Umor, sau omor?

Și iată că nebunia umană nu s-a oprit. Dincolo de războaiele care fac ravagii, acolo oamenii comportându-se precum sălbăticiunile, dar „beneficiind” de tehnici și tehnologii moderne, iată și „comportamente” deviante în grupuri mai mici, „la vedere”…

La CERN (Organizaţia Europeană pentru Cercetare Nucleară), în chiar campusul din Geneva, s-a inițiat o investigație internă după publicarea videoclipului de mai jos, care prezintă un grup de persoane ce pun în scenă un ritual de sacrificiu uman prin „înjunghiere”. Acțiunea „ceremonioasă” a avut loc în faţa unei statui ce îl înfăţişează pe zeul hindus Shiva, expusă în sediul CERN.

 „Aceste scene au fost filmate pe domeniul nostru, fără permisiune oficială şi fără să ni se aducă la cunoştinţă. CERN nu tolerează acest tip de şaradă, care poate genera neînţelegeri în legătură cu natura stiinţifică a muncii noastre”

Asta spunea purtătorul de cuvânt al CERN, într-un e-mail pentru Agenţia France-Presse (AFP), adăugând că investigaţia este o „problemă internă”. În completare se mai afirmă că:

„CERN primeşte în fiecare an mii de utilizatori ştiinţifici din toată lumea şi, uneori, unii dintre ei îşi îngăduie să exagereze cu umorul. Aşa s-a întâmplat şi de data aceasta”

Poliţia din Geneva a comunicat Agenției France-Presse că a colaborat cu CERN pe tema înregistrării video, dar nu a fost implicată într-o investigaţie oficială.

Înregistrarea video poate fi văzută aici.

Umor sau nu, oamenii sunt razna, ce mai!

Reclame

2 gânduri despre „Umor, sau omor?

 1. UnCheșule, după filmare, nu e clar ce s-a-ntâmplat cu adevărat!

  În primul rând, NU ȘTIM dacă statuia lui Shiva chiar trona în curtea sediului CERN.

  Doi – Cine, de când, de unde până unde s-a dat VERDE pentru aducerea acelei statui în sediul CERN? Există oare adepți ai cultului Shiva printre cercetători? Printre șefi, inițiatori, sau SPONSORI, de s-a dat voie la prezența unei asemenea statui?

  Trei – Tipul cu manta neagră și cuțit lung care se îndreaptă spre fata care s-a culcat ”de bună-voie” pe jos…poate ea juca teatru sau era drogată, hipnotizată sau chiar pătrunsă de importanța sacrificiului de sine (simulat sau ”pe bune”) ADUS în curtea CERN (dacă-i așa…) pentru revelarea cine știe căror secrete date de zeități păgâne!

  Patru – DE CE imediat ce se apropie tipul să înjunghie fata, cel care filmează se zăpăcește cu totul, dă impresia că e profund șocat, căzând spre spate sau într-o parte, înjurănd înfrigurat? Pentru a crea impresia de veridicitate prin filmare în clandestinitate? ȘI, cine era el? Omul ”de la curățenie”, sau un angajat uitat în cercetările sale care, întâmplător a văzut de la început ce vor să facă ăia, surprinzând LA ȚANC sacrificiul uman….

  Apreciază

Comentați!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s