În discuție: „Joc final”

Articole dedicate comentării filmelor de pe pagina Documentarul săptămânii.

Aici discutăm despre „Joc final”.

„În viitorul apropiat, Pământul este dominat de un guvern mondial puternic. Odată libere, națiunile sunt sclavele voinței unei elite minuscule. Începutul unei noi ere întunecate se află înfățișate omenirii. Țările aparțin trecutului. Orice formă de independență este atacată, familia, chiar și individul însuși este aproape de dispariție.

Aproape de 80% din populația Pământului a fost eliminată. Rămășițele unei, odată libere, umanități sunt forțate să locuiască în interiorul unor orașe supercontrolate, ca niște închisori compacte. Călătoriile sunt foarte restricționate. Super-autostrăzi leagă mega-orașele și țin populația să nu pătrundă  în zone neautorizate. Nici o activitate umană nu este privată. Super-computerele Inteligenței Artificiale înregistrează și categorisesc fiecare acțiune.

O planetă închisoare dominată de o gașcă nemiloasă de maniaci ai controlului a căror putere nu poate fi niciodată contestată. Aceasta este viziunea elitei globale, țelul lor fiind:

Un program al totalei dezumanizări, unde știința tiraniei este legea; o rețea globală de control proiectată să asigure monopolul puterii marilor lorzi pentru totdeauna.

Specia noastră va fi condamnată la acest viitor de coșmar dacă masele nu se deșteaptă să înțeleagă planul director al Noii Ordini Mondiale și nu se mobilizează să-l înfrângă.”

Pare o introducere la un film SF? Da, dar din păcate, lucrurile nu țin de ficțiune… Este de fapt planul subjugării globale… Vom putea constata că de-a lungul istoriei, permanent marile imperii au încercat anularea existenței popoarelor-națiune, dorindu-și doar existențe individuale, ușor de controlat…

Și pentru că folosirea forței nu a dat roade, s-a trecut la o nouă abordare care, deși mai „blândă” e considerată a da rezultate mai bune…

1954, Oosterbeek, Olanda, hotel Bilderberg… Locul unde a luat ființă în secret o asociere de persoane  cunoscută ca fiind Grupul Bilderberg… Cei ce-și asumă stabilirea agendei globale… Unul dintre obiectivele acestui grup, obiectiv recunoscut ulterior, a fost acela al creării Uniunii Europene. Pentru moment, se poate bifa ca realizat… Vom vedea evoluțiile de după scrutinul britanic din 23 iunie 2016

Folosind aceleași argumente ale eliminării barierelor schimburilor economice, planul va continua prin realizarea Uniunii Nord Americane și Uniunii Asiatice și chiar Euroasiatice, după care, prin interconectarea acestor trei super-state se va putea crea cadrul guvernării globale.

Sub denumiri atrăgătoare precum „creșterea inteligentă”, se ascund de fapt planuri macabre de re-sălbăticire a unor zone, așa cum ar fi Proiectul Wildlands, Convenția pentru diversitatea biologică, toate cu scopul controlului populației umane… Aplicații de recunoaștere automată a plăcuțelor de identificare ale automobilelor (mai nou, apariția plăcuțelor cu cip), de recunoaștere facială prin scanarea fețelor, de citire a buzelor și analizare a mersului și a altor interacțiuni, toate acestea au drept scopul final controlul…

Patriotic Act-ul lui Bush Junior, la fel cu limitările de drepturi individuale din Europa occidentală acceptate de oameni sub imperiul fricii de atentate teroriste reprezintă alți pași înainte în implementarea controlului global…

Când un guvernul își tratează cetățenii ca pe inamici (folosind uneori armata împotriva propriului popor), e semn că lucrurile nu mai sunt în ordine.

 

Reclame

42 de gânduri despre „În discuție: „Joc final”

 1. Mda… mi-amintesc că l-am vizionat cu mult timp în urmă și, am cam uitat ce spunea acolo!

  Azi, acum… când evenimentele ies la suprafață ca uleiul deasupra apei, parcă vezi mai CLAR, mai LIMPEDE ceea ce era sub un con de umbră sau sub semnul întrebării.

  După doar 9 minute din documentar:
  Mi-a plăcut:
  1. Jim Tucker care spune c-a ”vânat” 30 de ani grupul Bilderberg.
  Revolta unuia din documentar întrebându-se singur, dar adresându-se și celorlalți – ”cine i-a ales pe acești tipi să conducă Planeta?!”
  Numai un PUBLIC EDUCAT și INFORMAT îi poate opri pe mondialiști să-și ducă la îndeplinire planurile înființării Noi Ordini Mondiale.
  Dacă David Rockefeller admite în memoriile sale că dorește distrugerea USA, de ce americanii nu l-au rejectat pe maimuța proastă de Bush jr. în afirmațiile sale amenințător-obraznice, până-acum – ”haideți să nu tolerăm niciodată teoriile revoltătoare ale conspirației”??!!!
  Chiar așa! Păi dacă-s teorii, de ce sunt revoltătoare nefiind ”adevărate” și, de ce să nu fie tolerate ca niște simple ”minciuni”, puțin dar… niciodată?!
  Văd altă interogație – ”există o posibilitate ca președintele SUA să ducă la împlinire o frază pe care tatăl său a folosit-o, și aceasta este Noua Ordine Mondială.” Deci, măscăriciul ăsta de Bush jr. să implementeze/cimenteze ceea ce tac-su, împreună cu ăștia au pus la cale pentru înrobirea omenirii.
  Văd și protestatari…spune unul ”Răspunsul la 1984 (adică la înrobirea prin control total, după romanul lui George Orwell) este 1776, (adică Declarația de Independență a SUA), sugerând o INDEPENDENȚĂ și DETAȘARE față de controlul total.

  END GAME – JOC FINAL,
  Planul subjugării globale. Vin apoi citatele tale, UnCheșule:

  „În viitorul apropiat, Pământul este dominat de un guvern mondial puternic. Odată libere, națiunile sunt sclavele voinței unei elite minuscule. Începutul unei noi ere întunecate se află înfățișate omenirii. Țările aparțin trecutului. Orice formă de independență este atacată, familia, chiar și individul însuși este aproape de dispariție. Aproape de 80% din populația Pământului a fost eliminată. Rămășițele unei, odată libere, umanități sunt forțate să locuiască în interiorul unor orașe supercontrolate, ca niște închisori compacte. Călătoriile sunt foarte restricționate. Super-autostrăzi leagă mega-orașele și țin populația să nu pătrundă în zone neautorizate. Nici o activitate umană nu este privată. Super-computerele Inteligenței Artificiale înregistrează și categorisesc fiecare acțiune.
  O planetă închisoare dominată de o gașcă nemiloasă de maniaci ai controlului a căror putere nu poate fi niciodată contestată. Aceasta este viziunea elitei globale, țelul lor fiind:
  Un program al totalei dezumanizări, unde știința tiraniei este legea; o rețea globală de control proiectată să asigure monopolul puterii marilor lorzi pentru totdeauna. Specia noastră va fi condamnată la acest viitor de coșmar dacă masele nu se deșteaptă să înțeleagă planul director al Noii Ordini Mondiale și nu se mobilizează să-l înfrângă.”

  Bine-zis o planetă-închisoare dominată NU numai de o gașcă maniacă, ci de o ”elită” psihopată în cel mai adevărat sens al cuvântului. ACEASTĂ REEDUCARE NU POATE LUA NAȘTERE ȘI GENERALIZARE, DECÂT DATORITĂ IGNORANȚEI, INDIFERENȚEI ȘI PROSTIEI MASELOR LARGI DE OAMENI, DE PE TOATE CONTINENTELE!

  Culmea e că planurile lor sunt déjà TRANSPARENTE… apar în toată ”splendoarea” odioșeniei lor, scrijelite și pe pietrele din Georgia… pe lângă alte aberații, SCOPUL lor este reducerea populației globale la 500 de milioane, nu mai mult. Oare d-aia au apărut corporațiile susținute/subvenționate de ei, cu sprijinul/concursul U.E., implicit al tuturor guvernelor adera(n)te, care ne otrăvesc cu bună știință, apa, aerul, alimentele, inclusiv medicamentele? De-aici seninătatea imbecilă de pe fețele ăstora care ne ”conduc” în pași de vals (deocamdată), mergând spre cel cadențat, de armată, urmărind…cine cade, moare ”la datorie”!
  Ce aplauze furtunoase sunt în spatele promovării NOM de către Bush senior… cică el ar fi folosit des în discursurile sale, noțiunea implementării unui tip de guvern global/universal de (în)stăpânire în care, ”fiecare om de pe planeta Pământ este în final responsabil de politicile care sunt formulate internațional” – responsabil ÎN CE?
  În îndeplinirea politicilor pe nemâncate/rumegate, trecute numai prin filtrul gândirii unei elite sifilitico-psihopate sau responsabil cu adevărat, contestându-le dacă e cazul, cerând eventual (re)formularea lor… prin îmbrăcarea lor într-o formă reală, accesibilă, civilizată, normală, morală și benefică lumii… dacă tot e vorba despre RESPONSABILITATE!

  1. Scopul muncii lor este implementarea NOM, iar ONU se pare că este o parte a acestui guvern, dând exemplu eforturile pentru Uniunea Nord-americană în care lipsesc frontierele (SUNĂ CUNOSCUT, NU?), datorită credinței lor (filozofice) că SUVERANITATEA NAȚIONALĂ NU ESTE ”IMPORTANTĂ”.

  10.Zice foaarte interesant despre IDEEA asta trăznită cu rădăcini antice de globalizare…cucerirea și imperiul fiind la fel de vechi ca și civilizația – Babilonul, Egiptul și Grecia, spre exemplu! Amintește despre perioada cuprinsă între secolele 15 și 19, bogată în răsărirea de imperii prin războaie duse pentru supremație unde…nobilimea și clasa de negustori erau finanțate de câteva bănci private. Acestea, în mârșăvia lor, erau (în război), de partea ambelor tabere, ținând casa de pariuri deschisă! Așa au intrat pe fir REȚELELE SOFISTICATE DE SERVICII SECRETE, făcându-se un fel de ochi/timpan prelungit ale bancherilor care au reușit astfel, să se infiltreze în politică, guvern!

