În discuție: „Conspirația 11 septembrie 2001”

Și a fost 11 septembrie. Din nou… Motiv suficient pentru a vedea și o altă față, neoficială pe care o susțin unii despre evenimentele din America zilei de 11 septembrie 2001…

Filmul acestei săptămâni, ia în colimator „Conspirația 11 septembrie 2001”.

Pentru că tot mai mulți oameni pun sub semnul întrebării versiunea oficială și oficializată a prăbușirii turnurilor gemene și a evenimentelor conexe din acea zi… Iar teoria conspirației despre acele evenimente, chiar susține altceva!

Mai includ aici și un document:

Iată și „Misterele de la 11 Septembrie 2001 – Partea I: Demolările”:

33 de gânduri despre „În discuție: „Conspirația 11 septembrie 2001”

  1. ”Conspirația 11 septembrie 2001”

    Partea I. Demolările.

    ”Numele meu este Brad și sunt un republican conservator. Vara trecută am văzut un film pe internet despre demolarea World Trade Center, din 11 Septembrie.
    Având ca hobby demolările, l-am descărcat și l-am vizionat.
    Se numea ”Decepții dureroase”, făcut de Erich Hufschmid.

    Filmarea m-a enervat grozav, determinându-mă să dovedesc că producătorul greșește.
    Am cumpărat filmele despre 9/11 și CBS și PBS Nova, inclusiv cea făcută de frații Naudet. Acestea au fost considerate filmările oficiale.

    După ce le-am vizionat cu atenție și am verificat pe sute de site-uri și arhive pe internet, fără să dorm săptămâni întregi, am realizat că versiunea oficială, nu filmul lui Erich Hufschmid din ”Decepții dureroase”, erau nedovedite, fără substanță și total greșite.

    Ceea ce veți vedea, sunt informații pe care déjà ar trebui să le știți. Reporterii noștri, Guvernul și media ar fi trebuit să pună aceste materiale la dispoziția tuturor. Întrebați-vă de ce nu le-ați văzut niciodată la televizor. (apasă sugestiv pe telecomandă).

    Reportaj:
    -Aici sunt cât de aproape s-a putut, de World Trade Center. Puteți vedea pompierii adunați, ofițerii de poliție și agenții FBI.

    Mitul, made by sabian. Pe 11 septembrie, am aflat că 4 avioane de pasageri au fost deturnate de la rutele lor. Într-o oră, două avioane au intrat în enormele turnuri de oțel, W T C provocând incendii și mai târziu, căderea lor.

    Amețit de știri, publicul American, imediat a crezut că incendiile din turnuri au fost atât de intense, încât au făcut să cedeze ramele de oțel. Un mit creat și alimentat de surse oficiale prin media, către un auditoriu avid.

    Elementele mitului: impactul avioanelor, tone de combustibil arzând, oțelul topindu-se. Prăbușirea clădirilor și implozia bruscă. În aproape 10 secunde, 110 etaje s-au prăbușit pulverizându-se în praf.

    -Chiar de la început, pe stradă, s-a născut povestea oficială…”a apărut de nicăieri și a intrat în Gemeni, explodând pe partea cealaltă. Și apoi am văzut cum s-au prăbușit amândouă, mai întâi primul, apoi al doilea, din cauza cedării structurii, deoarece focul a fost prea intens.”

    Mitul s-a scurs din raportul FEMA și a fost răspândit de către experți.
    W.GENE CORLEY (Societatea americană civilă, a inginerilor din America): A fost o combinație dintre impact, care a provocat mari distrugeri clădirilor, urmat de incendiu, ceea ce-a cauzat prăbușirea.

    J.SKILLING și L.ROBERTSON sunt inginerii care au conceput structura de oțel a Gemenilor, în 1960. Pentru că un bombardier al armatei a intrat în Empire State Building în 1945, Turnurile au fost concepute cu asta, în minte.

    LES ROBERTSON: Avioanele pe care le-am avut în vedere, erau cele mai mari din timpul lor, zburând încet și jos, pierdute în ceață. Am proiectat Turnurile, ca clădirile să reziste la impactul cu un Boeing 707, lovind clădirea în orice parte.

    Dar avioanele care au lovit Turnurile, erau Boeing 767, mai grele decât Boeing 707, alimentate pentru zbor transcontinental, zburând mai repede.
    Boeing 767 și 707, sunt comparabile.
    Încărcătura maximă a unui 707 la decolare, este de 151 tone.
    Ca avion care alimentează doar cantitatea necesară de combustibil, mai micul model 767 care-a lovit Turnurile, nu era de fapt încărcat la maximum sau la capacitatea maximă de decolare.

    Cât despre incendii, ascultați comunicația acestor pompieri new-yorkezi:
    -Etajul 728, avem două incendii izolate. Le putem stinge cu 2 furtune. Recepționați, etajul 78…
    -Două incendii izolate. Două furtune, să le stingem.

    Raportul FEMA releva faptul că, mare parte din kerosenul avioanelor, a fost consumat în exploziile inițiale, și în următoarele minute de incendiu.
    Apoi ne-au spus (povestea oficială): combustibilul aprins s-a răspândit pe etaje, aprinzând lucrurile cauzând un incendiu mai puternic și cu degajare de mai multă căldură.
    Asta a fost deajuns să distrugă cele 47 de coloane interioare de oțel ale Turnurilor, cele 236 coloane exterioare și miile de legături de oțel, toate, în același timp.

    Apreciază

  2. Priviți Turnurile fumegând, imediat după ce au fost atinse de avioane.
    Dacă ați încercat vreodată să aprindeți un lemn, știți că fumul vă spune că aprinderea nu a avut success.

    FUMUL E SEMNUL UNUI INCENDIU CARE MOARE FĂRĂ OXIGEN.

    TURNURILE GEMENE AU STAT O ORĂ FUMEGÂND ȘI NU ARZÂND.

    În acest timp, mii de oameni au fost evacuați pe scări. Alții, blocați de moloz, au stat la ferestrele fumegânde, cerând ajutor.

    FRANK A. DEMARTINI: De fapt, Turnurile au făcut ceea ce au fost concepute să facă. Clădirile fuseseră concepute să reziste la impactul cu un Boeing 707. Acesta era cel mai mare avion la vremea aceea. Cred că Turnurile ar fi rezistat la mai multe impacturi cu avioane, PENTRU CĂ STRUCTURA LOR, ERA CA A REȚELEI DE ȚÂNTAR DE PE UȘĂ.

    Aceasta este o grilă deasă, și avioanele, ca vîrful unui creion, care n-ar fi însemnat NIMIC pentru acea grilă.
    Turnurile au fost construite ca să reziste la un vânt de 220 km/h, produs de furtunile de iarnă.
    În zilele de iarnă, oricine le simțea legănându-se.
    Impactul singular al unui avion, ar fi fost ca o pală de vânt a unui uragan.

    ”Mi-am pus lucrurile deoparte și brusc am auzit o lovitură zgomotoasă, și clădirea a început să vibreze, mișcându-se ca o undă.”
    New-Yorkezii au fost uimiți când, o oră mai târziu, primul Turn a căzut.

    LES ROBERTSON: După cunoștințele mele, ținând cont de cantitatea de combustibil din avioane, pentru producerea unei explozii sau a unui incendiu, n-a fost luată în considerare. Nu suntem responsabili pentru acest aspect al proiectului.
    Imaginați-vă: clădire concepută expres pentru impactul cu avioane, dar nimeni nu s-a gândit la combustibil.

    CLĂDIRI DIN OȚEL.

    Dr. JONATHAN BARNETT (Institutul Politehnic Worcester): Niciodată în istorie, vreo clădire nu s-a prăbușit datorită focului. N-am mai văzut până recent, o clădire din oțel prăbușindu-se în flăcări.

    Adevărate inferne de lungă durată au avut loc în clădirile de oțel, dar niciuna nu s-a prăbușit vreodată.
    În 1975, Turnul de Nord a suferit un incendiu noaptea, care a ars trei ore noaptea, răspândindu-se din etaj în etaj.
    A durat de două ori mai mult ca cel din 9/11, fără ca oțelul să cedeze.

    În februarie 2005, Turnul Windsor din Madrid, un zgârie-nori în reconstrucție, a rezistat unui incendiu, de 20 de ore. Atât a rămas. (Arată o structură descărnată de pereții exteriori, dar cu scheletul de sus până jos, întreg.) O clădire destul de rezistentă să susțină o macara.

    Comparați un incendiu de 20 de ore, cu 90 de minute de fumegare.
    De ce sunt clădirile făcute din oțel?
    Sunt mai puternice, ușoare și flexibile, cadrele de oțel oferind mai multe avantaje decât lemnul sau betonul, mai ales în cazul unui zgârie-nori.

    Oțelul face clădirea mai ușoară, dar cu o capacitate de încărcare uimitoare.
    ETAJELE SUPERIOARE NU SE PRĂBUȘESC PESTE CELE INFERIOARE, ȘI OȚELUL REZISTĂ MAI BINE LA FOC ȘI LA VREME (rea!)

    PROIECTAREA ȘI CONSTRUCȚIA WTC.

    -Majoritatea zgârie-norilor, sunt construiți din cadre de oțel și beton, formând o rețea de coloane care trec prin toată clădirea.
    WTC era diferit. Era ceea ce inginerii au numit ”structură tubulară”.
    Era o plasă foarte puternică de oțel care înconjura exteriorul. (deci ca o carcasă).
    În interior, era ”miezul”.
    Un pătrat din 47 de coloane făcute din oțel de 10 cm la bază, subțiindu-se pe înălțime miezul, combinat cu ingeniozitate. Ancora turnul și îi permitea să flexeze.
    Priviți mărimea acestei bucăți de oțel. (arată jos, dintre dărâmături…)
    Ansambluri de etaj prefabricate, și solide plăci de metal puse pe legături, nituite pe cadrele verticale.
    Povestea oficială: Grila de oțel a cedat datorită focului care a topit legăturile, cauzând ruperea niturilor. Cum legăturile s-au deformat și s-au rupt, etajele au căzut cu ele.

    Apreciază

  3. UnCheșule, luminează-mă și pe mine: filmul de-aici, nu-i tot unul cu cel de la rubrica ”comentarii” care începe altfel și ”sună” mai conspiraționist dar DIFERIT:
    Conspiratia 11 Septembrie 2001 | DOCUMENTAR IN ROMANA

    Întreabarea care se pune : eu cu cine votez (transcritpez….:) ?
    hâc! Cu ăsta de-aici, sau cu ăla ”pierdut” la ”Documentarul săptămânii”?!

    Apreciază

  4. În documentarul său din 2002 ”De ce au căzut turnurile”, PBS a creat un model video. Odată ce legăturile au cedat, etajele au căzut unul peste celălalt, cu o forță prea mare de a mai putea fi susținută. Rezultatul e ceea ce se numește prăbușire progresivă, fiecare etaj cazând peste celălalt. Ce-ar fi rămas în picioare? Înaltul mize indestructibil.

