În discuție: „Istoria terorismului finanțat de stat”

Documentarul săptămânii curente ridică din nou problema conștientizării raportului guvern-cetățean, un raport dezechilibrat în favoarea guvernului. Câteva citate ar trebui să constituie argumente suficiente pentru a-i convinge pe cei interesați să urmărească acest documentar, sugestiv intitulat: Istoria terorismului finanțat de stat

Astfel, „războiul împotriva terorismului” e prezentat ca fiind

Fantasma perfectă pentru a convinge popoarele să renunțe la libertate în numele siguranței.

Sau:

Ni s-a spus că ne confruntăm cu un război de 100 de ani care va dura generație după generație.

Pentru a combate această retorică războinică, acceptată inițial mult prea ușor, filmul își propune să clarifice câteva lucruri:

Vom Răspunde la întrebarea: „Știu oamenii cum anume sunt controlați?” Înțeleg ei sistemele de putere care îi înconjoară, mașina de propagandă modernă a relațiilor publice care le spală creierele și le umplu mințile cu prostii? Încep oare popoarele să-și dea seama că, de-a lungul istoriei, guvernele au folosit frica pentru a le induce supunerea în fața tiraniei absolute?

Reclame

6 gânduri despre „În discuție: „Istoria terorismului finanțat de stat”

 1. Istoria Terorismului Finantat de Stat

  Liderii noștri ne-au spus că războiul contra terorii poate dura 100 de ani, un nou tip de război contra unui inamic ascuns, care nu poate fi înfrânt niciodată.
  Maimuța tembelă de Bush: ”Fie că sunteți alături de noi, fie că sunteți cu teroriștii.”

  (Pentru mine, la ora actuală și la ora târzie care scriu, mi se pare ilogic și de nedescris cum aproape 7 miliarde de oameni de pe planeta asta, nu termină odată pentru totdeauna cu mondialiștii, diavolii ăștia de pe Wall Street care și-au întins tentaculele prin toate țările lumii și CUMPĂRĂ pe toți găunoșii de ”oameni de Stat” de peste tot, ca să ne pună nouă bețe-n roate și piedică de mort, prin aplicarea unui Plan dement, irațional!!!

  Niciodată n-a fost mai clar că ne conduc demenții lumii, psihopați fără patalama la mână ori trecuți întru-un registru…PENTRU CĂ LI SE PERMITE…din partea noastră, a voastră, a tuturor, care stau în pătratul lor cu”minți”, aproape dezbrăcați, în pielea goală, cu stomacul gol, iar când e plin, cu mâncare otrăvită, uitându-se hipnotiza(n)t la Tv sau pe tabletă, hrănindu-se cu aer și iluzii, într-un MATRIX generalizat din care NU VOR SĂ MAI IASĂ!
  Să le fie de ”bine”!
  Dar cu noi, cum rămâne? Sau cu cei mai în vârstă, răpuși de boli și de nevoi!
  Cu noi, cu cei de după noi, cu restul…ce facem?
  Pentru că ponderea tembelilor, a celor spălațil pe creier, ia amploare și capătă intensitate, ajungându-se la vorba ”PROȘTI, RĂI…DA’ MULȚI!
  Unde-s intelectualii? Unde-s psihologii? Unde-s sociologii? DE CE TAC?????
  Oamenii de bun simț și cu gândire limpede, care să facă/întreprindă CEVA, până nu e prea târziu! Preoții, scriitorii, filozofii, blogerii, naționaliștii, jurnaliștii, patrioții…ROMÂNII!!!!)

  Generație după generație, va trebui să renunțe la libertatea sa, într-un război nesfârșit pentru un IMPERIU GLOBAL. A fost o etalare extraordinară a forțelor armate…iar Pentagonul spune: ”încă n-ați văzut nimic”.

  Fantasma perfectă pentru a convinge popoarele SĂ RENUNȚE LA LIBERTATE, ÎN NUMELE SIGURANȚEI. ”Nu există nicio îndoială că Saddam Hussein are arme de distrugere în masă. Nu există nicio îndoială că le pregătește pentru a le folosi împotriva prietenilor și aliaților noștri, împotriva noastră.”