  Apreciază

 2. Citesc în continuare și mă ”minunez”:

  ”ISPRĂVILE” lor, venite din istorie:
  • Pe 18 iunie 1815 agenți ai ramurii britanice a familiei Rotschild îl urmărea pe Napoleon Bonaparte care lupta disperat să-și salveze armata din încleștarea presantă a armatei britanice care acționa dublu, prin învăluire.

  Un agent Rothschild a fost în stare să obțină știrea înfrângerii lui Napoleon de către Lordul Wellington transmitându-i-o lui Nathan Rostschild, cu 20 de ore înainte ca știrea să ajungă la Londra. Nathan, capul famurii britanice a familiei Rotschild, a răspândit zvonul Bursei londoneze că Napoleon ar fi câștigat războiul.

  Ce-a urmat?
  Acțiunile au căzut cu 98% și Rotschild a fost capabil să cumpere întreaga economie britanică cu câțiva penny pe o liră. Când știrile reale ale înfrângerii lui Napoleon au ajuns în sfârșit la urechile tuturor, acțiunile au crescut.

  Britania era acum liderul de nediscutat al Europei și Rotschild conducea Anglia. Imperiul britanic, déjà dominant, a crescut încă, și mai agresiv, trupele și birocrația sa s-au răspândit de-a lungul planetei. Soarele nu apunea niciodată în proprietățile britanice.
  Cartelul bancar a finanțat de ambele părție ale aproape fiecărui război, ei obținând dobânda din împrumuturile pe care le dau guvernelor pentru războaiele pe care ei le-au provocat și creat. (deci ăștia – spre amuzamentul lor – asumte, creează frecușuri între părți până ies scântei și bombe, apoi se dă pe rând ”frate” cu fiecare-n parte, finanțându-i! Ce fac ei? ”Când doi se bat, al treilea câștigă”…financiar în primul rând, determinând politicul și, implicit economicul!)

  • Pe la 1900, Germania era o forță în creștere și un lider al revoluției industriale. Primul război mondial (spre exemplu…) n-a existat niciun motiv pentru izbucnirea lui, în afară de faptul că era o oportunitate pentru Cartelul Bancar să facă o grămadă de bani finanțând ambele tabere ale acelui război. Pe 28 iunie 1914, urmașul la tronul austro-ungar, Arhiducele Franz Ferdinand a fost asasinat în timp ce conducea într-un cortegiu automobilistic.

  MÂNA NEAGRĂ, o societate secretă sârbă ce avea conexiuni cu Serviciile secrete franceze și engleze, și-a asumat crima. A început primul război mondial. Companiile de armament finanțate de bănci controlate de Rotschild, din Germania, Franța, Anglia și Austria, au sponsorizat toate taberele.
  Cel puțin 20 de milioane de oameni au fost uciși în război. A fost un conflict atât de îngrozitor, încât oamenii au jurat că nu vor mai lupta niciodată. L-au numit ”războiul care sfârșise toate războaiele” .
  Întrebarea care se pune, este: ” de ce vor ei război? ”
  Ei bine, în primul rând, este vorba de bani și putere, dar în al doilea rând, ei au vrut să creeze Liga Națiunilor. Ei au avut asta în planurile lor de la bun început și ca o consecință, de îndată ce s-a încheiat războiul sau era pe cale să se încheie, au început să formuleze această idée a Ligii Națiunilor pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple niciodată.
  Sute de ani de practică i-au făcut pe britanici experți în a ascunde imperiul lor în spatele guvernelor-marionetă și a consiliilor. În numele stopării tuturor conflictelor viitoare ei au propus ca țările să formeze o Ligă a Națiunilor.

  Adevărata lor intenție a fost ca Liga să servească ca un cadru pentru Guvernul Mondial.

  Apreciază

 3. • Președintele Woodrow Wilson care a ajutat la înființarea sistemului privat de rezervă federală în SUA în 1913, a susținut cu tărie înființarea Ligii Națiunilor.
  Woodrow Wilson a fost un președinte foarte naiv. El a fost în esență un profesor de colegiu care-a fost recrutat în acest întreg sistem. Liga a fost convocată la Paris în 1919, dar multe națiuni au văzut că este o amenințare la suveranitatea lor și au refuzat să i se alăture.
  Frustrate de blocajul Ligii Națiunilor datorat Congresului SUA, serviciile secrete britanice, cu ajutorul familiei Rockefeller, au înființat Consiliul pentru Relații Externe (CFR), la New York în 1921.

  Consiliul a recrutat pe cei mai buni și mai străluciți ai vieții americane pentru a susține creșterea imperiului anglo-american. (Faza se întâmplă din toate timpurile…de-aici confuzia și năucirea maselor când se confruntă cu adevărul din spatele vip-urilor care-au fost recrutate de Cartel, TOCMAI pentru că reprezentau un etalon, așa fiind mai ușor de dus de nas/în eroare iar de-aici tragismul uneori și de-o parte, și de alta…idolul dezvelit se prăbușește la pamânt luat în picioare de publicul necruțător care-a fost înșelat grosolan.)
  Misiunea enuțată a CFR este de a desființa toate statele naționale, în favoarea unui guvern mondial puternic administrat de o ”mică” elită.

  • Prin 1930 promotorii Guvernului Mondial s-au ”împărțit” în două tabere interconectate. Socialiștii fabieni cu centrul la Londra și fasciștii stabiliți în Germania și Italia.
  ”Socialismul național vor folosi propria lor revoluție pentru a instaura o Nouă Ordine Mondială”- Adolf Hitler.

  Suporterii fasciștilor din SUA și Anglia credeau că armata ar trebui folosită pentru a transforma rapid lumea într-o Nouă Ordine Mondială, în timp ce mult mai sofisticații practicanți ai globalismului (socialism) au afirmat că implementarea în pași mici e calea sigură către dominația globală. Câștigătorul Medaliei de Onoare Congresionale, Marele General Smedley Butler a ieșit în public în 1934 demascând o încercare a baronilor tâlhari de a lansa o răsturnare militară în SUA. Eroul de război a depus mărturie în fața Comitetului McCormack-Dickstein în Congres, că unii din cei mai puternici oameni ai Americii au încercat să-l recruteze să conducă o lovitură militară pentru ca astfel, ei să instaureze socialismul național în SUA.
  ”Planul secret” al Gen.Butler Bares – ”Am apărut în fața Comitetului Congresional, cea mai mare reprezentare a poporului American și, sub jurământ vă spun ceea ce știu despre activități despre care am crezut că ar putea duce către o încercare de a instaura o dictatură fascistă. Se presupunea că voi conduce o organizație de 500.000 de bărbați care va fi capabilă să preia funcțiile guvernului.”

  • Fasciștii au făcut deasemenea incursiuni adânci în Anglia. Edward al VIII-lea – regele Angliei a fost forțat să abdice tronul din cauza suportului său public pentru Hitler. Deși tabăra germană fascistă a fost puternică, blocada Fabian Socialistă a fost capabilă să mențină controlul asupra SUA, Rusia și Anglia.
  În punerea la cale a celui de-al doilea război mondial și în timpul conflictului, bancherii au finanțat din nou ambele părți, exact așa cum făcuseră cu Napoleon.
  Cu ridicarea și căderea celui de-al treilea Reich, Europa zăcea în ruine. Încă o dată, Elita susținea că numai o Guvernare Globală ar putea salva umanitatea de la o distrugere sigură. Și de data asta, elita mondială a reușit în a-și făuri organismul lor mondial. În aprilie 1945, la baza navală Presidio din San Francisco, ONU a fost înființată de învingătorii celui de-al doilea război mondial. Complexul ONU a fost mai apoi construit în orașul New York pe un pământ donat de John D.Rockefeller. La puțin timp după ce elita a stabilit ONU ca bază a lor în SUA, noul format Consiliu Mondial a început rapid treaba pentru următoarea fază din planul lor: formarea în pași mici a super-statelor continentale.

  Apreciază

 4. • Primul pas în planul lor trilateral a fost crearea Uniunii Europene. Unificarea Europei a fost încercată de multe ori și a fost extreme de nepopulară. Acolo unde Napoleon și Hitler au eșuat să-și atingă scopurile folosind forța, globaliștii vor avea succes făcând-o pe ascuns. Britanicii au inițiat formarea Consiliului Europei pe 5 mai 1949. Tratatul Londrei afirmă că se stabilesc doar ”legături comerciale” între Națiunile Europei, cum ar fi NAFTA sau GATT în America de Nord. ADEVĂRATA LOR INTENȚIE A FOST FORMAREA UNUI SUPER-STAT EUROPEAN.

  ”VOM AVEA UN GUVERN MONDIAL INDIFERENT DACĂ VĂ PLACE SAU NU, PRIN CUCERIRE SAU CONSIMȚĂMÂNT” spunea James Warburg în17 februarie 1950.

  • În 1954 elita planetei s-a întrunit în secret în hotelul Bilderberg din Oosterbeek, Olanda. Grupul Bilderberg va admite mai tâziu că misiunea lor era formarea Uniunii Europene. De îndată ce UE a fost înființată sub pretextul schimburilor comerciale, Uniunea Nord Americană și Uniunea Asiatică ar fi formate.

  Cele 3 super-state interconectate formează miezul guvernării globale, în timp ce ONU va servi ca regulator mondial și organism de impunere asupra subregiunilor lumii a 3-a.

  • Grupul Bilderberg este constituit din capii tuturor grupurilor meselor rotunde conducătoare care conduc țări individuale. Vizualizați structura elitei puterii lumii ca o gigantică piramidă cu doar elita elitelor în vârful vârfurilor pietrei capac.

  Grupul a fost așa de secret că până la mijlocul anilor 1980, corporațiile mass-media controlate, au negat existența lui.

  • Abia pe la mijlocul anilor 1990 apăreau doar menționări de o linie. Odată cu apariția mass-mediei alternative, ștrangularea lor informațională a început să slăbească. Astăzi, la marginea Capitolului Național, limuzine cu geamuri fumurii au convers către un hotel unde, gărzi private de securitate au impus un control la sânge. Limuzinele au cărat regalități, brokeri cu putere politică și titani ai industriei la o întâlnire secretă care va dura tot weekend-ul. Este cunoscut ca Grupul Bilderberg. Poate fi obictivul lor, dominația lumii?

  • La fiecare 4 ani, Grupul Bilderberg se întâlnește în America de Nord și în iunie 2006 ne-am decis să mergem la Ottawa, capitala Canadei: locul Bilderbergilor.