    De ce PBS a eșuat în explicarea completei dispariții a miezului Turnurilor? Teza centrală a explicației oficiale se bazează pe căldura, temperatura mare care-a slăbit oțelul. Dar oamenii din Turnuri, nu raportează această căldură mare.

    Gândiți-vă: oțelul, betonul sau scticla nu pot arde. Atunci ce, în aceste clădiri a ars cu o asemenea degajare de căldură? Cum descriu acești pompieri prăbușirea Turnului de Nord:

    ”Am început să fugim…etaj cu etaj au început să cadă. CA ȘI CUM AR FI FOST DETONATE. DA, DETONATE! CA ȘI CUM AR FI PLĂNUIT SĂ DETONEZE CLĂDIREA…până jos. Priveam și fugeam. ”

    Și alții fac descrieri asemănătoare: ”La 10:30 încercam să plec din clădire, dar imediat ce-am ajuns afară, am auzit a doua explozie și alt bubuit, mai mult fum și mai mult praf…Apoi un pompier ne-a cerut să ieșim, pentru că a fost o a treia explozie, și clădirea nu mai rezistă.”

    ”…suna ca o mitralieră, BANG-BANG-BANG-BANG. Apoi, brusc…trei explozii.”

    ”..am plecat de la etajul 8, o mare explozie ne-a aruncat înapoi pe etajul 8.”

    -Știți dacă a fost o explozie sau clădirea s-a prăbușit?

    Polițist: Mie mi-a sunat ca o explozie.

    Șeful pompierilor, ALBERT TURI, mi-a spus că a fost aici, dimineața, după evenimente. A încercat să-și scoată oamenii cât de repede s-a putut, dar a spus că a mai fost o explozie. Și după încă o oră, a mai fost o explozie în unul dintre Turnuri.

    CONFORM TEORIEI SALE, CREDE CĂ AU FOST PLANTATE DISPOZITIVE ÎN CLĂDIRI.
    S-au raportat bombe în clădiri, explozii.

    Reporterul CBS, CAROL MARIN: Mă îndreptam spre World Trade Center, căutând echipele CBS, și am întrebat un pompier dacă a văzut vreunul. Brusc a avut loc o explozie, și am putut vedea venind spre noi, o minge de foc înaltă.
    Reporter, în direct: Ascultați sunetul exploziei, chiar înainte de căderea Turnului de Sud. Aici sunt cât de aproape s-a putut, de World Trade Center. Puteți vedea pompierii adunați, ofițerii de poliție și agenții FBI. Explozia…Apoi căderea… Sunetul ajunge la noi, după ce vedem.

    Dacă zgomotul auzit era provocat de căderea Turnului, ar fi urmat după prăbușire. În schimb, zgomotul s-a auzit înainte. (Interesant!) Dă înapoi. (se referă la filmare)

    FAPTE DESPRE OȚEL

    Haideți să vedem caracteristicile oțelului. Oțelul e un aliaj din fier conținând carbon, pentru flexibilitate, prelucrabilitate și rezistență. În trecut, fierarii încălzeau fierul la roșu și-l băteau ore întregi pentru a-i da formă. Potcoavele, lamele de cuțit și plugurile, erau creații tipice.
    Oțelul a fost introdus la mijlocul anilor 1.800 și până la sfârșitul secolului, s-a răspândit în folosirea comercială.

    Furnalul este cunoscut ca un mediu controlat. Temperatura înaltă, se atinge prin pomparea oxigenului într-un spațiu închis. Când și cum se topește oțelul? Oțelul se topește la 1510 grade Celsius și mai sus, NUMAI într-un FURNAL, SAU când se folosește O FLACĂRĂ PE BAZĂ DE THERMITĂ.

    Oțelul sau altă substanță care e arsă, nu poate fi mai încinsă, decât temperatura focului aplicat. Un foc deschis, produs de hidrocarburi, poate ajunge la maximum 650 de grade Celsius, într-o ardere ”murdară” și necontrolată caracterizată de flăcări roșii-portocalii.

    FLĂCĂRI ROȘII-PORTOCALII E CEEA CE-AM VĂZUT PE 11 SEPTEMBRIE. CHIAR ȘI GLOBUL DE FOC PROVOCAT DE IMPACTUL AVIONULUI, ERA ROȘ-PORTOCALIU.

    Un foc controlat, este ceva între o ardere incompletă (ca focul din sobă), și un mediu controlat (ca în furnal). UN FOC CONTROLAT, IMPLICĂ O COMBINAȚIE REGULATĂ DE AER ȘI COMBUSTIBIL. Exemplu, focul de la aragazul Dvs., sau motorul mașinii. Puteți ține aprins aragazul toată ziua pregătind supa, prăjind rața sau fierbând mâncarea. FĂCUT DIN OȚEL, ARAGAZUL DVS.NU SE VA TOPI, ȘI NICI OALA SAU TIGAIA.

    Aceasta este o sobă cu kerosen, concepută pentru folosirea casnică. Funcționează cu un jet de kerosen, din acest rezervor. Făcut din oțel, poate funcționa toată ziua și toată noaptea.

    Apreciază

  5. Kerosenul arde în interior, la 1800 Grade F/980 grade Celsius, neprovocând nici cea mai mică slăbire sau topire.
    NI S-A INDUS CĂ ACESTE EXTRAORDINARE CLĂDIRI DIN OȚEL ÎMBRĂCATE ÎN ALUMINIU, S-AU PRĂBUȘIT ÎN URMA UNOR MICI INCENDII, ȘI-A UNEI FUMEGĂRI DE 90 DE MINUTE.

    Remarcați că aceste traverse au fost aruncate lateral, când clădirea s-a prăbușit. Avea focul putere să arunce așa bucăți imense de metal? Articolul din 2001 al prof.ing.THOMAS W.EAGAR , care e considerat oficial standardul academic pentru explicarea prăbușirii WTC.

    Acolo ni se spune că oțelul își pierde jumătate din rezistență la 650 grade Celsius (650 grade Celsius = 1202 grade F) și că incendiul din ziua aceea, nu a fost mai puternic decât atât. A accentuat că focul nu a ars egal.

    Versiunea oficială: Temperatura inegală a produs deformarea oțelului și prăbușirea unor etaje. Aceste etaje care au căzut, au dărîmat toată clădirea.

    prof.ing.THOMAS W.EAGAR: În timp ce era imposibil ca flacăra să ardă la o temperatură care să topească oțelul, aprinderea rapidă și căldura intensă, a cauzat pierderea rezistenței oțelului, provocându-i îndoirea. Slăbirea și deformarea, au provocat căderea câtorva etaje, în timp ce greutatea etajelor superioare, a presat pe cele de jos, provocând o cădere gen domino.

    În limbaj simplu, direct de la MIT: Focul nu era destul de tare ca să topească oțelul. Incendiile inegale au deformat niște grinzi de oțel. Câteva etaje s-au prăbușit, zdrobind întreaga clădire.

    -Dr.Edgar, ce s-a întâmplat cu ”miezul”? (bună întrebare 

    PRĂBUȘIREA CLĂDIRILOR.

    Cum arată o clădire prăbușită? (arată o clădire prăbușită care, în căderea ei dezordonată, e împrăștiată și căzută dizgrațios pe o parte)

    Cum arată una demolată? (Adică CONTROLAT! Ca și cum ai un blat din biscuiți (tari) și-i însiropezi prea tare, drept pentru care slăbindu-le rezistența pentru că au fost înmuiați excesiv, îi vezi prăbușindu-se ”de pe loc” în jos, spre bază sau se rup de la jumate, părțile înclinând spre centru)

    Vedem implozii tipice, prin distrugerea bazei și căderea în interior. Computerul controlează detonarea exploziilor, într-o succesiune rapidă. Remarcați jeturile exploziilor prin beton, luminile, pocniturile și prăbușirea la propria bază. Un extraordinar nor de praf.

    Acum să privim căderea Turnurilor Gemene: vedem explozii mai degrabă decât implozii, prima în istoria demolărilor. Bubuitul secvențial a devenit uruit, pe măsură ce resturile cădeau în exterior. Paguba nu a fost controlată. Chiar și ferestrele au zburat din clădirile vecine.

    CE ENERGIE A FĂCUT POSIBIL ACEST LUCRU?
    FOCUL AR FI ARUNCAT METALUL ȘI BETONUL ÎN AER, AȘA?

    Aici, 270 tone de oțel, de două ori greutatea unui Boeing, au zburat 120 de metrii, înfigându-se adânc în TWFC Vesey Street. Un fotograf FEMA care a pozat la fața locului, se întreba – cum atâtea grinzi de oțel au intrat în clădirile vecine? De ce bucăți din clădire au ajuns peste tot pe stradă?

    În aprilie 2006, new-yorkezii au fost nefericiți să afle că rămășițele umane din 9/11, au fost găsite pe acoperișul unei clădiri de lângă Deutsche Bank. ”Și cum, în numele lui Dumnezeu, au ajuns fragmentele-alea acolo?” (scria în ziar…)

    ”M-a surprins că încă erau bucăți de oase sau resturi umane, care n-au fost descoperite. Cum e posibil ca, după 5 ani să se caute pe acoperișul Clădirii Deutsche Bank? Fragmente de oase mai mici de 1 cm. Cum de pot fi așa de mici? Sunt atâtea de explicat.”

    DE CE TURNUL DE SUD A CĂZUT PRIMUL, CÂND A FOST AL DOILEA LOVIT?
    Priviți treimea de sus a Turnului 2 înclinându-se în exterior, aproape să cadă.
    Apoi brusc, se dezintegrează în aer.
    Ce a cauzat ca gigantul de oțel și beton să se transforme în praf în fața noastră?
    Priviți ambele clădiri prăbușindu-se direct în partea cea mai rezistentă care era în toate etajele și în cea mai mare parte a clădirii. TURNURILE AU CĂZUT ÎN 10 SECUNDE.

    Datele seismice de la Universitatea Columbia, arată că Turnul de Nord a căzut cam în 8 secunde. ȘI Turnul de Sud, în 10 secunde. LYNN SIMPSON, supraviețuitor de la etajul 89 din Turnul de Nord, descrie priveliștea: Și am văzut WTC prăbușindu-se etaj cu etaj, și a durat doar câteva secunde. Era o clădire masivă și s-a prăbușit.

    Apreciază

  6. 10 Secunde. Acestea sunt clădiri cu 110 etaje care s-au prăbușit în cădere liberă. Viteza cu care un obiect cade prin aer…apare înregistrarea în timpul real de-atunci, de 7 secunde.

    ETAJELE INFERIOARE TREBUIAU SĂ CEDEZE COMPLET CÂND ETAJELE DE DEASUPRA AU CĂZUT. Poate o persoană trece printr-o ușă închisă, la fel ca prin una deschisă?

    O CĂDERE DE 10 SECUNDE, ÎNSEAMNĂ CĂ ETAJELE SUPERIOARE N-AU ÎNTÂMPINAT NICIO REZISTENȚĂ LA ETAJELE DE JOS, CARE ERAU INTACTE.