  Maimuța de Bush: ”Și dacă nu acceptă dezarmarea, SUA vor crea o coalție și îl vor dezarma în numele păcii. Ni s-a spus că ne confruntăm cu un război de 100 de ani care va dura generație după generație. În acest film, vom explora CINE ANUME TRAGE SFORILE ȘI CINE BENEFICIAZĂ DE PE URMA SINISTREI DEFILĂRI DE ARMAMENT MODERN.
  Vom răspunde la întrebarea: ”Știu oamenii cum anume sunt controlați? Înțeleg ei sistemele de putere care îi înconjoară? Mașina de propagandă modernă a relațiilor publice, CARE LE SPALĂ CREIERELE ȘI LE UMPLU MINȚILE CU PROSTII?
  Încep oare, popoarele să-și dea seama că de-a lungul istoriei GUVERNELE AU FOLOSIT FRICA PENTRU A LE INDUCE SUPUNEREA ÎN FAȚA TIRANIEI ABSOLUTE?

  11Septembrie, cărți de identitate naționale, ”Big Brother”, Războiul din Irak, atentatele cu bombă din Londra, Invazia Iranului, cum sunte ele interconectate? În filmele precedente ne-am focalizat în principal asupra evenimentului din 11 Septembrie, ca fiind pretextul pentru situația geopolitică actuală.

  LARY SILVERSTEIN: Cel mai inteligent lucru, este să te retragi. Au luat decizia să se retragă și am privit clădirea prăbușindu-se.
  Sondajele de opinie arată că, majoritatea americanilor și-a occidentalilor, CRED CĂ EXPLICAȚIA OFICIALĂ A LUI 9/11 ESTE O ÎNȘELĂTORIE.

  ȘI o mare parte din această majoritate, crede că 9/11 a fost o lovitură din interior, însă, presa oficială continuă să conteste aceste opinii cu privire la 9/11.

  În acest documentar, o să analizăm mai întâi evenimentele istorice care nu sunt contestate, evenimente în cadrul cărora, TEROAREA SPONSORIZATĂ DE GUVERN NU ESTE PUSĂ LA ÎNDOIALĂ, CI RECUNOSCUTĂ DESCHIS DE CĂTRE GUVERNELE OCCIDENTALE. Există, efectiv, sute de exemple de terorism sponsorizat de guvern în industria modernă, cunoscute sub denumirea de ”operațiuni sub steag fals”, adică sub acoperire.

  O să începem prin a analiza 5 exemple din trecut, apoi o să analizăm exemple recente. Ce este aceea o operațiune sub steag fals?

  Apreciază

 2. Definiția din dicționar spune: operațiunile sub steag fals sunt operațiuni sub acoperire, realizate de guverne, corporații sau alte organizații, și care sunt menite să pară că sunt de fapt realizate de alții.

  Numele provine din conceptul militar de-a arbora un drapel fals, adică a arbora un alt drapel decât cel al propriei țări. Există multe variante de operațiuni sub steag fals, însă, una dintre cele mai frecvente, este înscenarea unui atac terorist sau a unui incident cumplit, de care să-i învinuiești apoi, pe inamicii politici.

  În 1933, Hitler pune mâna pe putere. Una din cele mai cunoscute operațiuni sub steag fals, a fost realizată de proaspătul-alesul ADOLF HITLER, pe 27 februarie 1933. Documentele naziste descoperite la sfârșitul celui De-al Doilea Război Mondial, precum și mărturiile celor implicați în procesul de la Nurenberg, revelează ceea ce mulți istorici bănuiau déjà, și anume că Herman Goering a incendiat Reichstagul, parlamentul german.

  Naziștii au scos apoi țapul ispășitor, MARINIS VANDERLUBBE, un tânăr handicapat mintal care fusese găsit plimbându-se pe o alee, în spatele Reichstagului, gol pușcă. Lui Vanderlube i s-a înscenat atunci de către naziști un proces ridicol, fiind găsit vinovat și condamnat la moarte. A fost decapitat pe 10 ianuarie 1934.

  Folosindu-se de criza creată chiar de el pentru a aproba legi similare lui Patriot Act din SUA, Hitler a devenit dictator și a luat în vizor toată lumea. În martie 1939, Hitler déjà cucerise Cehoslovacia. După ce a pus stăpânire atât pe Austria cât și pe Cehoslovacia, Hitler a dorit să continue către Est, contra Poloniei, dar nu vrut să pară un agresor.

  Hitler a avut nevoie de o scuză pentru a ataca Polonia. Heinrich Himmler a fost cel care a conceput planul, deci operațiunea a primit numele de cod OPERAȚIUNEA HIMMLER. În noaptea de 31 august 1939, germanii, au luat un prizonier necunoscut din lagărele de concentrare, l-au îmbrăcat în uniformă poloneză, l-au dus în orașul Gleiwitz de pe frontiera germano-polonă, și apoi l-au împușcat.