  Apreciază

 5. În lunga istorie a Bilderbergilor, mulți reporteri ce au încercat să urmărească grupul, au fost hărțuiți, reținuți și chiar întemnițați. Mi-am reasigurat cameramanul, mai în glumă, că poveștile de groază pe care le-am citit erau probabil exagerate. M-am înșelat. Am fost reținuți la aeroport.

  ”Cunoaștem reporterii reținuți la aeroport. Oamenii nu sunt lăsați să intre. Cunoaștem oameni trimiși la închisoare pentru 3-4 ore. Se întâmplă de fiecare dată. Ei bine, de data asta i s-a întâmplat lui Alex Jones. Ei au admis că Bilderbergii…că au această presiune pe ei din partea guvernului de a întări securitatea și că din cauza asta se întâmplă toate astea. Da, mi s-a spus asta de doi oameni diferiți.
  Ei ne-au verificat înregistrările ore în șir ieri și astăzi, încercând să găsească ceva asupra noastră și bine-nțeles că nu era nimic. A fost pur și simplu înfricoșător, am fost în toată lumea și nu am mai văzut niciodată așa ceva. Au fost ca niște ore de umilință și ei au spus: ”pentru ce sunteți aici?” și am spus ”ei, bine sunt aici să fac o acoperire mediatică…incluzând un eveniment politic; sper să vorbesc cu câțiva membri ai Parlamentului.” Am răspuns la toate întrebările, era clar că nu eram o amenințare, era clar că nu aveam un cazier criminal, era clar că sunt din presă, era clar că venisem să intervievez oameni.
  – Așadar, care este planul tău acum?
  – Planu meu este să ies și să iau un interviu lui Jim Tucker, să merg acolo la grupul Bilderberg și poate prind câțiva care încă mai ajung și să încerc să fac un documentar.
  Deci, în loc să fiu aici al 8 dimineața când participanții Grupului Bilderberg și cele 100 de elite ale planetei încep să-și facă apariția suntem aici pe la 15.30 sau ceva de genul…și o să vedem dacă putem prinde vreuna din elite intrând. Arată Hotelul Brookstreet, Ottawa, Canada. Ce crezi că este pe agenda acestei ediții a întâlnirii anuale Bilderberg? 23,23

  Ei discută despre atacul asupra Iranului și cum să-l elimine pe Hugo Chavez. Ei vorbesc despre cum să obțină Uniunea Americană care distruge suveranitatea Canadiană, SUA și Mexicană.

  Deci, vorbim despre moartea Canadei, asta este ceea ce se întâmplă acum. Moartea suveranității voastre este ceea se întâmplă acum. CNN chiar a reportat că acești indivizi au împins rapoartele de politică prin Consiliul Relațiilor Externe (CFR) care le scrie negru pe alb să termine SUA, Canada și Mexic.

  Apreciază

 6. -Aproape 10 ani au venit. Vin încet, în mașini mari, negre, tipice cu ceea ce par a fi geamuri anti-glonț, și am obținut cîteva poze cu unii din ei.
  Noi suntem ținuți departe de clădire de o mulțime feroce de oameni de securitate, dar o să fie și mai multă securitate pe măsură ce evoluează lucrurile.
  -Ok, amintește-ți să stai în afara proprietății, ok?
  – Da, da. Aceasta e linia. Am verificat în oraș. Da, așa ai făcut. Am venit aici din Nodul New York-ului. Am rezervat o cameră cu mult timp înainte dar când am ajuns la 10 seara, mi-au spus că trebuie să fiu plecat la 8,30 dimineața.

  Așa că, bine-nțeles că m-am supus cu ceea ce-au vrut. Nu am fost fericit din cauza asta fiindcă am condus mult, a fost un drum lung…apoi am fost să mănânc ceva și tocmai am văzut o gașcă de securitate aici și m-am întrebat ce se întâmplă și am pus întrebări si ei au spus că aveau o nuntă sau un tip de recepție așa că m-am gândit să pun mai multe întrebări deoarece m-am gândit că este cam ciudat și apoi i-am văzut de la fereastra hotelului – erau în spatele hotelului cu lantern uitându-se la copaci, uitându-se prin copaci si erau deasemenea în fața hotelului scotocind…arăta ca și cum ar fi scotocit hotelul, așa că m-am întrebat ce se întâmplă, și-am plecat.

  M-am trezit în dimineața asta am semnat de ieșire și apoi tipul cu care am vorbit, ultimul tip cu care am vorbit, mi-a zis ”o să vezi în ziar”. Ei bine, nu a trebuit să aștept deoarece era un grup de oameni aici, afară, care mi-au spus despre tot ceea ce se întâmplă. Ei nu mai păcălesc pe nimeni de-acum încolo. Când ai așa de mulți polițiști, știți, reținerea lui Alex Jones la graniță.

  Ia-l din ambele părți! Daa, excrocule! Daa o să mergi la închisoare ca și Ken Lay! Oh, da! Este unul chiar acolo. Bună! Hei, noi nu suntem proprietatea voastră, nu suntem sclavii voștri. O SĂ ÎNFRÂNGEM NOUA ORDINE MONDIALĂ!
  Noua ordine mondială va fi înfrântă. Realizați asta! (AUGUSTO SANTOS SILVA e-n mașină) Mă bucur că o faceți. Mereu s-a întâmplat de-a lungul istoriei.
  Apare și MATIAS RODRIGUEZ INCIARTE, BERNARDINO LEON GROSS, JUAN LUIS CEBRIAN, SIV JENSEN și, ETIENNE DAVIGNON – Președintele de Onoare al Grupului Bilderberg, și în același timp CAPUL COMITETULUI DIRECTOR. Comitetul pe care-l conduce, selectează și invită în fiecare an participanții. În ultima decadă, lista participanților a fost scăpată reporterilor de către informatorii din interior.

  Apreciază

 7. Veteranul jurnlist – JIM TUCKER – a urmărit întâlnirile Bilderberg pentru mai mult de 30 de ani și a fost fizic prezent la mai mult de 20. Ne-am întors la hotel să vedem dacă Jim Tucker a primit lista din 2006. Am auzit prima dată despre Bilderberg în 1975 și am zis ”Nu cred asta.” ”Asta nu este posibil”. ”Cine naiba e Bilderberg?”. Am petrecut 20 de ani fericiți cu ziare metropolitane. Tot timpul există un clichet la urechea mea: aia nu se putea întâmpla fără ca eu să știu despre ea.

  Și, primu lucru care m-a impresionat pe mine cel mai mult, a fost cauzat în 1957 de marele Westbrook Pegler, un columnist sindicalist. El a scris două coloane mari despre cum aproximativ 100 de lideri ai finanțelor internaționale, șefi de state, oficialități publice de rang înalt, se întâlneau în spatele gărzilor înarmate, cu ușile închise pe Jekyll Island, izolați.

  Ce fac acești puternici industriași? Și de ce este așa de secret? De ce au gărzi înarmate afară? De ce este așa ermetic închisă? ZIARELE IGNORĂ TOTAL ASTA, NICI MĂCAR UN CUVÂNT. TĂCERE TOTALĂ ÎN SUA. De-atunci nu m-am oprit niciodată din a urmări Grupul Bilderberg și toată organizația internațională de gangsteri condusă de Rockefelleri și Rothschildzi, cât timp ei manipulează lumea pentru propriile lor interese egoiste.

  -Jim, tu așteptai lista. În mod normal o primești în prima zi. Nu ai obținut-o. Ni s-a spus că ar putea veni azi. Cât de importantă este lista aceea?

  -Este absolut esențială, deși identificarea oamenilor afară așa cum facem noi este importantă. De asemenea pentru a afla cine nu este pe propria lor listă. În ultimii ani, cineva din Europa a trimis o copie Xerox cu însemnele de recunoaștere din cap de pagină și așa mai departe, fără să se identifice. Până acum n-am auzit de el.

  Ei bine, Bilderberg și-au luat acest nume în 1954 la prima lor întâlnire de Bilderbergi la Hotelul Bilderberg. Este un pic ca în ”Cum vă place? ” a lui Shakespeare. Ei l-au întreba pe Shakespeare, ”Cum vrei să intitulezi această carte?” și el a spus: ”Așa cum vă place.”însemnând oricum vrei s-o numești, dar ei au crezut că e o dictare așa că una din piesele sale este numită ”Cum vă place”, dar piesa din titlu nu are nimic de-a face cu piesa în sine. Așa este și modul cum Bilderbergii au ajuns la numele lor. Acum ei se întâlnesc de o jumătate de secol, clasa plină de bani s-a întâlinit…

  Apreciază

 8. Dar ei au decis că trebuie să se întâlnească sistematic, în fiecare an, planificând totul în avans, ca o adăugare la alte întruniri mai mici de-a lungul anului.
  -Facem la dreapta, Jim?
  -Nu. Acesta este Guvernul Global. Ei pun la punct agenda globală. Înăuntru chiar acum, ei decid dacă o să fie sau nu un război cu Iranul, dacă or să crească sau nu taxele, dacă prețurile la petrol or să fie coborâte sau crescute. Sunt mult mai multe pe agendă, alea le vom afla în timp, dar acele 3 subiecte sunt cele grele pe lista lor anul ăsta.

  Acesta este Jim Tucker, doamnelor și domnilor, de 27 de ani urmărind acești excroci. Mass-media a spus că e nebun. Că nu există. Acum îi forțăm. Este o plăcere să vă întâlnesc. 120 dintre cei mai puternici oameni din lume: șefi de state din Europa, înalte oficialități din Guvernul SUA, Departamentul de Finanțe, Casa Albă, Apărare.

  Ei pun la punct agenda globală, acum. MOTIVUL PENTRU CARE EI VOR SECRETOMANIE ESTE PENTRU CĂ FAC RĂU. RĂUL ESTE FĂCUT LA ADĂPOSTUL ÎNTUNERICULUI, LUCRURILE BUNE SE FAC LA LUMINA SOARELUI.
  -Bună, ce faceți?
  -Bine. Ieșiți de pe proprietate!
  -Ei bine, Jim are niște întrebări pentru Dvs.
  -Vreau să ieșiți de pe proprietate, vă rog…
  -O.K. Am înțeles. Este o proprietate privată. Este o cale de acces publică. Oh, da, cooperăm.
  -O.K. Mergeți pe calea de acces.
  -Da, dar nu este pentru că noi nu cooperăm.
  -Când sunteți pe calea de acces puteți rămâne acolo, vă rog?
  -Bine înțeles. Da. Mulțumesc.
  -Jim are câteva întrebări pentru Dvs.
  -Mă repet, vreau să rămâneți pe calea de acces.
  -Da, noi am verificat în oraș. Linia proprietății este de fapt, AICI. De asemenea..