    (Da, dar s-a specificat la început de documentar că, în cazul construcțiilor de oțel, ”etajele superioare nu se prăbușesc peste cele inferioare”.
    Dar poate însemna și că în căderea lor, explozibilele bine plasate pe etaje, la închieieturile cele mai solide de susținere, începând cu etajele superioare, până jos…se auto-activau, fiind din cele ”cu ceas” sau acționate prin (tele)comandă, cedând etaj cu etaj, datorită exploziei ”murdare”, puternice, pentru că flăcările erau roș-portocalii, desfășurându-se în cascadă, nu înainte de a fi fost ”aranjate” cu thermită, ca să poată pulveriza beton cu oțel cu tot, ce, numai așa cedează, atingând 1510 grade Celsius.
    Faptul că a fost folosit explozibil, e demonstrat în documentar prin faptul că zgomotul prăbușirii a fost înainte de a se prăbuși, și nu după, cum e normal…chiar unul dintre pompieri spunând că mai înainte de a cădea clădirea, se auzea la început, ca o mitralieră – BANG, BANG!)

    Priviți unda demolării mergând în jos. Aici, Turnul de Sud, e la jumătatea înălțimii sale, dar resturile de sus, încă n-au căzut. Privim o demolarea mișcându-se mai repede ca însăși gravitația, clădirea transformându-se în praf și pulbere, de sus până jos.

    Aici,”miezul” Turnului de Nord a cedat, în sfârșit. Au rămas 200 m de coloane gigantice de oțel, dintre cele mai rezistente ridicate vreodată. Ce forță a acționat asupra ”miezului”, ca să dispară brusc?

    ERICH HUFSCHMID, autorul cărții ”Decepții Dureroase”, e inginer în programele pentru tăierea oțelului. ”Etaje WTC erau o plasă tridimensională formată din grinzi de oțel.
    Aveți în minte că un etaj avea un pogon (65x65m), și că avea mii de prinderi, peste tot.
    Ca etajele să cadă, miile de legături trebuiau să se rupă simultan.
    Dacă vă uitați la viteza de cădere, mai puțin de 10 secunde…într-o clipă, mii de legături au cedat cumva.
    Singurul mod în care poate fi explicat acest lucru, sunt explozivii.
    Au plasat explozivi la legăturile principale.
    DOAR AȘA SE EXPLICĂ VITEZA CU CARE LEGĂTURILE AU CEDAT.
    Resturile au căzut dintr-un etaj, în altul. Resturile nu puteau trece prin oțel și beton ca și cum ar fi căzut prin aer, și nu s-au încetinit deloc.”

    (Eu zic că, nu numai că au căzut dintr-un etaj într-altul cum e și firesc, dar au și zburat prin aer! Altfel, tot în documentar s-au văzut cum grinzi solide de oțel erau înfipte ca-n carne în clădirile din împrejurimi, iar fragmente de oase umane de ordinul centimetrilor s-au găsit după 5 ani, pe Deustche Bank, nu?)

    ”Explozivii trebuie că au rupt legăturile, înainte ca etajul să cadă. Din această cauză, vârful a căzut mai încet, apoi a luat viteză.”

    (Atunci înseamnă că au știut la perfecție unde să plaseze explozibilul, ȘTIIND PLANUL CLĂDIRII CA PE BUZUNARUL PROPRIU. Cred că, inclusiv inginerii-proiectanți ai WTC, J.SKILLING și L.ROBERTSON au știut despre pocinog, dând detalii…cred că conturile lor au devenit substanțiale după 9/11 pentru generații! Numai prin trădare se ajunge la un plan așa de bine pus la punct, alături de șantaj sau considerente materiale solide.)

    Aceasta e o clădire care s-a prăbușit. De ce nu vedem planșeele etajelor la sol?
    Și hârtii zburând pe deasupra, peste tot?
    Clădirea prăbușită n-ar fi ținut totul în interior?
    Ce a zburat hârtiile deasupra întregului New York?
    Dacă ați fi aruncat o bilă de billiard de pe Turnurile Gemene, ar fi lovit pâmântul în 9 secunde = Media timpului necesar Turnurilor, să cadă.
    Ajutată de Gravitație și căderea prin aer, bila va prinde viteză.

    Calculația pentru o clădire cu 110 etaje, cu fiecare etaj pulverizat, ar fi de 96 de secunde.
    În lumea reală, cu etajele opunând rezistență, clădirea ar pierde din viteză, nu s-ar accelera.

    PRE-CĂDEREA. EXPLOZIILE DIN SUBSOL.

    Avioanele au ”lovit” clădirile, multe deasupra pământului. Dar jos, în holul Turnului de Nord, marmura a zburat de pe pereți, ferestrele s-au împrăștiat, toate geamurile s-au spart.
    Tipul de la Autoritatea Portuară, le-a spus că pagubele încep de deasupra etajului 78. Tot ceea ce trebuie să faci, este să privești împrejur. ERA EVIDENT, CEVA SE ÎNTÂMPLASE CHIAR ÎN HOL, (nu neapărat pornind de la Etajul 78)

    Apreciază

  7. Și cum abia ați văzut, ferestrele au fost sparte. HOLUL ARĂTA CA ȘI CUM AVIONUL AR FI LOVIT ”ACOLO”, CA ȘI CUM AVIONUL AR FI LOVIT HOLUL. Ce a provocat atâtea distrugeri în hol?

    WILLIAM RODRIGUEZ, angajat la întreținere, la WTC, și ultimul om din clădire care a ieșit viu, DESCRIE O IMENSĂ EXPLOZIE SUB CLĂDIRE…”și brusc, s-a auzit o explozie! O uriașă explozie ce-a avut loc chiar sub picioarele mele, însemnând că a venit de la nivelele B2 și B3, ȘI A FOST O IMENSĂ EXPLOZIE, ÎN VÂRFUL CLĂDIRII.”

    (Arată o înregistrare audio) ”Poți auzi diferența dintre cele două explozii. Cea din vârf, care a fost după o secundă, s-a auzit foarte departe.
    Cea din subsol a fost foarte puternică și puteai simți mișcându-se podeaua.
    Șocul care-a trecut prin planșeu, a crăpat pereții și tavanul fals a căzut.

    Și-atunci, o persoană numită FELIPE DAVID, a venit fugind în birou, spunând: Explozie! Explozie! Explozie!
    Și când l-am văzut, avea pielea luată de la subraț, și părți lipsă pe față. ”

    (Oare doarme bine maimuța Bush, alături de cei care-au regizat și înfăptuit 9/11?!
    Nu-i vin imagini cu cei disperați care s-au aruncat de la etaje, morți de frică ori din pricina loviturilor, străpungerilor venite de la lucrurile, mobilierul de birouri, ori de la geamuri, explozii, prăbușiri, arși de vii sau striviți, spulberați odată cu sticla, betonul și oțelul WTC-lui?! Nu-i vin acei oameni prin coșmar, ca să-l pupe pe botul ăla de maimuță, transimțindu-i răsuflarea rece ca gheața și mirosind cumplit a moarte, a cadavru, a Lume de Apoi?)

    ”O explozie în adâncul Turnului, înainte ca avionul să lovească deasupra etajului 95.”

    (Deci, s-a lovit cu explozibil: în mijlocul clădirii, apoi sus în vârf, jos la subsol, plus etaj după etaj…numai să fie siguri că o să cadă!)

    Alții au trăit să spună despre o enormă explozie sub turnuri.
    Constructorul PHILIP MORELLI era în subsolul 4 din Turnul de Nord, când primul avion a lovit:
    ”Mergeam jos. Șeful de echipă îmi spusese să mut containerele. Cum mergeam cu căruciorul de marfă pe corridor, atunci am fost azvârlit. Impactul exploziei sau ce-o fi fost, m-a aruncat pe jos, și-atunci a început.”

    ”Azvârlit pe podea”. Să auzim ce s-a întâmplat mai departe:
    ”Fugeam spre baie. Brusc am deschis o ușă, fără să știu că era de la baie, și brusc, un alt impact puternic. Tavanul s-a prăbușit, accesoriile se legănau pe tavan.
    Pereții căzuseră și eu am ieșit fugind pe ușă, spre parcare.
    Era mult fum acolo. Era multă lume care țipa.
    Lumea a venit cu noi, a început să urce… ”

    Apoi PHILIP, a fugit sub Turnul de Sud.
    ”Trebuia să trecem prin tunel, dintr-un turn în celălalt. Pe acolo de drumul și brusc, s-a întâmplat din nou.
    Altceva ne-a trântit la podea.
    S-a simțit chiar în subsol. Pereții se prăbușeau.
    Știu că au murit oameni acolo, știu că și-au rupt picioarele acolo, au fost operați pentru că bucăți de zid i-a lovit în față. ”

    Inginerul MIKE PECORARO, în subsolul 6 a găsit garajul și atelierul auto făcute praf.

    EXPLOZIA INTERNĂ ÎNAINTE DE PRĂBUȘIRE.

    Pompierii și civilii au spus că au auzit explozii în turnuri. Pompierul LOU CACCHIOLI, a spus revistei ”People” că, în timp ce evacua muncitorii, bombe au fost detonate în interior. Exploziile au blocat lifturile și au umplut întregul etaj de moloz.

    (A fost gândit diabolic! În felul ăsta, ne-mergând lifturile și umplându-se etajul cu moloz, li se bloca astfel accesul nefericiților din birouri spre scări.
    Era ”nevoie” de victime…ca să pară veridic ”atacul terorist” al actorilor de origine arabă, ca apoi să i-a naștere Patriot Act care, la scurt timp după hotărârea unui judecător cu scaun la cap ce l-a anulat, să fie repus după bunul plac, de altă maimuță tembelă, Obama!
    Nici nu știu ce simt mai pregnant pe măsură ce vizionez documentarul…scârbă, dezgust, dispreț pentru inițiatorii și înfăptuitorii lui 9/11, alături de o milă și-o părere de rău nespuse, de netradus, pentru victime…)

    Apreciază

  8. Un pompier, prin stație: ”Am un martor care spune că a fost o explozie la etajul 78. Tocmai a fost o altă explozie.
    Strada Warren, din cauza unei a doua explozii, avem o mulțime de oameni acoperiți de praf.
    A fost o altă explozie în Turn. Cod 10-13 (Acest cod = Șeful Pompierilor cere asistență urgență de la Poliție.)
    A FOST O EXPLOZIE MAI MARE ȘI PARE O PRĂBUȘIRE COMPLETĂ A ÎNTREGII ZONE.
    Am fost implicat în a doua explozie…”
    WILLIAM RODRIGUEZ, ajutând pompierii, raportează o explozie în interiorul Turnului de Nord, înainte să se simtă.
    (?! Era dintre cei implicați în depunerea de explozii, urmărind să vadă dacă ele explodau conform planului?
    Poate d-aia i s-a dat voie să trăiască, pentru că și-a făcut ”treaba” corespunzător, fiind ultimul ”om viu” ieșit din Turnuri, nu?
    Omul ”de serviciu, de la întreținere” știe multe, și despre funcționari și despre cotloanele cele mai ascunse ale unei instituții.
    Când să fii pregătit să plantezi ”ouă” explozive, decât atunci când nu e nimeni prin birouri și ești cunoscut, nu necunoscut!)

