Avea dreptate?

Reclame

3 gânduri despre „Avea dreptate?

 1. Godfrey Bloom:
  ”Ei bine, Domnule Președinte, îmi vine în minte un citat al marelui filozof American Murray Rothbard care spunea: ”STATUL ESTE O INSTITUȚIE TÂLHARĂ”. Impozitarea este un sistem prin care politicienii și birocrații fură banii de la cetățenii lor pentru a-i risipi într-o manieră rușinoasă. ACEST LOC NU ESTE O EXCEPȚIE 🙂

  Este fascinant, și mă întreb cum de reușiți să vă păstrați seriozitatea atunci când vorbiți de evaziunea fiscală. ÎNTREAGA COMISIE și BIROCRAȚII din Comisie NU PLĂTESC IMPOZITE (halt!)

  Voi nu plătiți taxe și impozite ca și restul cetățenilor! VOI AVEȚI TOT FELUL DE AVANTAJE ȘI LEGI SPECIALE…voi SUNTEȚI CEI MAI MARI EVAZIONIȘTI FISCALI DIN EUROPA, și totuși voi stați aici dați lecții altora!

  Ei bine, oamenii din Uniunea Europeană încep să înțeleagă. Vă veți trezi că euroscepticii vor deveni din ce în ce mai numeroși. Și să vă mai spun ceva: când popoarele își vor da seama de ceea ce sunteți, nu vor avea nevoie de mult timp să ia cu asalt Parlamentul și să vă spânzure! Și vor avea dreptate! ”(TARE!)

  Apreciază

Comentați!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s