  Apreciază

 9. ”NE AFLĂM PE MARGINEA UNEI TRANSFORMĂRI GLOBALE. TOT CE AVEM NEVOIE ESTE CRIZA MAJORĂ POTRIVITĂ ȘI NAȚIUNILE VOR ACCEPTA NOUA ORDINE MONDIALĂ”– David Rockefeller

  (un puști) ”L-am văzut pe David Rockefeller în spatele clădirii hotelului și nu avea niciun bodyguard. Unul dintre prietenii mei a strigat, ”Hei, Rockefeller” și el s-a întors și lui i-a fost…frică.

  Numele meu este Rene. Sunt din Manitoba. Am condus aproape 26 de ore ca să ajung aici, doar ca să-mi arăt…să arăt că sunt împotriva Bilderbergilor, doar ca să lupt pentru libertățile mele, să lupt pentru drepturile mele, să mă asigur că copiii mei pot crește într-o țară liberă.

  Numele meu este Daniel Estulin și am făcut asta în ultimii 15 ani. Sunt din Canada. Sunt foarte mândru de țara mea, deoarece după cum vedeți sunt o mulțime de oameni care urmăresc conferința Bilderberg. Anul trecut mi-a trebuit 14 ore și jumătate să ajung la Munchen. Am fost scos din avion în Millan.
  Am fost scos din avion în Munchen. M-au interogat 4 ore, în amble locuri. Am fost în stare să-mi sun un prieten, un jurnalist din Roma, și ca un rezultat al prezenței sale și al altora care au sunat la Departamentul Ministerului de Externe din Italia, ei s-au retras și m-au lăsat să plec. În esență, ei mi-au spus că mă vor supraveghea 24h din 24. La micuțul hotel unde stăm noi, Jim și cu mine, din cele 20 de camere, 6 erau ocupate: 3 de CIA și 3 de Serviciile Secrete Germane. Așa de serioși sunt tipii ăștia. Așa de tare le este frică de ceea ce am fi noi capabili să arătăm și ceea ce noi de fapt, chiar facem public despre intențiile Bilderberg.

  Daniel Estulin a acoperit întâlnirile Bilderberg din Europa și America de Nord pentru mai mult de 15 ani. Cartea sa, ”Grupul Biderberg” a fost tradusă în mai mult de 20 de limbi și este un bestseller global. (sîc!) Estulin a fotografiat multe din întrunirile Bilderberg din trecut.

  Omul din fața lui Rockefeller, HENRY KISSINGER, este mereu un participant cheie. Aici îl vedeți pe președintele CFR, RICHARD N. HAAS (34:26), urmat de vice-președintele Rotschild Europe, FRANCO BERNABE, care vorbește cu HENRY KRAVIS, și în spatele lor este RICHARD HOLBROOKE – fost ambasador SUA la ONU. Șeful DAIMLER CHRYSLER, JURGEN SCHREMPP, vine cu elicopterul.

  Aici este proprietarul de la Washington Post, DONALD GRAHAM, care o însoțește pe INDRA NOOYI – șefa Pepsi Co. (34:59) Regina BEATRIX a Olandei, al cărei tată PRINȚUL BERNHARD, A FONDAT BILDERBERG, este o apariție conducătoare a grupului. Și, bine-nțeles, globalistul nr.1, David Rockefeller, văzut aici cu bodyguardul său JAMES FORD, participă mereu.

  Apoi, abia numitul șef la Băncii Mondiale, PAUL WOLFOWITZ, este fotografiat la întrunirea Bilderberg în 2005. S-a spus că Wolfofowitz a participat la întruniri anterioare, în timp ce era încă Adjunctul Secretarului Apărării, O VIOLARE A LEGII LOGAN. Conform Legii Logan, este o crimă (jrd.) dacă un membru al guvernului statal sau federal se întâlnește cu membrii unui guvern străin fără autoritatea și autorizarea Președintelui sau a Congresului. Mai simplu spus, este ilegal pentru membrii guvernului să se întâlnească în secret, în spatele ușilor închise cu brokeri străini datorită problemelor de corupție și spionaj ce se nasc.

  Apreciază

 10. Din acest motiv, mulți politicieni proeminenți participă, dar numele lor nu apar pe lista oficială. În ciuda Legii Logan, Guvernatorul Statului New York, GEORGE PATAKI apare în listă, iar noi am fost în stare să-l prindem pe guvernator pe casetă mergând cu David Rockefeller la Brookstreet. (36:16) Mai mulți din personalul hotelului Brookstreet ne-au spus că HILLARY CLINTON a participat pentru o jumătate de zi. Câteva limuzine blindate cu numere diplomatice au venit cu escorte de poliție și s-au dus pasagerii în parcări subterane, departe de ochii presei.
  Fostul președinte al Băncii Mondiale, JAMES WOLFENSOHN, se uită batjocoritor la camerele noastre.
  -Crezi că sunt supărați că sunt expuși?
  -Ei bine, sunt sigur că sunt, priviți geamurile fumurii. Ei nu vor să fie văzuți, ei vor ca nimeni să nu știe că sunt aici. Așa că sunt sigur că ei se ascund și de asta suntem aici, să încercăm să-i expunem.
  -Crezi că sunt furioși că apar pe prima pagină a ziarelor locale, azi? Crezi că ei se află acolo citindu-le chiar acum, Jim?
  -Da, nu cred că sunt bucuroși de chestia asta. Ei preferă să nu se știe nimic. Fără publicitate. Ei preferă secretul absolut. Da, mai bine privește în altă parte! Noi nu suntem sclavii voștri. Nu sunt al tău!
  -Ai primit o listă a participanților sau ceva?
  -Nu, am cerut una pe o ușoară variație a numelui meu și nu știu dacă o s-o primesc sau nu. De asemenea, s-ar putea întâmpla azi. În ultimii 3 ani…M-am întors la hotel…și exista acolo o copie așteptându-te - Nu numai că nu dezvălui sursa, nici eu nu cunosc sursa. Doar un fax, deoarece ei vor să fie sigla pe foaie, să fie o amintire drăguță.
  -Alex?
  -Da?
  -Acolo e CHALABI.
  -Crezi că e CHALABI?
  -Nu, nu cred, eu știu! Arăta ca Chalabi, și era un tip gras…
  -Da. Ăla a fost AHMED CHALABI? (38:03)
  -Yeah. Oh…Dumenzeule! Ei chiar vor ataca Iranul. Hey, Chalabi, nu ataca Iranul. În ultimii ani, ei s-au confruntat cu o cantitate de scăpări de informație, așa că devine din ce în ce mai greu, dar repet, asta nu va deveni prea dificil pentru noi datorită surselor pe care le avem în interior. Sursa noastră de top: oameni care chiar lucrează pentru ei, Serviciile Secrete, al doilea nivel de oameni din Bilderberg, funcționarii, biroul administrativ. Ei sunt acolo. Ei sunt ochii și urechile noastre și de fiecare dată când există ceva acolo, noi mereu obținem informația (yesss!!!)

  Apreciază

 11. -Cred că aia e Regina. O vezi? Ceea ce se întâmplă de obicei, tipii de la Serviciile Secrete care-i protejează pe delegații Bilderberg, personalul, bucătarii, șefii de sală, când, de fapt aud și văd despre ce vorbesc oamenii perverși, ei sunt primii care vin către noi, primii care se asigură că obținem informațiile de la întrunire.
  Mă repet, noi suntem foarte riguroși cu informația care iese afară, noi verificăm de două ori, de trei ori și de patru ori sursele confirmate să fim siguri că toate informațiile se verifică. O mulțime de chestii, Bilderbergii au plantat informații să fie siguri că informația anulează acuratețea rapoartelor, de aceea noi, niciodată nu publicăm primul lucru pe care-l auzim.
  -Seamănă cu Rockefeller. Deciziile pe care le iau acești oameni, nu sunt decizii care să afecteze comunitatea de afaceri, ele afectează politica, afacerile, mediu, de-a lungul întregului spectru, și aceste decizii sunt luate de un grup foarte elitist de persoane, în spatele ușilor închise, în acest an, la hotelul Brookstreet. NOI NU SUNTEM INVITAȚI L ACESTE DECIZII, NU NI SE PERMITE SĂ ȘTIM DESPRE CE VORBESC, DOAR CĂ NOI – CU SIGURANȚĂ – SIMȚIM CONSECINȚELE ACESTOR DECIZII datorate ultimelor 12 luni, când evenimentele aparent întâmplătoare par să se întâmple, de fapt ele sunt planificate chiar aici, în acest an la Hotel Brookstreet între 8 și 11 iunie (2006).

  -Ce semnificație are momentul în care ai 120 dintre cei mai puternici oameni din lume adunându-se laolaltă ca să aibă întâlniri cu oficialitățile guvernului? Adică, este incredibil.
  -(Jeremy Wriht): Ei bine, asta este ceea ce vreau să vă spun. Ei planifică agenda corporatistă, ei nu planifică agenda călătoriei umane democratice, în opinia mea. Mussolini avea o definiție: ATUNCI CÂND INTERESELE CORPORAȚIEI SUNT DEASURPA CELORLALTE INTERESE, ACESTA ESTE FASCISM. El a spus că ar trebui probabil, să-l numească Corporatism. Ei bine, spune-i Corporatism, spune-i Fascism, spune-i Neo-liberalism, Neo-conservatorism, există o întreagă varietate de cuvinte politice depinzând de pe ce parte a baricadei vii, de unde să pornești, ca să descrii lucrul. DAR, CEEA CE EI DESCRIU ESTE SFÂRȘITUL COMPLET AL DEMOCRAȚIEI, SFĂRȘITUL A CEEA CE CONTEAZĂ PENTRU OAMENI, SFÂRȘITUL A CEEA CE SE ÎNTÂMPLĂ CU TRASEUL UMANITĂȚII ȘI PENTRU ACEST MOTIV, EU CRED CĂ ESTE REVOLTĂTOR!