    ”Cum mergeam sus, îmi amintesc că ascultam micile explozii de la etajele superioare, și ele nu se auzeau din zona de impact, ci de la etajele inferioare.
    Și când al doilea avion a lovit Turnul de Sud, am auzit ”boom”.
    Când am auzit ”Boom” în Turnul de Nord, am auzit ”pop-pop-pop-pop-pop-pop” și la emițător am auzit ”Am pierdut 65! Am pierdut 65!
    Însemnând că etajul 65 se prăbușise.
    Când coboram scările, puteam auzi cum clădirea se prăbușește din interior.
    Auzeam zgomote. Auzeam cum crapă pereții. Bucăți cădeau chiar lângă noi.

    (Cam multe cărți are în spate intervievatul cu ochelari, ce-i conferă un aer telectual… nu ca pentru unul de la ”întreținere” și, în timp ce vorbește nestingherit, cursiv, cu lux de amănunte pentru degringolada de-atunci, cu toată stația de emisie-recepție și-a evenimentelor explozive (la propriu și la figurat), n-a uitat nimic și a înregistrat ca un aparat, concomitent…atât succedarea exploziilor, ce spunea omul ăla prin stație, cât și avionul ce-a lovit celălalt turn! Adică 3D…
    Cum de mai putea raționa cristal, la ceea ce se desfășura amețitor în jurul lui?
    Nu era zăpăcit déjà de exploziile din interior, de dedesubt și de deasupra, ca să o mai realizeze și pe cea făcută de ”avionul” din celălalt Turn ?
    Și, de unde a știut sigur că a lovit un avion, și nu o rachetă?!
    După un ”auz familiarizat”?
    Pentru că acela care-a menționat despre căderea etajului 65, n-a menționat prin stație, dacă cauza prăbușirii etajului a fost din pricina exploziilor sau a ”avionului”.)

    Apreciază

  9. EXPLOZIILE DE LA NIVELUL SOLULUI, ÎNAINTE DE PRĂBUȘIRE.

    Ce s-a întâmplat la baza Turnurilor, înainte de prăbușire? Fumul apăruse la nivelul străzii. Această filmare a fost făcută în New Jersey. S-a auzit o explozie și un fum alb a apărut la baza clădirii.
    (Apare o clarificare video a acelui fum de la baza clădirii care o i-a în sus de-a lungul clădirii, în linie dreaptă).

    Priviți cum se mișcă camera pe trepied din cauza suflului puternic. Nouă secunde mai târziu, Turnul de Nord s-a prăbușit.

    Pompierul TIMOTHY JULIAN: Am auzit o explozie și un zgomot de rupere, apoi s-a auzit ca un tren de marfă, uruind și prinzând viteză. Am privit în sus și l-am văzut căzând.

    Îngrijitorul de serviciu de la WTC, WILLIAM RODRIGUEZ: Când am ieșit din Turnul de Nord, totul a început să se zgâlțîie sub picioare, ca la un cutremur. Singurul pe lucru care l-am văzut, a fost mașina de pompieri. Am fugit spre ea, când clădirea s-a prăbușit lângă ea.

    EXPLOZIILE DINAINTE ȘI DIN MIJLOCUL PRĂBUȘIRII

    De-a lungul răului Hudson, RICHARD SIEGEL filma o zi surprinzătoare. Microfonul camerei lui Richard, a ”prins” ceva foarte semnificativ. Reglată pentru distanță (sunetul merge mai încet decât vedem), camera a înregistrat mai multe explozii în turnuri. Aici sunt înregistrările pentru Turnul de Sud (min.35:30), apoi clădirea a căzut.

    PETARDELE: EXPLOZIILE VIZIBILE

    Să ne uităm atent la prăbușire. Remarcați suflul de beton din lateralele clădirii, cu mult înainte de prăbușire. Numite ”petarde” în limbajul demolărilor, ACESTEA SUNT DE FAPT EXPLOZIBILI DIN EXTERIOR, în timp ce gravitația trage clădirea.

    (Reia filmarea cu încetinitorul văzându-se clar MODUL CUM S-A SPART ”PLASA DE OȚEL” GEN PLASĂ DE ȚÂNȚARI, CE ȚINEA WTC-ul CA-NTR-O CARCASĂ REZISTENTĂ, DAR FLEXIBILĂ. Așa au reușit: cu ajutorul explozibililor care au acționat la bază (în subsoluri), la mijloc (cu sau fără ”avioanele-hologramă”, ca impresie artistică menită să impresioneze o lume întreagă, creînd o iluzie optică aproape perfectă , dar demontată de aparatura performantă), apoi în vărful clădirilor, la încheieturile de bază , a niturilor solide ce susțineau scheletul clădirii și în sfârșit , cu ajutorul ”petardelor” pentru a elibera în afară, în atmosferă, carcasa împrejmuitoare de oțel, slăbind ”miezul” atacat din interior, pentru a asigura o prăbușire sigură.)

    (Arată CLAR cu ajutorul filtrelor video speciale și cu încetinitorul cum, pe măsură ce clădirea se prăbușea etaj după etaj, cu puțin înainte de a se prăbuși alt și alt etaj, acela/acelora le apărea ca o lumină pe mijloc sau puțin spre lateral, ce desemna prezența ”petardelor” care făceau ”bum”, eliberând drumul spre o prăbușire concomitentă – și din exterior, și din interior!
    Iar ceea ce exploda pornind de sus, parcă îmbrăca clădirea câteva secunde, precum o umbrelă de fum gros amestecat cu moloz, până la aterizarea la sol.)

    Se vede împrăștiindu-se din vârf, ca o coajă de banană, acestea nu sunt implozii obișnuite.
    Fiecare Turn era format din câte trei segmente de mai multe etaje suprapuse.
    Ca să susțină greutatea etajelor, clădirile trebuiau foarte bine întărite.
    Priviți o petardă apărând chiar de la centura de legătură.

    UNDA DE ȘOC.

    O explozie puternică produce ceea ce numim ”undă de șoc”.
    Exploziile generează niște unde extrem de comprimate, care exced zona înconjurătoare, creînd o forță violentă.

    ”Când au început să cadă resturile, eram în umbra Turnului de Sud.
    Eram la mai puțin de 100 m distanță.
    Oricine a văzut filmarea, norul de praf urmărea oamenii pe stradă.
    Era ca o tornadă.
    Era ca un val de pe plajă, dar valul ăsta era intens, fierbinte și zgomotos.
    Era de parcă cineva arunca cu pietre.
    Și zgomotul se intensifică.
    Acum fugeam, în următoare secundă, zburam.
    Nu aveam niciun control asupra picioarelor, nicio șansă să-mi aleg direcția de mers.
    Eram în aer, și se pare că eram urmărit de această tornadă, tornado întunericului.
    Turnul de Sud a căzut primul. Acesta este suflul exploziei când a lovit turnul alăturat.”

    VALUL PIROCLASTIC.

    Căderea clădirilor a întunecat Manhattan-ul, umplând aerul cu nori de praf și cenușă.
    Ce a produs acest imens nor de praf mișcător?
    Adevărat, o clădire de 110 etaje a fost transformată într-un million de tone de moloz.
    Dar există ceva în experiența noastră cu ce am putea compara?
    Un Vulcan. Site-ul ”US Geological Survey”, ne dă definiția curgerii piroclastice, ca o avalanșă de gaze și resturi la nivelul solului.

    Ridicarea fumului e foarte vizibilă în această poză a imploziei Turnului de Nord, cu o curgere piroclastică între clădiri.
    Forma de conopidă a norului, e un semn al curgerii piroclastice generată de o explozie masivă, tipică erupțiilor vulcanice și-a demolărilor controlate.

    Un val piroclastic poate pluti chiar și deasupra apei.
    Gazele încinse purtând praful produs de energia exploziei.
    Aici, implozia Turnului de Sud a creat un val piroclastic, mergând pe râul Hudson.
    O erupție vulcanică produce exact un nor de aceeași densitate de cenușă și resturi, îmbrățișând pământul, pe măsură ce iese dintr-o explozie imensă.

    Apreciază

  10. ZIDURILE DE PROTECȚIE.

    În partea de sud a Manhattan-lui, înconjurat de apă, pereți imenși de reținere au fost construiți sub WTC, pentru a reține oceanul și râul Hudson. ”Cada”, cum a fost denumită, avea 7 nivele de garaje, camera de întreținere și stația de metrou din New Jersey.

    După 11 septembrie, zidul de 91 de cm, a fost găsit mișcat cu 41 de cm înăuntru.
    Zidurile-astea înaintează. Ele protejează de râu, iar dacă cad, locul ăsta va fi inundat de râu. Să ne gândim la asta.

    GEORGE J. TAMARO (expert): Prăbușirea unei clădiri, ar trebui să lase fundația neatinsă. Mereu au susținu greutatea a 110 etaje. Dar ceva s-a întâmplat la subsol, de le-a distrus. Prăbușirea a mers până la nivelul liniilor, așa că am avut 20 de metri de zid, nesusținut.

    Ce forță putea distruge nivelele subterane?

    METALUL TOPIT.

    Pilonii însăși par să aibă o viață proprie. Scuipau foc, când am săpat după ei. Pământul continua să ardă.

    LES ROBERTSON a declarat public că, după trei săptămâni de la prăbușire, focul și metalul topit curgeau încă pe dedesubt. Vezi cum încă fumegă? Asta e de la focul care încă arde. DUPĂ 8 SĂPTĂMÂNI, FOCUL ÎNCĂ ARDE.

    ”Bocancii cu apărătoare de oțel, sunt cea mai tare chestie. Temperatura e încă de 600 de grade Celsius. Bocancii tipului s-au topit în câteva ore. ”

    La Tv.: ”În noiembrie 2005, profesorul de fizică STEVEN JONES de la Brigham Young University, a publicat un Tratat de 25 de pagini despre prăbușirea WTC și a blocului 7, aplicând legile fizicii versiunii oficiale.
    Dintr-un interviu la MSNBC:
    -Am citit raportul FEMA: cea mai bună ipoteză, singura luată în considerare, e că focul are doar o probabilitate slabă de a apărea. Sunt necesare investigații și analize ulterioare pentru a rezolva problema.” Sunt de accord.

    -Scuzați-mă, dar nu mai avem timp, și nu sunt sigur că ați înțeles pe deplin…

    -Vreau să mai menționez un lucru…

    -Dacă o puteți face repede!