  Înscenarea cu prizonierul mort în uniformă poloneză, trebuia să pară un atac polonez împotriva unei stații radio-germane. Radioul și ziarele germane au fost inundate cu imagini
  a ceea ce părea un soldat polonez mort, care îndrăznise să atace Reich-ul.

  Acum Hitler avea o scuză pentru a invada Polonia, și așa a început coșmarul celui de-al doilea război mondial.

  1953 – Lovitura CIA în Iran, Operațiunea AJAX. În 1953, CIA, lucrând în tandem cu MI6, l-a răsturnat pe Dr. MOHAMMED MOSSADEQ, liderul Iranului, ales în mod democratic. Mossadeq a fost educat în Occident, era proamerican, și alungase forțele comuniste din nordul țării sale, la scurt timp după alegerea sa din 1951.

  Mossadeq a naționalizat apoi câmpurile petroliere și a refuzat monopolul British Petroleum. Propriul departament de istorie al CIA, site-ul cia.gov, detaliază modul cum agenții secreți ai SUA și ai Marii Britanii au realizat atacuri teroriste și apoi au dat vine pe Mossadeq.

  Spre sfârșitul anilor 1990, mari părți din Operațiunea Ajax, au fost desecretizate. Comandantul operațiunii Ajax, a fost nimeni altul decât nepotul președintelui Theodore Roosevelt: KERMIT ROOSEVELT.

  Apreciază

 3. Înainte de dispariția sa în 2000, Roosevelt a făcut unele dezvăluiri în mass-media, lăudându-se cu ”patriotismul” său demonstrat, prin orchestrarea atacurilor teroriste din Iran, de care a fost învinuit apoi, guvernul.

  Provocările teroriste, includeau: PROPAGANDĂ, DEMONSTRAȚII, MITĂ, AGENȚI DE INFLUENȚĂ, ȘI OPERAȚIUNI SUB STEAG FALS. Au detonat o bombă în casa unui lider religios de marcă, și au dat vina pe Mossadeq. Au atacat moschei, au mitraliat mulțimile și apoi au împrăștiat mii de manifeste care afirmau că Mossadeq a făcut totul.

  Pe acestea scria: SUS Mossadeq, SUS Comunismul, JOS cu Allah. Dr.Mohammed Mossadeq, a fost întemnițat pentru tot restul vieții. A avut o soartă mai bună decât miniștrii săi care au fost executați la doar câteva zile după lovitura de stat, pentru crimele făcute de MI6 și CIA.

  CIA a înființat apoi, temuta poliție secretă iraniană, SAVAK, și au început 25 de ani de terorare și tortură. Operațiunea, a fost considerată de serviciile secrete occidentale, ca un mare succes. CIA A FOLOSIT APOI, EXACT ACEEAȘI TEHNICĂ ÎN CAZUL ALTOR ȚĂRI, PENTRU A RĂSTURNA ATÂT GUVERNE ALESE, CÂT ȘI DICTATORI.

  1943-1983: Forțe NATO în așteptare, Operațiunea GLADIO. OPERAȚIUNEA GLADIO, a fost un nume-paravan pentru sute de atentate cu bombă, realizate de serviciile secrete occidentale și NATO, în: Italia, Europa de Vest, Orientul Mijlociu, America Latină și Asia.
  Din 1947 până ân 1981, președinții italieni au recunoscut public că Operațiune GLADIO viza uciderea de civili nevinovați, iar apoi erau învinuiți adepții stângii și comuniștii.

  Pe 22 noiembrie 1990, Parlamentul European a adoptat o Rezoluție care condamnă activitățile Operațiunii Gladio. Fostul Șef al Serviciilor Secrete italiene, a recunoscut de asemenea public, acțiunile Operațiunii Gladio. Multe alte țări au dat publicului, documente legate de Gladio.

  Este cunoscut faptul că, atât guvernul SUA cât și alte guverne, AU VIZAT TRENURI, ȘCOLI, AUTOBUZE, ȘCOLI. De multe ori au fost vizate autobuze școlare, știindu-se faptul că imaginile copiilor morți, vor indigna oamenii ȘI ÎI VOR PREGĂTI PENTRU A RENUNȚA LA LIBERTĂȚILE LOR.

  Un atent cu bombă extrem de sângeros la o gară centrală din Bologna, Italia, din dimineața lui 2 august 1980, a ucis 85 de oameni și a rănit mai mult de 200, făcând ca anumiți oficiali italieni să rupă tăcerea și să înceapă dezvăluirea unei mici părți din malefica operațiune.