  -Doamnelor și domnilor (TAARE, PRIN PROTAVOCE) – ne aflăm aici în Canada astăzi să ne ridicăm împotriva Grupului Bilderberg care încearcă să elimine suveranitatea Statelor Unite. Adevărul guvernării lor globale a fost acum expus. Noi știm că sunteți nemiloși, noi știm că sunteți malefici. Lui David Rockefeller, reprezentanților Rothschild prezenți aici, Reginei Olandei, tuturor, vă spunem: ”NU sunteți Reginele noastre, NU sunteți regii noștri, NU sunteți dumnezeii noștri, noi NU vă aparținem, noi NU suntem sclavii voștri, noi ne opunem așa cum s-au opus oamenii liberi de la începuturile timpurilor împotriva oamenilor puternici, împotriva asasinilor, împotriva tiranilor. Noi o să înfrângem guvernul vostru mondial. O să înfrângem taxarea globală. O să vă înfrângem rețeaua voastră de control. DUMNEZEU ESTE DE PARTEA NOASTRĂ! (SUPERRR!!!)

  Apreciază

 12. Stau în fața Creatorului Universului și îi cer Creatorului, așa cum părinții noștri care ne-au format, au făcut în 1776, să ne conducă, ghideze și direcționeze, să ne dea puterea și viziunea și înțelegerea și voința de a sta împotriva întregii voastre agende incluzând PLANUL VOSTRU FINAL DE REDUCERE A POPULAȚIEI MONDIALE CU 80%, PE CARE HENRY KISSINGER L-A SCHIȚAT ÎN 1973.
  DE CE PUNEȚI MERCUR ÎN VACCINELE NOASTRE? FLUORURĂ DE SODIU ȘI CLOR ÎN APĂ? De ce?
  DE CE PUNEȚI VIRUȘI CANCEROȘI ÎN VACCINE?
  DE CE AȚI FOLOSIT URANIU SĂRĂCIT, ACUM, ÎN PATRU NAȚIUNI SEPARATE?

  Sunteți aroganți. Aveți boala pe care elitele au avut-o de-a lungul istoriei în turnurile lor de fildeș, la propriu și în câteva cazuri, la figurat. Voi credeți că sunteți invincibili. Voi veți cădea și o faceți acum. Noua voastră Ordine Mondială va eșua. UMANITATEA VĂ VA ÎNVINGE. Răspunsul la 1984 este 1776.

  Bilderberg este o organizație de elită și modul în care funcționează, protocolul întâlnirilor este: personalul, după ce este selecționat, li se spune exact cum trebuie să se comporte, însemnând că ei nu se pot adresa niciodată participanților, ei nu pot vorbi niciodată cu ei doar dacă li se vorbește mai întâi, ei niciodată nu pot să-i privească în ochi. Ei trebuie să-i abordeze din dreapta (dreptacii) și din partea stângă (stângacii). Ei niciodată nu-i pot privi direct din față. Și nu mai trebuie să spunem, toată informația care este discutată în timpul conferințelor nu le este, sub nicio formă permis, să le divulge. Asta este ceea ce li se spune. Ei sunt amenințați că nu vor mai fi în stare să aibă o altă slujbă oriunde în zonă, dacă oferă vreo informație presei.

  Îl vedem pe RICHARD HOLBROOKE. Ambasadorul Richard Holbrooke a crezut că ”țărănimea” nu l-ar recunoaște dacă se plimbă un pic prin zona Brookstreet (44:38).Holbrooke a gâgâit când i-am spus că nu suntem sclavii lui. Holbrooke, noi NU suntem sclavii tăi, Holbrooke. Noi NU suntem sclavii voștri. Holbrooke, noi NU vă aparținem. Noi NU suntem proprietatea voastră. Întoarce-te la calea de acces. Noi suntem umanitatea liberă. Da, uite cum pleacă. Lașul! Lor le place, lor le place.

  Apreciază

 13. -OK, să mergem să facem un ocol, aici în spatele tipilor. (Jim Tucker) Salut băieți, ce faceți? Există câteva inele de servicii de securitate. Delegația americană la orice întâlnire Bilderberg este, de regulă, protejată de CIA și de o divizie specială a armatei SUA. Delegația britanică este protejată de MI6.
  Israelienii sunt, de obicei protejați de Mossad. Poliția Ottawa, în acest caz, funcționează pentru securitate, ei au foarte puțină…de fapt ei nu au nicio informație despre ce este întâlnirea de fapt, ei nici măcar nu știu cine sunt Bilderbergii.
  Apoi există o firmă privată care protejează perimetrul, făcând toată munca murdară cum ar fi gonirea fotografilor și deranjând protestatarii, dar astea sunt nimicuri.

  Toate chestiile grele sunt făcute de servicii secrete cum ar fi CIA, MI6. Cu câțiva ani în urmă, picioarele mele erau un pic mai puternice decât sunt acum, și m-am furișat peste un gard, la acoperirea întunericului, m-am apropiat…polițiștii au început să strige și să arate către mine, așa că am fugit cu o viteză de care nu știam că încă o mai am și câteva focuri de armă au fost trase, dar au fost mult deasupra capului meu. Adică, erau focuri de intimidare, dar nu încercau să mă ucidă cu adevărat. Nu când trăgătorii de elită trag cu mult deasupra…la 6 metrii deasupra capului.

  Grupul Bilderberg a fost fondat de David Rockefeller și de Rothschildzi în Mare Britanie și Europa. Ei sunt încă puterile principale. Baronul Evelyn de Rothschild, un bărbat, a încercat mulți ani să…Rothschild este încă reprezentat, o să-l vedeți pe lista participanților. Cineva reprezintă grupul Rothschild. Ei sunt principalele puteri din spatele din spatele grupului Bilderberg.

  OLANDEZA SHELL este parte a averii reginei; bine-nțeles că Rockefellerii au avut interese în petrol, asta a fost sursa originală a banilor lor. Jim tocmai a primit lista oficială cu sigla Bilderberg de la sursa sa din interiorul Grupului Bilderberg. Haideți să o vedem.
  -Așadar Jim, ai obținut lista.
  -Da. Nu l-am identificat noi pe Wolfowitz ca fiind aici? Deoarece el nu apare pe listă.
  -Nu, noi l-am identificat pozitiv pe Wolfensohn.
  -Da, el este pe listă. Eh, Wolfowitz…
  -Da, acolo este Wolfensohn chiar acolo. James Wolfensohn.
  -Dar nu există acolo mereu oameni care nu apar pe listă?
  -Da. De-a lungul anilor am identificat, cam, uneori unul, uneori trei oameni care nu sunt pe lista lor, cu participanți.
  ACUM, CRED CĂ CEEA CE ESTE FOARTE DIFICIL DE ÎNȚELES ESTE, CUM UN NUMĂR AȘA DE MIC DE 125 DE BĂRBAȚI ȘI CÂTEVA FEMEI, CONTROLEAZĂ O POPULAȚIE DE 6 MILIARDE. De fapt, este mult mai simplu decât credeți. Acești oameni muncesc în ceea ce eu numesc METODOLOGIE SISTEMICĂ, însemnând că luați o plăcintă de mere, doar imaginați-vă, și tăiați această plăcintă de mere într-o mulțime de părți foarte mici și puneți în fața fiecăreia din aceste felii bărbatul sau femeia voastră de încredere, și prin controlul acestui individ controlezi o întreagă organizație.

  Apreciază

 14. De exemplu, dacă-l iei pe Paul Wolfowitz care conduce Banca Mondială, prin el, tu poți conduce întreaga organizație. Nu trebuie să controlezi ceea ce spălătorul de vase sau curățătorul de la toaletă gândește sau face, în ceea ce crede el, tu trebuie să controlezi ceea ce face și ceea ce crede el. Și ceea ce face, va pătrunde în întreaga organizație. Și, așa cum tu controlezi cu o foarte, foarte mică bază de putere, așa și o întreagă populație globală de 6 miliarde de oameni.

  Bilderberg face mari progrese în direcția unui guvern mondial. Ei au creat un super-stat în Europa, numit Uniunea Europeană. Ei intenționează să creeze o uniune a emisferei vestice numită Uniunea Nord Americană. NAFTA se va extinde în fiecare țară din această emisferă. Pe măsură ce NAFTA se va extinde, va prelua controlul în Uniunea Americană și, NUMAI UN PUBLIC INFORMAT și EDUCAT îi poate opri din scopurile lor.

  Am vorbit în centru în Ottawa și am vorbit cu localnici să aflăm dacă ei erau conștienți de întrunirea elitei din orașul lor.
  -Salut, prieteni! Acordați-mi atenția voastră doar pentru o secundă. Vreau doar să vă spun că un Grup tocmai s-a întrunit aici în Canada, și ei încearcă să vă ia suveranitatea voastră, unindu-vă cu SUA și Mexic. Nu este comic. Este serios. Știrile voastre nu vă vor spune despre asta. Asta este mortal de serios, așa că doar vreau să știți și să vă spun despre asta.
  -Așa cum spun ei, ei sunt tipii care conduc lumea. (un tip din public.) Ei iau deciziile pentru noi, și noi doar le ducem la îndeplinire.
  -Domnule, ați auzit despre întâlnirea Grupului Bilderberg de aici, din oraș, cea mai puternică elită de 120 de oameni din lume?
  -Nu.
  -Bună, știați că elitele se întâlnesc aici în oraș, chiar acum? Ați auzit de asta? 120 de șefi ai crimei! Nimeni nu a auzit de asta? (întreba între ușile deschise de la metrou.) Nimeni dintre voi nu a auzit de Grupul Bilderberg? Se întâlnesc chiar acum.