    -Topirea metalului în subsolul celor trei clădiri (WTC 1,2 și WTC 7)…și toți oamenii de știință sunt de acord că focul nu era suficient pentru a topi oțelul…
    Deci, CE ESTE CU ACEST METAL TOPIT?
    E PROBA EVIDENTĂ CĂ S-AU FOLOSIT EXPLOZIVI CU TEMPERATURĂ ÎNALTĂ, CUM E THERMITA.

    TERMITA PRODUCE OȚEL TOPIT ÎN PROCESUL DE PRODUCȚIE.

    -Vă mulțumim că ați venit…chiar dacă nu vă înțeleg teoriile. Mulțumim că ați încercat să ne explicați.

    TERMITA – Fe2 O3 + 1 AI, un exploziv folosit de militari. Termita este un compus de oxid de fier și aluminiu care, când e aprins, provoacă o reacție de încălzire producând fier topit.

    ÎN DOAR 2 SECUNDE, ATINGE TEMPERATURA DE 2.500 DE GRADE CELSIUS, ÎNDEAJUNS PENTRU LICHEFIEREA OȚELULUI.

    Arată demonstrativ: aceasta este termită arzând un motor de mașină. Știm că focul deschis nu poate topi oțelul. Dar metalul s-a topit în subsolul turnurilor.
    Produsul secundar al reacției cu termită, e oxidul de aluminiu, vizibil ca un fum alb.
    (molten iron + Al2O3)

    -A fost folosită termită în combinație cu explozivi, în 11 septembrie? Priviți această substanță strălucitoare curgând de la etajul 81, din Turnul de Sud. Și fumul alb a apărut la baza clădirii (adică oxidul de aluminiu, produsul secundar al termitei).

    Anexa C al raportului FEMA, descrie reziduri de sulfură pe metalul din WTC.
    New York l-a numit ”cel mai adânc mister” din toate.

    (Da de unde atâta ”mister”. Era clar vorba despre molten iron, care făcea parte din termită)

    STEVEN JONES : Sulfura coboară punctul de topire al fierului; și oxid de fier și sulfat de fier se formaseră pe suprafața structurii de oțel.
    Sulfura folosită cu thermita, se numește THERMATE (Fe2O3 +2Al+Sulfur) producând rezultate și mai rapide.

    (Acum am înțeles de ce au folosit explozivi cu thermită, mai întâi la subsolurile WTC, TOCMAI pentru a lăsa ca thermita, alături de părțile ei componente să acționeze atât individual prin oxidul de aluminiu, cât și prin combinare, rezultând Thermate-ul, FĂCÂND LOC SĂ DE DUCĂ ÎN SUBTERAN, pentru că altfel, s-ar fi revărsat pe străzi, arzând timp de 8 săptămâni, pârjolind totul în cale.

    GHOST BUSTERS-ul din 1984 de la ei, cu râul roz malefic curgând amenințător pe sub New York, cum e? Poate ”băieții” de la ei s-au inspirat din film, luând în calcul efectele catastrofale ale degajării pe străzi unei asemenea lave incandescente ce ar fi amplificat prăpădul, căpătând o intensitate insuportabilă.

    Să fi fost ”de vină” pentru o eventuală inspirație inclusiv anul filmului (1984), care reprezintă și denumirea romanului lui George Orwell ce anunță o închisoare generală sub ochiul supraveghetor al Big-Brother-lui, transpus prin Patriot Act?)

    Apreciază

  11. INDUSTRIA DEMOLĂRILOR.

    Să privim ce se întâmplă în istoria demolărilor. Demolarea clădirilor mari, necesită pregătire.
    Explozivi puternici și echipament greu sunt folosite în avans, spre a slăbi fundația și partea de jos a clădirii, înainte ca explozivii adiționali și gravitatea să desăvârșească restul.
    Cuvântul unui artificier experimentat:
    ”Aruncăm în aer subsolul, toți stâlpii din subsol, apoi îi rupem pe cei din vârf, pentru a începe.
    Apoi, din etaj în etaj, până jos. Fiecare explozie, are un ceas, așa e controlat. Când stâlpii se rup, fiecare etaj se prăbușește și lovește etajul de jos, și tot așa…” (ceea ce s-a demonstrat la WTC)

    Iată ce folosesc experții în demolare, la clădirile din oțel: ÎNCĂRCĂTURĂ LINEARĂ.
    E o încărcătură de tip V, ce poate fi folosită la o țintă specifică ȘI E MORTALĂ.
    Generează o presiune în jur de 200 tone pe cmc, cu o viteză în funcție de explozibilul folosit, de 8 km/s.

    În afară de puterea incomensurabilă a încărcăturilor, artificierii știu mult trucuri.
    Sunt peste 1000 de tipuri de explozivi diferiți, pentru că detonează cu viteze variate. Acesta este un fitil ce arde cu 6 km/s.
    Folosind întârzierile, putem controla unde va cădea molozul. Putem controla vibrația, nivelul sunetului.

    PROGRAMAREA ÎNTÂRZIERILOR E CHEIA ÎN AFACEREA ASTA.

    Și care este rezultatul? ”Lucrul care mă mulțumește e fragmentarea și controlul. Să iei o clădire și să o rupi în milioane de bucățele și să o pui la pământ artistic, cum o facem noi și totul să meargă ceas.”

    9/11 DEMOLAREA WTC.

    Înregistrare audio: ”A avut loc o explozie subterană pentru a arunca subsolul Turnurilor Gemene, urmată de explozii interioare pentru a fragmenta ”miezul”?

    Pregătirea de demolare are loc cu mult timp înainte de explozia finală, dar la WTC pregătirea s-a făcut în grabă, în panică, după ce avioanele loviseră.

    Apreciază

  12. Acești stâlpi au fost descoperiți după prăbușire. Unghiul tăieturii este în stilul în care încărcăturile taie oțelul, pentru a controla unghiul de cădere. Remarcați metalul topit și întărit. A fost thermite folosită în încărcăturile explozive?

    ”Treaba acestor încărcături este să taie grinzile în formă de H. Felul în care facem asta, e să tăiem grinda într-un unghi care, la mai multe grinzi tăiate în același unghi, va face clădirea să se aplece și să se miște. ”

    Priviți molozul unei clădiri de 100 etaje pusă la pământ. În crater, sunt peste 2 milioane de tone de resturi. Dacă subsolul nu a fost aruncat în aer, unde au dispărut cele 2 milioane de tone? Amestecate pe pământ, gata pentru a fi răscolite? Arta demolărilor controlate.

    Vă amintiți exploziile dinainte de cădere, filmate de RICHARD SIEGEL în golful Jersey? Acestea au fost exploziile care au distrus ”miezul” și subsolul înainte de marea demolare?
    O secvență de întârzieri comandate de computer, care a distrus scheletul exterior pulverizând betonul ca să ducă toată structura la pământ?

    Înregistrare audio: ”Asta a fost povestea zilei?
    1. Exploziile din subsol. (subsolul inferior și structura subterană).
    2. Exploziile interioare (scheletul extern și tăierea stâlpilor din centru).
    3. Exploziile la nivelul solului. (subsolul superior și suporții inferiori).
    4. Inițierea prăbușirii vârfului.
    5. Petardele de la mijloc (secțiunile pușcate înainte de prăbușire)
    6. Rostogolirea programată (scheletul exterior și pulverizarea).”

    CINE ȘTIE?

    Se pare că unii știau viitorul iminent al acelei zile fatidice.
    FEMA a sosit la New York luni noaptea, gata pentru un exercițiu bio-terorist. Purtătorul de cuvânt, TOM KENNEY: ”Să fiu sincer, am ajuns luni noaptea, pe 10 septembrie, cu o zi înainte de atac, și am intrat în acțiune marți dimineața. Până azi n-am avut ocazia să lucrăm la întregul loc, altul decât la cel la care am fost trimiși.”

    RUDY GULLIANI, primarul New York-lui, spune la ABC că era conștient că Turnurile pot cădea:
    -Acum e un efort imens de salvare.
    -Credeți că sunt sute sau mii?
    -Nu vreau să spun acum, dar cred că va fi un număr îngrozitor. Am văzut oameni sărind din WTC, am văzut câțiva pompieri pe care îi cunosc intrând în clădire.

    Apreciază

  13. Și am fost în clădire, unde am fost blocați 10-15 minute și am făcut cartierul general pe strade Barclay 75 care e chiar aici, cu Șeful Poliției, Șeful Pompierilor, și Șeful Situațiilor de Criză.
    Lucram acolo când ni s-a spus că WTC se va prăbuși. ”

    ….WTC se va prăbuși! La fel, LARRY SILVERSTEIN, noul locator al WTC, A DECLARAT CU REGRET CĂ S-A DECIS DEMOLAREA BLOCULUI 7 PÂNĂ LA SFÂRȘITUL ZILEI, ultima structură adăugată la complexul World Trade Center.

    Să-i auzim propriile cuvinte ale lui LARRY SILVERSTEIN, spuse în folosul nostru, într-un documentar din 2002:

    ”Îmi amintesc că am primit un telefon de la Șeful Pompierilor, care îmi spunea că nu e sigur că poate stăvili incendiul, și i-am spus: am avut niște pierderi teribile de vieți omenești. Poate cel mai inteligent lucru de făcut e s-o demolăm. Și ei au luat decizia ”tragerii”. Apoi am privit clădirea prăbușindu-se. ”

    Explozie, pușcare, explodare și tragere, sunt termeni folosiți în industria demolărilor care se referă la demolarea unei clădiri, poduri sau alte structuri.
    ”Pentru că de fapt, am aruncat în aer spitatul în care m-am născut. Inițial, ne-am gândit să-l pușcăm, să-l lăsăm să cadă drept…”

    Priviți dinamica demolării în urma unei explozii mari…
    Și de la punctul zero al dezastrului, echipa de degajare: La mijlocul lui decembrie, Departamentul de Proiectare și Construcții, a ”nivelat” clădirile WTC 4 și 5. Suntem gata să dărâmăm Clădirea 6.

    LARRY SILVERSTEIN, un magnat imobiliar, cu relații internaționale, A ÎNCHIRIAT PE 99 DE ANI COMPLEXUL WORLD TRADE CENTER, ÎN PRIMĂVARA ANULUI 2001.
    ÎN VARĂ, A REFĂCUT POLIȚA DE ASIGURARE, ASIGURÂNDU-SE CĂ E ACOPERIT ÎN CAZ DE TERORISM. Explicit în contractul de închiriere era că Silverstein are dreptul să reconstruiască clădirile în caz de distrugere.

    Apreciază

  14. După 9/11, LARRY SILVERSTEIN s-a luptat cu asiguratorii ca să obțină dublul limitei de pe poliță, pentru distrugerea proprietății sale, susținând că deturnarea dublă a cauzat două atentate teroriste, nu doar unul.

    (Șarpe odios! Se vede după expresia moacei, după ochii ăia lăcrimoși și parșivi, cât de alunecoasă e târâtura…)

    A câștigat 7 miliarde de dolari, o sumă extraordinară față de cele 15 milioane inițial, investite.