  1964: Incidentul TONKIN. Iar acum, despre incidentul din Golful Tonkin. În vara lui 1964, președintele LYNDON JOHNSON avea nevoie de un pretext pentru a implica poporul American în războiul din Asia de Sud, care déjà se extindea.

  La TV, 7 august 1964: ”Trei ambarcațiuni PT comuniste au atacat ieri un distrugător American, în apropiere de coasta Vietnamului, iar răspunsul rapid al președintelui Johnson, a fost dur: ”O să răspundem oricărui atac armat împotriva forțelor noastre, și oricui ne cere ajutorul în Asia de Sud Est pentru a-și apăra libertatea, o să i-l oferim.”

  În noiembrie 2001, Biblioteca și Muzeul Prezidențial Lyndon Johnson, au făcut publice înregistrări ale unor convorbiri telefonice dintre Președinte și Secretarul Apărării, ROBERT MACNAMARA, în care aceștia, discutau despre diverse planuri în care să folosească incidentul fabricat în Golful Tonkin, ca pretext pentru extinderea războiului.

  Apoi, spre sfârșitul anului 2005, Agenția Națională pentru Securitate, a făcut publică versiunea sa oficială referitoare la Golful Tonkin, ȘI A RECUNOSCUT CĂ AGENȚII SECREȚI, AU DEFORMAT ÎN MOD DELIBERAT INFORMAȚIILE ȘI AU SUSȚINUT CĂ NAVELE DE PATRULĂ VIETNAMEZE AU ATACAT DISTRUGĂTOARELE SUA pe data de 14 august când, în realitate, acestea NU au ripostat NICI ATUNCI CÂND S-A TRAS ASUPRA LOR DE CĂTRE AMERICANI.

  Congresul a autorizat apoi, rezoluția Golfului Tonkin. Minciuna Tonkin a pavat calea pentru 58.000 de morți de partea americană, și peste 1,5 milioane de morți, de partea vietnameză.

  Pe 6 octombrie 1976, două bombe cu ceas făcute din C4 și puse la bordul unei aeronave Douglas DC8, au explodat, ucigându-i pe toți cei 73 de oameni aflați la bord, în cel mai mortal ACT DE TERORISM AVIATIC din emisfera vestică, până la așa-zisele atentate din 9/11 din 2001. Avionul transporta atleți olimpici din trei țări, inclusiv medaliați cu aur, din Cuba.

  Documente FBI și CIA desecretizate arată că, teroriștilor vinovați de atac care se găseau la bordul avionului, li se dăduseră vize SUA doar cu câteva zile înaintea atacului, ȘI CĂ ERAU ÎN SLUJBA GUVERNULUI SUA.

  Acest lucru a fost afirmat în publicații respectabile timp de mulți ani, iar acum a fost confirmat de multiple dezvăluiri publice.

  Apreciază

  1. UnCheșule, mă opresc fiindcă este identic cu TERRORSTORM, numai denumirea e diferită! Am luat la puricat comentariile și filmul, durata lui, constatând că sunt identice! Deci, cine vrea să vadă, se poate uita la Terrorstorm…
   Bagă alt documentar!

   Apreciază

 4. TERORISTUL CUBANEZ DIN AVION, ERA AGENT CIA. Documente ale Guvernului SUA desecretizate, arată că, bărbatul bănuit de implicare în atentatul cu bombă asupra aeronavei cubaneze, lucra pentru CIA =LOUIS POSADA CARRILES.

  1967: Atacul asupra navei USS Liberty. La începutul anilor 1960, Șeful Statelor Majore Reunite, L.L.LIMNITZER, a pus la cale un plan al unor operațiuni sub steag fals, ca pretext pentru invadarea Cubei, și război cu Uniunea Sovietică.
  În cadrul Operațiunii NORTHWOODS, s-a dorit deturnarea unor avioane prin telecomandă, prăbușirea lor și învinovățirea Cubei, pentru atac.

  Au exista multe atacuri teroriste planificate, descrise în cadrul acestui document. Un alt scenariu menționat, era distrugerea unei nave SUA, pentru a fi învinovățită o putere străină, ca pretext pentru război cu orice inamic, la alegere.

  Președintele Lyndon B.Johnson, a implementat Operațiunea NORTWOODS pe 8 iunie 1967, având loc RĂZBOIUL DE ȘASE ZILE. Pe timpul războiului de șase zile dintre Israel și Națiunile Arabe, nava USS Liberty a fost trimisă de Johnson pentru a strânge date informatice în Estul Mării Mediterane.