  În oraș, aproximativ 10% din populație erau conștienți despre Agenda Noii Ordini Mondiale. Când am mers la Parlament, aproape jumătate dintre oamenii cu care am vorbit la întâmplare, erau informați.
  -Doamnă, ce spuneți despre Uniunea Americană?
  -Eu spun că în final se va întâmpla. Noi nu o vrem, dar se va întâmpla.
  -De ce credeți asta?
  -Ei bine, deoarece Grupul Bilderberg conduce lumea.
  -(un altul) Avem Comisia Trilaterală care este deasemenea parte a Bilderberg care este SUA, Europa și Asia. Dar majoritatea acestor lucruri sunt cunoscute public. Nimeni nu vrea să creadă că există conspirații, că liderii mondiali sunt déjà aleși înainte de a fi votați.
  Deci, aici noi știm că Bernard Lois este parte a cercului exterior. Am fost surprins să citesc că Primul ministru Canadian HARPER, a intrat într-un grup din 2003, deoarece înțelegerea mea era că, NIMENI NU INTRĂ ÎN POLITICĂ FĂRĂ SĂ DEVINĂ PARTE A GRUPULUI BILDERBERG și apoi afli că după toate cele, că acesta este cazul (sau cauza), că ei au…ei bine, da, ei bine, Bill Clinton a fost acolo în 1991, George Bush Sr.a participat în 1985. Tony Blair. Același lucru.
  Pe cine credem noi că alegem ca lideri, ei au fost déjà pre-selectați pentru noi, indifferent că este liberal sau conservator, ei sunt déjà parte a grupului. (sună cunoscut, așa-i?) Ei dețin toți caii din cursă.
  Ei dețin caii și am înțeles că, de exemplu SUA, este un sistem cu un partid cu două facțiuni, deși crezi că sunt două partide diferite. (hahaha…cam ca ȘI pe la noi!). Totul este planifica. Ei n-or să lase trilioane de dolari să le scape din mână.
  Veștile bune sunt că oamenii se trezesc, totuși. Când citești istoria umană, când o studiezi, tot ceea ce observi, este că elitele încearcă să domine, să facă subterfugii, înjunghierii machiavelice pe la spate și cumva, în ultimii 50 de ani, au convins vesticii că guvernele sunt OK, că nu fac rău, să avem încredere în ele. Cum s-a întâmplat asta?

  Apreciază

 15. -Este ușor să conduci oile. Adică, oamenii doar urmează…ei nu vor să creadă că aceste lucruri se vor întâmpla. Nici vorbă. Noi doar ne vom conforma. Asta e tot, așa e mai ușor pentru toată lumea (spune una, vai capul ei…)
  -Care este punctual tău de vedere în ceea ce privește pierderea suveranității Canadei?
  -Mi-ar place ca această țară să rămână așa cum este, și mi-ar plăcea ca SUA să fie acolo.

  Înapoi în Austin, capitala Texasului, publicul a fost teribil de inconștient de primejdia națională.
  -Ați auzit de Uniunea Nord Americană (UNA)?
  -Nu prea. Nu. Nu mă uit la Tv.
  -Nu, nu am auzit (un altul…)
  -Interesant. Nu am fost conștientă de asta.
  -Nu, nu știu despre ce vorbești exact…
  -Nu cred că va exista o unire a națiunilor libere.
  -Nu, nu am auzit.
  -Eh, nu…
  -Eh, nu, nu am știut că asta se întâmplă, așa că…
  -Da, am auzit.
  -Nu. (un polițist)
  -După acea întâlnire mare de astăzi, ei nu știu asta?
  -Nu știu nimic.
  -Ați auzit de Uniunea Europeană?
  -Am auzit, da.
  -Am auzit..
  -Sunteți conștientă de Uniunea Europeană?
  -Oh, da, bine înțeles!
  -Ați auzit de Uniunea Europeană?
  -Am auzit de ea. (deci, toți știau de UE, dar nu de ceea ce li se pregătea)

  Apreciază

 16. Pentru mai mult de 50 de ani, Grupul Bilderberg a construit Uniunea Europeană prin tâlhărie și sub deghizarea schimbului de mărfuri. Acum Elita folosește același program secret ca să ducă la bun sfârșit Uniunea Nord Americană, dar de această dată integrarea super-statală derulează cu repeziciune extremă.
  Înțelegeri internaționale ca NAFTA, GATT sau APEC, au fost doar trepte intermediare în formarea Uniunii Nord Americane. Uniunea Nord Americană s-a născut oficial la Universitatea Baylor din Waco Texas pe 23 martie, 2005. Liderii SUA, ai Mexicului și ai Canadei au spus presei că ei s-au întâlnit doar să discute afaceri.

  Curând au răsuflat informații că o întâlnire secretă a fost ținută în timpul Summitului Trilateral al Securității și Prosperității. Cele trei guverne au refuzat să spună publicului care a fost înțelegerea secretă. În septembrie 2006, operațiunea lor trădătoare a ieșit în public.

  Din 12 septembrie până în 14 septembrie, în Banff, Canada, sute de aleși și desemnați lideri guvernamentali din Canada, Mexic și SUA, s-au întâlnit în secret. În ultima zi a conferinței cineva din interiorul secretului Forum al UNA, a făcut scăpată agenda. Primele pagini ale ziarelor din Canada, au răspândit vestea.
  Fundația de Observare Judiciară a înaintat o cerere conformă Legii Libertății la Informare ca să obțină întreaga agendă și minutele întrunirii secrete. Multe agenții federale au refuzat, menționând Securitatea Națională (sună cunoscut, nu?)

  Fundația a avut succes în final și chiar a primit mii de pagini de documente. Documentale, marcate ”neclasificat” sunt planurile unui guvern din umbră care conduce prin decrete birocratice și executive.

  Apreciază

 17. Paginile fac o cronologie a unei deja operaționale Uniuni Nord Americane. Transporturile, Poliția, Agricultura, Reglementarea, Băncile, Industria, Construcțiile, Educația, Imigrația, chiar și Armata sunt unite fără a aștepta nicio admisie din partea oamenilor sau a reprezentanților aleși din Congres și Parlament. (ce tupeu de borfași, interlopi!)

  UNA DIN PRIMELE CHESTIUNI DIN AGENDA LOR, A FOST SĂ SUBLINIEZE CÂT DE IMPORTANT ERA CA PLANUL LOR…CITEZ ” SĂ FIE PUS ÎN APLICARE ÎN MOD ASCUNS”.
  CONTROLORII DE ASEMENEA, VORBESC DESPRE EXPLOATAREA FRICILOR PUBLICE FAȚĂ DE SCHIMBAREA CLIMATICĂ PENTRU A FORȚA O TAXĂ CONTINENTALĂ CARE SĂ LE FINANȚEZE NOUL GUVERN. (deci, taxe peste taxe plătite de proștii fricoși pentru a le susține dpdv bănesc guvernul)

  Unealta globalistă, ROBERT PASTOR – este încontinuu etalat pe scena mondială ca omul din spatele unificării Nord Americane. Când a mărturisit în fața Congresului el a forțat ideea unui perimetru de securitate contintentală care șterge granițele naționale și unește aparatul securității.

  Cel mai bun mod de a securiza SUA astăzi, nu este la cele două frontiere ale noastre cu Mexic și Canada, ci la frontierele Americii de Nord, ca tot. În fapt, Centrul de Comandă Nord American cu baza în Colorado Springs, Colorado, conducea clar întâlnirea din Canada. În ultima decadă, Pentagonul s-a antrenat cu forțele Mexicane și Canadiane, și a discutat deschis despre folosirea lor în interiorul SUA pentru dezastre și pentru a înnăbuși agitațiile interne.

  Există deja peste 100.000 de cetățeni din afara SUA în Forțele Armate SUA. Pentagonul își extinde acum centrele sale de recrutare în Mexic, Filipine și Europa de Est. (1.idioții au gândit-o strategic – prin înființarea UE și trecerea la desfințarea granițelor, s-a favorizat migrația în alte state plus liniștirea autohtonilor care, până la atingerea stadiului de criticitate (manifestată ca explozie socială revărsată cu furie împotriva guvernanților), s-au obișnuit gradat…cu sărăcirea/sărăcirea, depopularea satelor, cătunelor 2. se pare că, datorită integrării în armata SUA sau UE – după caz, vor recruta oameni din colțuri diferite care vor fi trimiși pentru a înnăbuși eventualele revolte NU la ei în țară/teritoriu, ci în altă parte. Deci, vor folosi împotriva protestatarilor dintr-o anumită țară – mână străină care n-ar durea-o la o adică, să lovească. )

  Mari departamente de poliție orășenească la nivel național fac lobby să se schimbe legile, ca să poată recruta non-cetățeni să se înroleze în forțele de poliție. (foaarte tare! ROTIREA CADRELOR, CA PE VREMURI. Dacă spre exemplu la noi, își vor face ”mâna” și treaba murdară cu alții, chiar cu imigranți, why not? Atâta timp cât non-cetățeanul va avea uniformă, va reprezenta legea nouă (schimbată și strâmbă) și-o va aplica prin bulan sau pumn pe spinări străine de neamul și țara lui, dând parcă mai în dușmănie ca să fie promovat pentru implicare și eficacitate (una la mână) și doi – având boală pe ”serviciul” la care s-a angajat, prestând pentru a-și ajuta familia săracă lăsată-n țară care, cine știe cine o mângâie la rându-i pe spinare…cu ”grijă”)

  La ceea ce suntem martori este un scenariu Red Don cu încetinitorul. Tiranii de-a lungul istoriei s-au folosit de străini ca să suprime propria populație. Când lovitura lor mișelească a fost expusă, cele trei guverne ale lor au intrat în modul de control al pagubelor.
  Parteneriatul pentru Prosperitate și Securitate a pus în scenă un summit ce a avut loc la Ottawa, Canada, în februarie 2007.

  Apreciază

 18. Spunea CONDOLEEZZA RICE:

  ” Singura cale prin care noi putem atinge securitatea și prosperitatea pentru popoarele noastre este prin această cooperare. Noi de fapt, ocupăm un singur spațiu fizic – America de Nord. Noi de asemenea, am avut o șansă ca miniștrii noștri de externe să vorbească despre cum noi cooperăm în regiune și, bineînțeles în lume. Protestatarii care erau supărați în legătură cu pierderea țărilor lor și a libertăților lor, nu au fost tolerați…fără proces democratic…oricum, Parteneriatul pentru Prosperitate și Securitate a fost…ca să pună punct la dezbaterea parlamentară. ”

  Publicațiile globaliste au fost deschise în frustrarea lor că populația nu s-a lăsat mituită cu ultima lor campanie de imagine. Pe măsură ce integrarea Europeană și Uniunea Americană se accelerează, super-statele însele sunt unite. Pe 30 aprilie 2007, un summit a fost ținut la Casa Albă. Abordarea secretoasă a Parteneriatului pentru Prosperitate și Securitate a alarmat publicul, așa că, de această dată, Președintele Bush, Cancelarul german Merkel și Președintele Comisiei Europene – Jose Barrosso, și-au ascuns înșelătoria la vedere.