    (Mare minune să nu fie băgată ȘI jivină asta solzoasă din cap și până-n picioare, împreună cu maimuța tembelă Bush, plătind din destul ”teroriștii” specializați în demolări (poate autohtoni sau din alte țări) punând la bătaie chiar cele 15 milioane investite, asigurăndu-i-se că totul va fi lucrat atât de ”curat”, încât pentru atentate să-i intre-n cont jivinei 7 miliarde de dolari…o mulțumire îndestulătoare pentru co-participare și tăcere, duse până dincolo de mormânt!
    Încep să mă enervez! De ce dracu’s atât de proști americanii? Măcar familiile celor morți să se unească și, pe baza explicațiilor științifice, a experților, să dea în judecată Administrația Bush de-atunci, pe gibonul tembel de Bush, personal, făcând front comun cu asiguratorii, apoi să trimită psihopații istoriei acolo unde le este locul: jivinei Silverstein la pușcărie lăsându-l în curul gol, pentru complicitatea dovedită ulterior dar anticipată, datorită prea marii potriviri în privința închirierii din primăvară, apoi a asigurării grăbite din vară, iar pe Bush, cu tot neamul plus Administrația lui, alături de toți cei implicați…la fel!)

    La o discuție:
    LARRY SILVERSTEIN: Prima reacție a fost să mă gândesc la familiile acestor oameni, la tragedie, la magnitudinea ei. Însă cred cu tărie că trebuie să reconstruim. (Ce ipocrit!)

    BLOCUL 7.

    În câteva secunde, WTC 7, una din clădirile alăturate Turnurilor WTC, s-a prăbușit. WTC 7, funcționa ca centru de comandă pentru complex, adăpostind generatoarele Diesel, sistemul de oxigenare al buncărului de urgență al primarului, birouri pentru CIA, Serviciile Secrete, Departamentul Securității și Apărării, Comisia de Schimb.
    Ceilalți chiriași erau: companii de asigurări, de brockeraj, și bănci.

    (Aham…ce-a păzit oare, Lupul (CIA, Serviciile Secrete, Depart.”securității” și ”apărării”) având același staul ca și al oilor WTC?!? Îndeplinirea sub ochii lor cu acuratețe de ceas elvețian a dezastrului? Rar vezi, sesizezi atâta perversitate, încât să-ți dai singur foc la valiză…)

    Niciun avion n-a lovit Clădirea 7, dar la 17:20 p.m. pe 11 septembrie, s-a prăbușit la pământ. S-a spus că unele distrugeri din Clădirea 7, au fost cauzate de resturile Turnului 1.

    Acest articol din New York Times, spune: Clădirea 7 a ars ca o torță imensă. Singurul lucru care s-a văzut însă, e doar un fum neidentificat și câteva mici incendii.

    Comparați asta, cu puternicele explozii suferite de: WTC 3, WTC 4, WTC 5 și 6, poziționate chiar lângă Turnuri – distrugerile din împrejurimi, au fost infint mai grave. Totuși, structurile au rămas. TOTUȘI, SALVATORII ȘTIAU CĂ BLOCUL 7 VA CĂDEA: ”Fiți atenți la clădirea aia, va cădea în curând.”
    (Au fost avertizați fără a avea dreptul să pună întrebări, ca măcar să fie puși în temă și să nu se panicheze la fel, sau mai rău decât victimele..)
    Un bloc de 42 de etaje, Clădirea 7 a căzut în 6,5 secunde, EXACT PE BAZA EI. (Ceea ce arată o demolare controlată!)
    Proprietățile Silverstein ne spun acum, că proprietarul se referea la o echipă de pompieri din interior, când a vorbit de decizia de ”tragere”: adică de ”scoatere afară a pompierilor.”

    Oricum, nu erau pompieri în Clădirea 7, conform FEMA, NIST și a pompierului șef, FRANK FELLINI.

    LI S-A ORDONAT SĂ IASĂ LA 11:30, ÎN ACEA DIMINEAȚĂ. PESTE 6 ORE, CLĂDIREA SE PRĂBUȘEA.

    Reporterul radio, ALEX JONES, remarcă sunetul unei implozii clasice.

    Aceasta este o poză făcută cu o secundă înainte de prăbușirea Clădirii 7.
    Remarcați această îndoire.
    Dacă privim la alte demolări controlate, vom vedea că mai întâi se aruncă în aer stâlpul central, încât clădirea să cadă singură.
    Dacă nu se face asta, clădirea cade în exterior și poate distruge structurile alăturate.
    La Clădirea 7, a fost o îndoire clasică.
    Pilonul central a fost primul aruncat în aer, încât să nu distrugă structurile alăturate, la doar câțiva metri.

    Vă amintiți bunkerul de urgență al primarului? Instalat la etajul 23 al Clădirii 7, era dotat cu super-geamuri, apă, propriul generator, DAR PRIMARUL GIULLIANI ȘI-A ALES ÎN ALTĂ PARTE ADĂPOSTUL DE URGENȚĂ PE 11 SEPTEMBRIE.

    (Mda…se pare că a fost o adevărată CONSPIRAȚIE pusă la cale! O cârdășie ordinară dintre oameni ”de stat” (președinți, Congres, magnați imobiliari, pompieri, ”oameni de întreținere” , servicii…ce-a co(n)stat în pierderi de vieți omenești printr-o amestecare de sânge, carne, vine, oase și moloz, cu mult foc, fum, topire de agenți chimici, explozibili, generatoare de multă jale, multă mizerie, praf, distrugeri….dar cel mai grav mi se pare că s-a atentat direct la simbolurile americane: clădirile însele, prin factorul-surpriză, ceea ce face ca orice om normal la cap să se îndoiască că autoritățile ar fi în stare să facă/producă așa-ceva! Ceea ce s-a întâmplat în privința clădirilor și-a oamenilor, e ca și cum ți-ai trece propriul copilul pe care ți l-ai dorit și l-ai crescut, pe rând…prin foc, apă și substanțe corozive!)

    Apreciază

  15. De ce Clădirea 7? Chiari și experții media au fost, erau derutați. HISTORY CHANEL i-a luat interviu lui RAMON GILSANZ – inginer de structuri, care a indicat îndoirea evidentă și chiar a vorbit despre implozie.

    RAMON GILSANZ – inginer de structuri: ”Inginerii nu s-au concentrate doar pe Turnurile Gemene. Cel mai deranjant eveniment n-a fost prăbușirea Turnurilor, ci a Clădirii 7, aprins de resturi zburătoare, căzut datorită unui singur incendiu.

    Clădirea 7 era o clădire din cadre de oțel, și e prima de acest gen prăbușită datorită incendiilor. Cedarea s-a datorat imploziei. A căzut total diferit față de Turnul 1 și 2, în care planșeele au căzut primele.

    De ce Clădirea 7? Să mai întrebăm o dată. CA CENTRU DE COMANDĂ AL WTC, ÎN CENTRUL PLANULUI DIN 9/11? U.S. Secret Service, CIA, Centrul de Urgență…de asemenea S-AU PIERDUT în 5,6 secunde PENTRU TOTDEAUNA…MII DE DOSARE SEC PENTRU FRAUDE, INCLUSIV CELE LEGATE DE NOTORIILE ACTIVITĂȚI ALE GIGANȚILOR WORLDCOM ȘI ENRON. Câteva condamnări pentru fraudă. Dar cum rămâne cu cele 70 miliarde din escrocheria cu energia din California? Au dispărut!

    (Deci, pe lângă generarea lui Patriot Act, a fost vorba și despre acoperirea acestor fraude de miliarde…ceea ce înseamnă că dintre cei implicați, sunt și cei enumerați mai sus! Și totuși…CIA, Secret Service, ce făceau? Dormeau? Aviz SRI-lui, SIE și altor instituții care dețin dosare compromițătoare despre ăștia din conducere, prin sertare sau sub fund…să nu deveniți asemeni celor din Clădirea 7!)

    SECURITATEA TURNURILOR ȘI EVACUAREA.

    N-a murit nimeni în prăbușirea Clădirii 7. (Normal! Îi lua mama dracului pe adevărații atentatori dacă murea vreun CIA-st sau din Secret Service…) Era golită cu mult timp înainte de implozie. Dar nu și Turnurile Gemene. De ce polițiștilor, pompierilor și civililor nu li s-a spus la ce să se aștepte?

    (Ce-ntrebare! Le trebuia o tragedie care să bage frica în oameni, văzându-i pe amărâții ăia ce au murit așa de înfricoșător, alături de căderea simbolurilor (WTC). Dacă ar fi căzut numai clădirile, numai avea sens nașterea lui Patriot Act și înmulțirea progresivă a structurilor polițienești și de securitate…care acționează paranoic, văzând peste tot teroriști.)

    TRAGIC, ANGAJAȚII DIN TURNURI, AU FOST SFĂTUIȚI SĂ SE ÎNTOARCĂ ÎN BIROURILE LOR. (de către cine? Ăla ar trebui spînzurat de limbă și expus în piața publică!)

    ”Am fost anunțați că totul e în ordine. Turnul 1 a fost evacuat, dar Turnul 2 e în regulă și să ne întoarcem în birouri.”
    ”Mergeam către ieșire. Agentul de pază ne-a spus: Unde plecați? Am zis: Acasă, pentru că am văzut mingea de foc coborând. El a zis: Nu, clădirea e sigură și securizată. E mai sigur să stați în clădire. Întoarceți-vă în birouri.”
    (Ăsta era agent infiltrat. )

    Stanley s-a întors în biroul de la etajul 81, apoi: ”Mi-am ridicat capul din întâmplare, privind în față către Statuia Libertății, când am văzut un imens avion venind direct spre mine.”

    (Dacă era avion cu adevărat, rămânea cu botul înfipt în plasa zdravănă de oțel. A fost o hologramă, și-atăt! Pe pariu că nu s-a găsit niciun rest de avion prin molozul de jos…Au fost exploziile care au fost dirijate să facă ”Bum!” în același timp cu ”avionul” care-a ”lovit” vizual pe cei care s-ar fi uitat pe geam, inclusiv pe (tele)spectatorii de la ei și din toată lumea !)

    Apreciază

  16. Turnul de Sud a fost lovit între etajele 78 și 84. Blocat de resturi la etajul 81, Stanley a fost salvat de către Brian Clark. Încet și dureros, ei au coborât pe scări spre libertate. Afară, Stanley a presimțit ce avea să se întâmple.
    BRIAN CLARK: Ne uitam peste pomi spre Turn, și Stanley a zis: Cred că Turnul ar putea să cadă.

    STANLEY PRAINMATH: Nu știu de ce i-am spus asta, dar știam că nu s-a terminat.

    BRIAN CLARK: Eu am spus: Nu se poate. E o structură de oțel. Doar mobilierul și covoarele ard…nu se poate! Nu mi-am terminat propoziția, că Turnul a început să alunece. Îmi amintesc că înainte de toate, am auzit ”boom, boom, boom..”explozii!