  Nava americană, bine semnalizată, se afla la 14 mile distanță de coasta Israelului, în apele internaționale. ”La scurt timp după încheierea atacului aerian, s-au apropiat de noi, trei torpiloare dinspre tribord, cu viteză foarte mare, APARENT pregătindu-se să lanseze torpile.”

  Avioanele de recunoaștere israeliane, au zburat la altitudine joasă, și au identificat nava în mod clar, ca fiind sub pavilion american. În acea după-amiază, la ora 14, USS Liberty a fost atacată de către trei bombardiere Mirage III.
  De la începutul atacului, avioanele bruiau semnalele americanilor. Nu numai că bruiau semnalele americanilor în mod specific, dar erau nesemnalizate, singurele avioane de acest tip din arsenalul Israelului.

  Avioanele de luptă au tras rafale asupra navei, folosind muniție convențională și napalm, în mod repetat, de la pupa, la prova.
  După intervenția avioanelor Mirage, nava a fost lovită de bombardiere medii, cu napalm și alte muniții, cum ar fi fosfor alb.

  USS Liberty a fost apoi atacată de trei torpiloare, sub steag israelian. Torpiloarele au deschis focul cu mitraliere de calibru mare, și au lansat torpile. O singură torpilă a lovit nava, făcând o gaură mare în ambele părți, perforând nava și lăsând în urmă, o gaură de 10m după explozie.
  Apoi torpiloarele, au început să mitralieze bărcile de salvare lansate la apă: O CRIMĂ DE RĂZBOI INTERNAȚIONALĂ. Pe timpul acestor operațiuni, un drapel SUA de mărime mare era în mod evident arborat pe catarg.

  Atacul asupra lui USS Liberty, a durat oră după oră, după oră.
  Pe durata întregului atac, USS Liberty a apelat continuu Flota a Șasea care era în apropiere, implorând sprijin aerian sau salvare.
  Două portavioane din Mediterană au răspuns, lansând avioane de luptă. ULUITOR, ELE AU FOST CHEMATE ÎNAPOI, DE CĂTRE CASA ALBĂ.

  Contra-amiralul GEISS, pe atunci comandantul portavioanelor din Flota A Șasea, a sunat personal la Casa Albă pentru a confirma ordinul.
  Secretarul Apărării McNamara a răspuns, și președintele Johnson însuși a spus: ”VREAU CA NAVA AIA NENOROCITĂ SĂ FIE SCUFUNDATĂ, NU LE DAȚI AJUTOR, CHEMAȚI AVIOANELE ÎNAPOI.”

  Imaginați-vă că sunteți amiralul Geiss și că îl rugați pe Președinte să vă permită (?!) să apărați o navă americană care este atacată, și acesta vă spune că dorește să lăsați nava să se scufunde.
  În ciuda faptului că portavioanele SUA și-au retras ajutorul, o navă spion rusească a apărut, și a fost martora atacului.

  La trei ore de la începerea atacului, israelienii s-au retras pentru că existau martori, și astfel, USS Liberty a putut scăpa.
  După 40 de ani de la atacul asupra lui USS Liberty, știm exact cum a fost.
  L-am intervievat pe fostul Președinte al Șefilor Statelor Majore, amiralul THOMAS MOORER, i-am intervievat pe amiralii care ascultau în direct vorbele ”Președintelui”Johnson.

  Am vorbit chiar și cu Șeful Comisiei de Disciplină a Marinei, CĂRUIA I S-A ORDONAT SĂ FALSIFICE RAPOARTELE ȘI SĂ MUȘAMALIZEZE CAZUL.
  Unul dintre piloții israelieni, a făcut de asemenea dezvăluiri, afirmând că a refuzat de 3 ori ordinul de a ataca nava, afirmând în mod clar că e o navă americană în apele internaționale, și un aliat.
  I S-A ORDONAT, SUB AMENINȚAREA CURȚII MARȚIALE, SĂ ATACE NAVA. Pe scurt, iată ce s-a produs de fapt: Președintele Johnson controla personal nava, plasând-o în Marea Mediterană și realizând o înțelegere ascunsă cu Israelul ca s-o atace, având ordine să-i omoare pe toți cei aflați la bord. APOI EGIPTUL URMA SĂ FIE ÎNVINOVĂȚIT PENTRU ATACUL ASUPRA NAVEI, SUA AR FI INTRAT ASTFEL ÎN RĂZBOI, ȘI AR FI PRELUAT ÎNTREGUL ORIENT MIJLOCIU.

  Apreciază

Comentați!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s