  Maimuța proastă de BUSH Jr. ”Îi mulțumesc foarte mult cancelarului și lui Jose pentru planul Trans-Atlantic de integrare economică.
  MERKELL, completându-se unii pe alții: ”Și pentru aceasta, trebuie să dezvoltăm o piață comună, standarde comune. ”

  BARROSSO: ” Așadar, acesta este un acord foarte important și acest acord aduce cu el un Consiliu Economic Trans-Atlantic pentru a fi un organism permanent cu oameni de top de ambele părți ale Atlanticului, care se vor ocupa de toate aceste probleme într-o manieră concretă și în care se va putea merge înainte. ”

  BBC a raportat că SUA și U.E. s-au înțeles asupra unei piețe unice, anunțând o nouă integrare economică comunitară, acestea, pur și simplu repetau la o scară mai mare ce s-a întâmplat în America și U.E. Acordul stabilea că cele două blocuri vor împinge agresiv reguli și standarde comune (regulatory convergence) în mai mult de 35 de zone, de la serviciile financiare, proprietate intelectuală, armată, educație, fuzionări și achiziții.

  De asemenea, s-au înțeles să impună împreună o TAXĂ GLOBALĂ PE EMISIILE DE CARBON.
  BUSH jr.”Observ că avem o problemă cu gazele cu efect de seră. ”
  BARROSSO: ”Suntem de acord că există o amenințare globală, o amenințare serioasă. Suntem de acord că este nevoie să stabilim o limită asupra gazelor cu efect de seră.

  Apreciază

 19. MERKELL” Trebuie să discutăm o posibilă taxă pe CO2, despre cum putem traduce această taxă într-o schemă economică compatibilă. ”
  BARROSSO: ”Ne-am înțeles să înființăm un grup de nivel înalt, un forum. ”
  MERKELL”Acest rezultat UE-SUA este transmis la G8, dezbătut împreună cu țările mediu dezvoltate precum China, Africa de Sud, Brazilia și India.”
  BARROSSO: ”O soluție globală la o problemă globală. ”

  Dacă Bilderberg reușește, America se prăbușește. Toate țările sacrificate își pierd suveranitatea. Bilderberg nu este o persoană, nu este o idee, este un ideal. Un grup foarte puternic de oameni care lucrează împreună și pentru pozițiile puterii definitive și absolute, distrug toate constituțiile de pe Pământ, indiferent cât de puternică este constituția unei națiuni, asta este ceea ce fac acești oameni.

  Uniunea Africană s-a născut din Comunitatea Economică Africană înființată în anii 1980. Uniunea Africană este finanțată de un Consorțiu de organisme internaționale, guverne și corporații. Armata Uniunii Africane servește ca un braț al impunerii, pentru exploaterea Africii, de către Noua Ordine Mondială. În Asia, A.P.E.C. și A.S.E.A.N. au anunțat planurile de a forma Uniunea Asiatică ce va cuprinde țările din Asia și Pacific și va avea mai mult de 3 miliarde de oameni între granițele sale.

  A.P.E.C. va deveni Uniunea Pacific-Asiatică și astfel lumea este pe cale să fie împărțită în 3 mari regiuni pentru o administrare avantajoasă de către un Guvern Mondial, în care ONU se va transforma.

  Apreciază

 20. Pe măsură ce uniunile se formează, acestea sunt simultan unite pentru a forma primul Guvern Planetar. Ei încearcă să distrugă fiecare națiune de pe Pământ care încearcă să promoveze progresul, deoarece acești indivizi sunt pur și simplu proprietarii terenurilor, ei nu au nevoie de progres pentru că ei controlează terenurile.

  Dacă îi iei pe cei mai puternici oameni din Londra, pe cei care fac parte din consiliul și comitetul celor 300 ce aparține Bilderbergilor, și de asemenea, REGALITATEA BRITANICĂ, GUELFI, NOBILIMEA NEAGRĂ A VENEȚIEI ȘI GENOVEI, acești oameni sunt stăpânii terenurilor. Noua Ordine Mondială este Vechea Ordine, în care doar aparențele și numele s-au schimbat, dar conceptele au rămas aceleași.

  PLANUL ESTE SĂ ADUCĂ OAMENII CU FORȚA ÎNAPOI, ÎN EVUL MEDIU, ÎNTR-O ERĂ POST-INDUSTRIALĂ A ORDINII MONDIALE.

  Unul din lucrurile foarte șocante pentru majoritatea americanilor este faptul că ”EVALUAREA BIODIVERSITĂȚII GLOBALE ALE NAȚIUNILOR UNITE”, care a fost publicată în 1995, arată în mod clar că pentru a proteja planeta, trebuie să ne întoarcem la sistemul feudal, lucru pe care chiar l-au precizat în document.
  Pentru a crea o societate feudală modernă, globaliștii implementează o Uniune Nord Americană standardizată, cartele de identificare pentru a-și urmări, localiza și controla sclavii ce călătoresc prin cele trei regiuni ale Uniunii Nord Americane. Construind pe deplasările masive ale umanității cauzate de globalizare, Noua Ordine Mondială își construiește rapid infrastructura fizică a Uniunii Nord Americane, rețeaua de control cu super-autostrăzi, NAFTA.

  Eu sunt Arthur Peterson, colonel în rezervă în Armata SUA și lucrurile pe care le văd că se întâmplă astăzi, i-ar face pe prietenii mei care au murit în cel de-al doilea război mondial, să se răsucească în mormânt. Să te gândești că oamenii ar putea chiar să confiște terenurile fermierilor și ale crescătorilor de vite, să le ia casele pentru a le da unei companii străine din Spania ce este controlată de Don Carlton, socialist notoriu, și vor încasa impozitele pe terenurile Texasului pentru 50 de ani…

  Coridorul Trans-Texan va fi o încrengătură de super-autostrăzi și căi ferate, ce se va întinde pe o lungime de 6.400 km de la granița cu Mexicul, trecând prin Texas, până în Oklahoma. S-a semnat un act de închiriere ce va face autostrada 121 din Texas, un drum cu taxă. O companie privată din Spania a câștigat licitația pentru a construi și colecta taxele de drum pentru următorii 50 de ani.

  ACESTE AFACERI CU COMPANII PRIVATE SUNT NEGOCIATE ÎN MARE MĂSURĂ ÎN SECRET ȘI LEGIUITORII SUNT ÎNGRIJORAȚI CĂ PLĂTITORII DE IMPOZITE SUNT VÂNDUȚI PE LA SPATE. CRITICII SPUN CĂ ESTE (reprezintă) UN ATENTAT LA ADRESA SECURITĂȚII NAȚIONALE. (sună cunscut, nu?) Face parte dintr-un plan pentru Integrarea Nord Americană, care este condusă de guvernul nostru și elitele corporatiste, fără aprobarea electoratului sau a Congresului (și-aici…asemănător nouă, diferența notabilă este că Parlamentul de la noi, ne vinde mână-n mână cu guvernul +elitele, într-un TRIO MALEFIC! Imbecilii ăștia – ăia din SUA și ăștia de la noi, ar trebui scărmănați bine și determinați să anuleze contractele cu străinii de țara lor, iar pocinogul să-l plătească ei, că-s bogați…și-n bani, și-n șmecherii, inginerii… )

  Am zburat deasupra zonei centrale a Texasului pentru a avea o vedere de ansamblu asupra coridorului Trans-Texan, care este în construcție și care va constitui inima sistemului de super-autostrăzi, Trans-NAFTA.

  Apreciază

 21. Istoria se repetă. Acum 2000 de ani toate drumurile duceau la Roma.
  Roma a construit și întreținut mai multe de 16.000 de km de drumuri, în tot imperiul său. Drumurile erau folosite pentru desfășurarea forțelor militare romane, pentru a controla comerțul și a subjuga oamenii și națiunile pe care le stăpâneau.
  De asemenea, Roma cerea tribut. De la Albion până-n Iudeea, oamenii erau forțați să plătească taxe pentru a folosi drumurile. Romanii foloseau apoi banii colectați din taxe pentru a-și domina supușii.

  ASTĂZI, SUPER-AUTORSTRĂZILE SUNT UN INSTRUMENT PUTERNIC ÎN ARSENALUL GLOBALIȘTILOR. ELE SUNT INSTRUMENTE FOLOSITE PENTRU A DISTRUGE GRANIȚELE ȚĂRILOR ȘI PENTRU A UNI ȚĂRILE ÎN CONFEDERAȚII ÎNTINSE.

  Guvernele străine și corporațiile sechestrează în mod abuziv infrastructura de pe tot cuprinsul Americii de Nord, dar nicăieri atacul nu a fost mai mare ca în Texas. Texas este prima linie. Terenuri și peste 12.000 de km de drumuri deja existente sunt înmânate companiilor străine susținute de guvern. (deci, complicitate maximă între corporații și guvernele autohtone vândute, trădătoare).

  COMPANIILE STRĂINE CUMPĂRĂ LEGIUITORII, CARE APOI LE DAU ÎNAPOI CONTROLUL COMPLET ACELORAȘI STRĂINI CE LE FINANȚEAZĂ CAMPANIILE (n.n. politice). PUTEREA GUVERNULUI ESTE APOI TRANSFERATĂ ÎN MOD ILEGAL ADMINISTRAȚIILOR REGIONALE CVASI-GUVERNAMENTALE CARE PĂCĂLESC GUVERNELE LOCALE ȘI VOINȚA NAȚIUNII. (mai vreți ceva? Nu e copy/paste și la noi?)

  URMĂTOAREA ETAPĂ a planului acestui guvern mondial este să aibă CONTROLUL TRANSPORTURILOR, și aceasta poartă demunirea de super-autostrada NAFTA sau în Texas, coridorul Trans-Texan.
  Aceasta a confiscat 584.000 de acrii de pământ ce au fost transferați sub controlul unei companii spaniole, care va colecta taxele de drum în Texas pentru următorii 50 de ani, ȘI NU EXISTĂ NICIO LIMITĂ ASUPRA VALORII TAXELOR CE POT FI COLECTATE.
  Mai mult de 80 de autostrăzi aparținând statului federal au fost desemnate ca fiind artere internaționale. Coridorul NAFTA I-35 începe din adâncul Mexicului și trece prin mijlocul Statelor Unite și se termină în Canada Centrală.