    Nu toți au avut premoniții. JOSEPH MILANOWYCZ a vorbit la mobil cu fiul său GREG. ”La momentul ăla, Greg era speriat. Mi-a spus: Tată, poți contacta pe cineva să le spui că suntem 20, în colțul de nord-est, la etajul 93? ”
    Greg era pe cale să părăsească Turnul de Sud după ce Turnul de Nord fusese atacat, DAR I S-A SPUS CĂ E SIGUR, SĂ SE ÎNTOARCĂ ÎN BIROUL. ”De câteva ori a spus: De ce am ascultat? De ce am ascultat?

    (Chiar așa! Când simți că ești în pericol, cine naiba te poate opri pe tine, persoană liberă și independentă, să nu pleci?! Îi zici ceva ăluia ”de bine” și treci prin/peste el dacă e cazul…faptul că a insistat să se întoarcă, arăta ceva necurat și nenormal!
    Ce? Oamenii ăia erau școlari, preșcolari, ca să fie ținuți cu forța pe loc, sub o supraveghere atentă din partea agenților de securitate, ca atunci când copiii vor să părăsească perimetrul sigur, adică școala?! De cine îi ferea pe nefericiții care-au murit acolo? De libertatea de-a alege să scape vii și nevătămați, în perimetrul ”sigur” din Iadul declanșat la WTC, la braț cu Moartea? )

    CINE ERA DIRECTORUL COMPANIEI CARE A LIVRAT SECURITATEA ELECTRONICĂ LA WTC ȘI LA AEROPORTUL DULLES DIN WASHINGTON, AMÂNDOUĂ IMPLICATE ÎN 11 SEPTEMBRIE?

    NIMENI ALTUL, DECÂT FRATELE MAI MIC AL PREȘEDINTELUI = MARVIN P. BUSH (Principal, SECURACOM/STRATESEC)

    (Asta DA surpriză! Să mai zică vreun mameluc că nu e de vină maimuța tembelă de Bush, cu tot neamul lui de coborâtori din copaci!!! Demenții dracului!)

    Din 1996 până în 2000, SECURACOM a instalat un nou sistem de securitate la WTC.

    W.D. WALKER III, VĂR CU FRAȚII BUSH, a fost CEO la SECURACOM, din 1999 până în 2002. (Deci, și-a băgat și ăsta neamul…)

    INTERESANT, ACESTE FAPTE NU AU FOST FĂCUTE PUBLICE.

    A fost doar un sistem de securitate adăugat în toți acești ani, sau era instalația pentru un plan mult așteptat?

    SCOTT FORBES, specialist IT într-o firmă cu spațiu închiriat încă de la înalțarea Turnului de Sud, a raportat o cădere de tensiune fără precedent în weekend-ul dinainte de 9/11:

    ”Am fost notificați cu 3 săptămâni înainte de oprirea curentului, de către Autoritatea Portuară. A fost ceva pe grabă să oprească curentul și sistemele noastre bancare.
    A fost o mare problemă, fără precedent. Aveam centrul de date la etajul 97, așa că serverele erau aici.
    ÎN WEEKEND, CĂDEREA CURENTULUI ÎNSEAMNĂ CĂ N-A MAI EXISTAT SECURITATE.
    Practic, toate ușile au fost deschise.
    Camerele de securitate, au fost de asemenea oprite, DAR AU FOST NIȘTE TIPI ÎN SALOPETE CĂRÂND LĂZI IMENSE CU SCULE ȘI ROLE DE CABLU, TOT WEEKEND-UL. Angajaților li s-a spus că se schimbă cablul de internet.

    Apreciază

  17. CINE ERAU CIUDAȚII MUNCITORI ȘI CE FĂCEAU EI CU ADEVĂRAT?

    WILLIAM RODRIGUEZ:”Curentul a fost oprit. Dacă curentul era oprit, înseamnă cu nu mai exista securitate. Așa că, oricine putea intra în clădire și să pună la cale orice.

    Trebuind să lucreze ore suplimentare pentru a-și salva datele de pe serverele companiei, Scott și-a luat liber pe 11 septembrie. Privind prăbușirea Turnurilor din New Jersey în dimineața aceea, era sigur că acesta fusese scopul misteriosului weekend lucrător. Scott a anunțat multe autorități, inclusiv Comisia 9/11 despre neobișnuita oprire de curent, dar a fost ignorat.

    BEN FOUNTAIN, pompier, a vorbit despre evacuarea neobișnuită ordonată la Turnuri, cu o săptămână înainte de 9/11.
    ALȚII RAPORTEAZĂ CĂ SECURITATEA A FOST RIDICATĂ INEXPLICABIL CU 5 ZILE INAINTE, ȘI CÂINII CARE DETECTEAZĂ BOMBE, AU FOST RETRAȘI. CE-AR FI DESCOPERIT CÂINII DACĂ RĂMÂNEAU LA DATORIE?

    REÎNOIREA URBANĂ.

    Nu mult după dezastru, Manhattan-ul de jos, a văzut bannere ca acesta:THE REBUILDING CONTINUES (Silverstein) și în colțul bannerului – 7 WORLD TRADE CENTER.

    În timp ce erau idolatrizate ca simboluri ale puterii și triumfului pe cerul New Yorkez, Turnurile Gemene erau mari găuri negre pentru Autoritatea Portuară din New York.

    Costau milioane de dolari pe an pentru echiparea pentru strictul necesar: electricitate, apă, căldură, aer-condiționat, și chiar oxigen. Având nevoie de conexiuni moderne cu toate colțurile lumii, chiriașii din Turnuri, au început să scadă.
    Turnurile mai aveau o problemă. Cu zeci de ani în urmă, grinzile de oțel au fost acoperite cu azbest, material cauzator de cancer, interzis în construcții la mijlocul anilor 1980. (Și? Ăsta era un ”motiv” pentru a-i omorî mai repede, decât printr-o moarte lentă, de cancer?!)
    De asemenea, WTC primise mai multe înștiințări, pentru a-l curăța. Îndepărtarea azbestului de pe fiecare grindă, ar fi fost aproape imposibil. Lucrarea ar fi depășit un miliard de dolari și nicio companie de asigurări n-ar fi asigurat costurile.
    (Aha! Dar prin demolare/ruinare controlată și uciderea a cel puțin 3000 de oameni, a ”costat” nu mai puțin de 7 miliarde dați moca lui Silverstein, iar viețile omenești = zero valoare, nu?)

    Un proiect de reînnoire urbană de asemenea proporții, punea Turnurilor o mulțime de probleme, așa că 11 septembrie le-a picat ca o mană cerească. WTC fusese construit în 1960, pentru a reînvia o zonă din New York, și 40 de ani mai târziu, reînnoirea urbană putea avea loc iar. Cei doi elefanți au fost îndepărtați, și se lucrează la un nou complex. Înălțimea maximă a Freedom Tower (Turnul Libertății), va atinge 533m.

    Praful sufocant care a acoperit Manhattan-ul, a fost mai mult decât praf. A fost pulverizat beton, sticlă, metale conținând mercur, dioxină, benzen și bine-nțeles, azbest.
    Niciuna dintre ele nu sunt sănătoase pentru ființe.
    Astăzi, mulți salvatori au făcut cancer la plămâni și au probleme grave de sănătate. :(((((
    Câinii salvatori, continuă să moară. ;((((

    Am avut un incinerator municipal fumegând luni întregi, arzând cea mai computerizată clădire din lume. Pacienților le ieșea prin pori, un fel de lipici negru. Au raportat scaune albastre sau verzi, mirosind a fum, în ciuda faptului că n-au mai fost la locul faptei luni întregi.

    La doar trei zile de la 9/11, Washington a instruit EPA să declare Manhattan-ul sigur și să redeschidă Wall Street, cu toate că aerul era toxic.
    UN JUDECĂTOR FEDERAL L-A CONDAMNAT PE FOSTUL DIRECTOR AL AGENȚIEI DE MEDIU PENTRU CĂ LE-A SPUS NEW-YORKEZILOR CĂ E SIGUR SĂ SE ÎNTOARCĂ ACASĂ ȘI LA BIROURI, LA PUNCTUL ZERO, IMEDIAT DUPĂ ATACUL DIN 9/11. (Deci, mai sunt și oameni zdraveni la cap în SUA…)

    Judecătorul, a denumit acțiunea CHRISTINEI TODD WHITMAN, ”șocant de inconștientă”, și i-a refuzat imunitatea. A fost documentat că, Casa Albă a ordonat EPA să spună minciuni, pentru a minimiza gravitatea problemei de mediu. În plus, primii care răspuns pe 9/11, care s-au îmbolnăvit și AU CERUT AJUTOR, ACESTA LI S-A REFUZAT!

    (Arată muncitori, oameni căzuți direct pe pământ, lăsați așa de izbeliște… răpuși de efort și de ceea ce-au inhalat…mi se furnică pe șira spinării de atâta nepăsare și neumanitate! Eu aruncam în aer CAsa Albă cu tot cu jegosul ăla de Bush!)

    Apreciază

      1. Nu știu ce să spun, dar NU MERGE! Apare ”Not found”/404, de pe orice calculator, din orice clădire, indiferent dacă apăs pe articole sau comentarIi….SERIOS!

        Apreciază

  18. hehehe….am afișat ultimul meu comentariu de-aseară la noua locație și inițial, mi-a făcut figuri prin ” Webpage has expired”. După….am văzut că l-a captat ca ultim comentariu…deci, mere!

    Apreciază

  19. Doi: Ceea ce apare CA POSTAT din altă locație, NU APARE ȘI-AICI, pe NOUL BLOG…..CIUDAT, precum praful de cu o săptămână ÎNAINTE, de pe birourile WTC dinainte de a fi maziliți amărății ăia….
    Poate se rezolvă….
    M-am apucat de noul documentar. Când reușești să mai așezi mobila în noua locuință, o să vin BULUC cu comentariile, bine?!

    Apreciază

  20. Oțelul ”Licorice”.

    Versiuna oficială: Azbestul joacă un rol în mitul prăbușirii Turnurilor Gemene pe 11 Septembrie. Pe oțel s-a pulverizat o spumă ignifugă care, fiind mai ieftină, era mai puțin adezivă. New York Times a raportat că spuma se lua foarte ușor și că Autoritatea Portuară a reparat porțiunile lipsă, cu o lună înainte de 11 septembrie.

    JAMES CLANZ de la New York Times: Chiar dacă ignifugarea era aplicată perfect, impactul în Turnul de Nord a fost atât de puternic, încât a zburat mare parte din spumă, permițând focului să atace oțelul de dedesubt. Odată ce avionul l-a lovit, indiferent de condiții, numai e nicio diferență, pentru că impactul a împrăștiat totul și focul a avut un efect devastator asupra oțelului.

    O lovitură de avion și desprinderea azbestului a distrus oțelul. Câteva sute de trântiri de ușă, ar provoca același lucru? History Chanel spune că, datorită slabei ignifugări, flăcările s-au scurs pe sub buzunarele dintre etaje.

    Versiunea oficială: Cu cât mai multă spumă ignifugă s-a desprins, flăcările au atacat oțelul neprotejat. Când oțelul nu e protejat, rezistența lui scade rapid.
    W.GENE CORLEY (investigator FEMA): Când ajunge la 600 de grade Celsius, își pierde jumătate din rezistență.

    Incendiile din Turnuri, au ajuns la 1370 grade Celsius (în realitate, max.650 grade Celsius). New York Times a raportat ce s-a întâmplat apoi cu grinzile de oțel.
    JAMES CLANZ de la New York Times: Oțelul s-a încins și s-a înmuiat ajungând aproape lichid și în cele din urmă, a slăbit în toată zona aceea. (Arată o simulare pe calculator)

    Acum 40 de ani, oțelul folosit la WTC a fost certificat de către Laboratoarele Underwriters, cel care aprobă produsele, fiind gardianul siguranței publice. Să auzim o voce singulară care a vorbit din interiorul imensei companii.

    ”Mă numesc Kevin RYAN și am fost administrator la Laboaratoarele UNDERWRITERS. Am fost concediat la 5 zile după ce am trimis o scrisoare savanților guvernamentali de la NIST, punând sub semnul întrebării raportul NIST, recent publicat în octombrie 2004. (Letter to: Frank W. Gayle, Ph.D./Deputy Chief, Metallurgy Division/Material Science and Engineering Laboratory/Național Institute of Standars and Technology)
    Am scris această scrisoare, pentru că am serioase îndoieli despre ce-am văzut în acel raport. Întrebările se întorc la 11 septembrie, când directorul UL a venit la noi, în South Bend.
    A spus personalului că oțelul din WTC, a fost certificat de către UL și că e mândru la cât a rezistat clădirea. (UL – A Century of Safety Standards = 1903-2003) .
    În următorii doi am făcut niște cercetări și am descoperit niște fapte foarte grave, inclusiv că acel oțel a fost afectat într-o manieră fără precedent.

    Descoperind aceste fapte, i-am scris administratorului UL, întrebându-l despre aceste lucruri, și ce face pentru a proteja reputația noastră și a companiei.
    Mi-a răspuns în scris că UL în fapt, a testat oțelul.
    Mi-a vorbit despre calitatea mostrei și cât de bine a trecut testele, și că compania noastră a testat oțelul și că a făcut-o foarte bine.

    După asta, m-a rugat să am răbdare și să aștept raportul NIST, pentru că UL lucrează strâns cu ei.
    Am văzut acest raport în octombrie 2004, și în noiembrie am trimis un raport la NIST, cerând lămuriri. M-am simțit obligat să pun aceste întrebări de vreme ce părea că nimănui nu-i pasă.

    (Dacă toată lumea care simte că trebuie să pună întrebări autorităților, ar ȘI face-o…poate viața noastră a tuturor, ar (fi) fost alta, iar transferul de risc (singular, ca în cazul demisiei omului acesta), n-ar mai exista!)

    După explozia din 1993, ignifugarea în ambele clădiri a fost mult îmbunătățită. Dar când privești raportul NIST, NU VEZI NICI UN TEST CARE SĂ ARATE CĂ UN BOEING 767 AR FI PUTUT DISTRUGE IGNIFUGAREA LA IMPACT, MAI DEPARTE DE PUNCTUL DE IMPACT.

    Acum ni s-a servit o nouă teorie, care nici nu prea e teorie, ci o colecție de declarații vagi. Dr. FRANK W.GAYLE of NIST, prin raportul NIST, reprezintă ceea ce se poate nimi anti-știință. Au început cu concluziile lor și au lucrat la niște ipoteze.

    Când rezultatele testelor au arătat că temperaturile au fost prea mici ca să înmoaie oțelul, că planșeele nu puteau să cadă, că ignifugarea nu putea fi distrusă pe suprafețe mari, NIST a ignorat aceste rezultate și a construit un model de computer pe care nu-l puteai contrazice. Și așa au știut să dea răspunsurile adecvate.

    ”Azi, oricine e conștient de ce se întâmplă în lume, știe că majoritatea politicilor guvernamentale au condus de fapt această poveste falsă…urmărirea și pedepsirea atacatorilor. Asta a fost văzută la Capital Hill, ca un alt Pearl Harbor.”

    Oțelul, contorsionat în fel și chip, vorbește singur. Îndoit, deformat, fără rupturi. 8 tone de grinzi, în formă de H. Cred că e greu de crezut că s-a îndoit datorită mărimi și, cum nu e nicio fisură în fier…

    Apreciază

  21. A rămas în clădirea în flăcări, contrar avertismentelor pompierilor, punându-și în pericol viața și salvând-o pe-a altora. Ce s-ar fi putut întâmpla la etajul 34? (Păi cine avea cheia de la lift pentru oprirea la etajul 34, ȘTIE SIGUR!)

    Săptămâni întregi, SCOTT FORBES a auzit zgomote similare la etajul 98, deasupra lui. Cred că era cu 4, 6 săptămâni înainte de 9/11. Ca și cum reconstrucția mergea mai departe. Chiriașii, oamenii de la AON, se mutaseră în altă parte de-acolo. Biroul era liber. ȘI ACOLO ERAU MULTE UTILAJE GRELE, LUCRÂND.

    Se auzeau bormașini pneumatice și ciocane. Atît de multe, încât se cutremura etajul, așa de tare era.
    (Păi trebuia împuiat bine cu explozivi care să facă să cedeze în urma ”atentatelor ” organizate pentru 9/11, când de fapt ele erau în deplină desfășurare – ca preludiu – cum săptămâni bune înainte.)

    Mai era ceva greu ce se mișca și apoi cădea cu zgomot. Etajul nostru se cutremura, literalmente. Puteai simți greutatea de deasupra, așa de mare era. AM DESCHIS ODATĂ UȘA SĂ VĂD CE SE ÎNTÂMPLĂ, DE CE E ZGOMOT. CÂND AM DESCHIS UȘA, TOT ETAJUL ERA GOL.
    (Înseamnă că se ”lucra” la vârful WTC cu utilaje grele ca să cedeze când va veni vremea…)

    Nu era nimic. A fost chiar ciudat, pentru că era total gol. Nici măcar cabluri care să atârne din tavan, dar erau zgomote puternice și vibrații deasupra. A FOST CU ADEVĂRAT CIUDAT.

    (S-au gândit că poate s-ar fi găsit cineva care să arunce un ochi, și-atunci au lucrat ALTFEL…)

    Și praful persistent din clădire, cu o săptămână înainte. (Era firesc, la cât găureau…curgeau resturi, iar din zgâlțîială, cu atât mai mult!) Era probabil săptămâna dinainte de 9/11.
    În fiecare dimineață când veneam la 7 a.m., praful era incredibil!
    (Munceau și noaptea pentru slăbirea/destabilitatea clădirii).
    Era mizerie, ca și cum îngrijitorii nu făcuseră curat.
    Sub ferestre, erau pervazuri care înglobau caloriferele. Eram bolnav de praful care apărea acolo.
    Era gri murdar și foarte persistent în săptămâna dinainte de 9/11. De unde venea praful? Scott a trebuit să curețe singur praful gri. Era praf de ciment?
    Pilonii de oțel al Turnurilor Gemene, formau scheletul interior și exterior. A fost plasat ceva pe marginea clădirii . Au fost date găuri în care a fost introdus….? (Explozibili!)

    A fost praful un semn în zilele-acelea? Clădirile erau pline de birouri libere. Chiriașii s-au mutat temporar, ca cei de la AON – WAS, și un plan a fost pus la cale. A fost ciudată construcția care se putea auzi, dar nu se putea vedea și avea loc în Turnuri?

    LARRY SILVERSTEIN, a intrat în posesie cu 6 săptămâni înainte de 11 septembrie, când ciudata construcție a început. Sunetele care l-au speriat îngrozitor pe William Rodriguez , era dată de ultimii șobolani care părăsea nava care se scufunda?

    Luându-și liber, Scott Forbes, și-a salvat viața. Această femeie n-a avut același noroc. A fost sacrificată pe 9/11, cerând ajutor unor oameni care nu o puteau ajuta. CHRISTHOPER HANLEY, blocat cu încă 100 de oameni la etajul 106, din Turnul 1.

    ”Departamentul pompierilor. 408. Unde e incendiul?”
    ”Salut, sunt la etajul 106 din WTC. Tocmai a fost o explozie aici. E fum, și suntem 100 de oameni aici.”
    ”Stați pe loc. Să nu plecați, da? E un incendiu sau o explozie în clădire. În regulă. Vreau să rămâneți acolo.”
    ”Da.”

    KEVIN COSGROVE, blocat la etajul 105 din Turnul de Sud: ”Fum, foarte rău. 105, Turnul 2. E foarte rău, negru și fierbinte. Soția mea crede că sunt bine, i-am spus că plec din clădire, și apoi BANG! Trei dintre noi, două ferestre sparte….Oh, Dumnezeule!”

    Să nu-i uităm pe acești oameni a căror soartă a fost decisă/decizivă pentru ei. După cum știm, secretele nu pot fi ținute la nesfârșit.

    POSTSCRIPT:
    Există probabil, câteva companii care se ocupă de demolări importante. Deținute în familie și respectate, cunoștințele lor derivă din experiență, și materialele folosite de ei sunt convenționale.

    Demolarea WTC a fost foarte avansată și neconvențională. Explozivii, mereu au fost de domeniul militar și ce s-a întâmplat la WTC, la Punctul Zero, NU E PE DEPLIN ÎNȚELES DE CĂTRE DEMOLATORII CIVILI.

    Distrugerea Turnurilor Gemene și-a Clădirii 7 s-a făcut la lumina zilei, în fața camerelor și-a reporterilor, a mii de new-yorkezi și-a milioanelor de telespectatori.
    ȘOC ȘI GROAZĂ.
    De teamă, și ignorând principiile științifice, publicul a fost ușor de manipulat.
    Acest film a fost făcut pentru a prezenta posibilitățile și pentru a ridica întrebări.
    NU AVEM CONTROL ASUPRA MEDIA.
    Le-am încredințat unor mari companii care lucrează sunete scrise, servite drept ”știri”.
    Misterele din 9/11 Mysteries, vă arată cum Media a eșuat.
    Filmările au fost autorizate în unele cazuri, în altele…nu, împrumutate sub legea dreptului de autor.
    Folosirea filmărilor protejate, nu implică girul proprietarului.
    Inserarea comentariilor specialiștilor, nu înseamnă că ei sunt de acord cu acest film.
    Acest film este oferit în spiritul Constituției, ca o analiză alternativă și ca o invitație la dialog, o unealtă de avertizare în interesul publicului.
    PUNE ÎNTREBĂRI.
    GÂNDEȘTE SINGUR.
    TREZEȘTE-TE ȘI FĂ SINGUR DIFERENȚA.

    Sfârșit.

    Apreciază

Comentați!