  Nave cu containere din Asia își descarcă mărfurile pe coasta Pacificului în Mexic, apoi acestea călătoresc scutite de taxe vamale pe calea ferată, până în noul port din interiorul orașului Kansas, acum considerat a fi pământ suveran al Mexicului, în inima Statelor Unite.
  Sub înțelegeri internaționale, companiile străine, în mod predominant plasează taxe pe drumuri deja existente ca fiind cu plată.
  Documente ale corporațiilor și ale Statului Federal arată că aceștia vor folosi ulterior aceste venituri strânse pentru a construi o infrastructură pentru transporturi în Mexic, nu și în Statele Unite sau Canada, astfel încât produsele făcute în străinătate, să se poate revărsa și mai repede în Mexic.
  De asemenea, veniturile strânse vor fi folosite pentru a finanța dezvoltarea Uniunii Nord Americane și a birocrației în creștere a acesteia. CONCLUZIE: EI FOLOSESC BANII NOȘTRI PENTRU A NE ÎNROBI. În primul rând, aceștia propun un Tribunal Nord American ce va fi asemănător cu ceea ce avem în Capitolul 11 din Acordul NAFTA, care este îmblânzit de legea internațională. Curtea Supremă a Statelor Unite și Constituția pot fi socotite a fi invalide și, ceea ce vom avea, va fi o nouă lege nord-americană de afaceri, care va îmblânzii ceea ce avem aici, în Statele Unite.
  De asemenea, este interesant de observat faptul că sediile NAFTA sunt în Mexic și controlează comerțul Statelor Unite și conduce contra Congresului Statelor Unite, iar nimeni nu pare să conteste acest lucru. Este foarte probabil și probabil inevitabil ca drepturile noastre asupra portului de armă să fie contestate într-o Curte Nord-americană. Aceste este doar un exemplu a ceea ce se întâmplă și a ceea ce este propus.
  Noi vrem să păstrăm sistemul de judecată cu jurați. Vrem să păstrăm dreptul de a purta armă. Vrem un sistem în care să avem o Curte Supremă și NU un Tribunal deasupra, superior Curții Supreme. În 2005, CINTRA – o companie deținută de statul spaniol, a semnat un acord secret cu Ministerul Transporturilor din Texas pentru a ridica taxele de drum pentru șoselele actuale și de-a impozita noile drumuri care au fost în totalitate plătite din bani publici. ( deci, suferă și ăia de aceeași BOALĂ cu TRANSMISIE POLITICO-GOLĂNISTO-GLOBALISTĂ, cu ăștia de la noi = minciuna + secretomania, adică mânăreala pe la spate pe spinarea noastră, alimentată de neștiința a ceea ce fac ei de fapt, în toate cele politicienești…. care mai de care mai perfide și mai perverse! )
  Credeți sau nu, sunt oameni din Texas care nu știu ce este Coridorul Trans-Texan. Așa este! TTC69, și noi încă mai avem audieri pe problema mediului începând în această primăvară, ce trece prin partea mea a statului. Și sunt oameni acolo care n-au nicio idee despre ce urmează să vină prin curtea lor din spate…1,10,59
  TxDOT – o agenție de stat, pretinde că înțelegerea cu compania străină a fost ascunsă față de legislatorii din Texas. Când adevărul a ieșit la iveală, ziarele din întreg statul au cerut ca să pice capetele de pe scena politică. Reacția CINTRA a fost ca, subdisiara sa australiană să facă prima achiziționare a unui ziar american. Fiecare ziar pe care l-au cumpărat, a fost de-a lungul ramurilor Coridorului Trans-Texan, ziare ce au criticat planul de taxare a drumurilor. Costul a 40 sau 50 de ziare este un NIMIC comparativ cu profiturile care vor fi obținute. Doar prima fază a planului de taxare a drumurilor statale este estimată a se ridica la peste 200 miliarde de dolari, doar în primii 15 ani, iar Texasul este doar o mică parte din panorama globală.
  UN AGREGAT DE COMPANII TRANS-NAȚIONALE CONSOLIDEAZĂ ÎN MOD AGRESIV INFRASTRUCTURA DE FINANȚARE PUBLICĂ, ÎN ÎNTREAGA LUME. ȘI ACELEAȘI INTERESE RIDICĂ UN GUVERN MONDIAL DUPĂ REGULILE ACESTORA = UN ADEVĂRAT PARADIS AL CORPORAȚIILOR CORUPTE UNDE, GUVERNELE…PUR ȘI SIMPLU ACȚIONEAZĂ CA UN ASPIRATOR, ABSORBIND AVERILE ȘI RESURSELE CLASEI DE MIJLOC, TRANSFERÂNDU-LE CĂTRE CONTURI BANCARE DIN OFF-SHORE-URI, LĂSÂND ÎN URMĂ UN PUSTIU ECONOMICO-CULTURAL DE SCLAVI, UȘOR DE CONDUS.
  Întregul scop al Acordului Comercial Liber Nord American, nu este despre ”comerț”, ci despre control, controlul oamenilor. GATT este chiar mai rău = controlul oamenilor. NU este despre comerț, ci este un comerț finanțat din banii contribuabililor. Acest lucru a început aici și, ca să salvăm această țară, îi vom pune capăt aici. Dacă oprim acest lucru aici în Texas, oprim Noua Ordine Mondială chiar aici, în Texas. Sondajele arată frecvent că peste 90% din oameni sunt împotriva sistemului de autostrăzi NAFTA și a drumurilor cu taxă. Pe măsură ce oamenii iau cunoștință despre pericol, devin furioși și iau măsuri.
  Crescătoriile noastre de vite fac parte din pământul cedat de Spania, și mi-ar plăcea să nu trebuiască să-l dau înapoi Spaniei. Cei ce se opun super-autostrăzilor propuse, au ținut astăzi un important protest. ”Fără TTC! Fără TTC! Fără TTC! Jos cu Uniunea Nord Americană!”. Majoritatea ținuturilor din Texas au votat împotriva planului pentru o Uniune Nord Americană și au ovat pentru a bloca construirea infrastructurii. Și la naiba, știm deja că, într-o lege adoptată de un servil al Congresului Statelor Unite, unde practic nimeni din întregul Congres nu s-a ridicat să spună ”NU”, aceștia deja au adoptat o lege ce spune că toate permisele de conducere vor avea un CIP. Ei bine, eu vă spun chiar în acest moment, că nu voi purta la mine nici un fel de permis de conducere care are în el un CIP, pentru ca Big Brother să poată vedea peste tot pe unde merg și să vadă tot ce fac. NU! La naiba, NU! NU LA TOATE ASTEA! NU! Noi cetățenii deținem această bucățică de pământ. Noi cetățenii deținem copacii de-aici. Noi cetățenii deținem acest frumos Texas, și nu vom lăsa o gașcă de escroci și baroni tâlhari să ne ia frumosul nostru Texas. La naiba, că NU! Vă mulțumesc. La naiba că NU! NU! NU! NU!
  CIPURILE RFID (identificare prin radio-frecvență) incluse în autocolantele inspecției de stat și în etichetele de taxare, sunt deja folosite pentru a urmări populația. Noul sistem este de asemenea, presupus a controla creșterea și dezvoltarea, sau așa-numita ”creștere inteligentă”. ”CREȘTEREA INTELIGENTĂ„ NU ESTE NIMIC MAI MULT DECÂT UN EFORT DE A ADUCE CONTROLUL LA ORAȘE. Avem resălbăticirea Americii în Proiectul Wildlands, Convenția pentru Diversitatea Biologică, ce este făcută pentru a controla și a conduce populația.
  ATENȚIE ȘI-AICI! DRUMURILE SAU AUTOSTRĂZILE INTERSTATALE DIN ÎNTREAGA ȚARĂ, IZOLEAZĂ RAMPELE DE IEȘIRE CĂTRE ORAȘELE MICI ȘI COMUNITĂȚILE RURALE, CREÂND ASTFEL, (INTENȚIONAT) – ORAȘE FANTOMĂ. (demenții, o fac pentru atingerea planurilor lor hașurate, de pe noua hartă mondială! În felul acesta determină o RECONFIGURARE a comunităților popula(n)te care, mărginite voluntar și special izolate…fie vor emigra, fie se vor auto-izola până la dispariție ”naturală”…diabolic!) Această tendință se accelerează prin sistemul de autostrăzi NAFTA și este destinată să RESĂLBĂTICEASCĂ mai mult de jumătate din țară.
  Toate aceste lucruri sunt proiectate să aducă un control ȘI mai mare birocrațiilor decât individului independent, individului suveran al acestei țări. Ceea ce m-a adus pe mine în toată această discuție a fost faptul că, în timp ce făceam această cercetare de milioane de dolari în anii 1980 și începutul anilor 1990, am devenit conștient de existența unui plan ce presupune izolarea a jumătate din Statele Unite, în sălbăticie, coridoare și rezervații. (hahaha…poate d-aia la noi berbecii nu vor să termine vreo autostradă, ca să se sălbăticească tot, iar noi să trăim ca-n rezervații ”naturale” fără copaci, fără resurse, păscând fire de praf și multă ciudă…pe bizonii post-decembriști, eventual! ) A fost numit Proiectul Wildlands, dar a fost de asemenea o piatră de temelie a Convenției pentru Diversitate Biologică a Statelor Unite. În timpul acelui studiu, am realizat că aceasta nu era o încercare de a proteja mediul, ci o încercare de a ne controla pe noi, toți.
  Aceștia împărțeau Statele Unite în mici compartimente, în care desființau drumurile, desființau comunități întregi și le puneau înapoi în sălbăticie. SISTEMUL FEDERAL DE AUTOSTRĂZI, A FOST PROIECTAT DE STRATEGII DE RĂZBOI DE LA PENTAGON ÎN ANII 1950, PENTRU A SERVI CA O CONDUCTĂ DE DESFĂȘURARE PENTRU DEPLASAREA FORȚELOR TERESTRE PENTRU APĂRAREA STATELOR UNITE, ÎN TIMPUL UNEI INVAZII.
  Comandamentul Nordic, neconstituțional folosește acum sistemul de autostrăzi ca o matrice de proiectare a forțelor, pentru a stăpânii populația pe tot teritoriul Statelor Unite. Prin intermediul Centrelor de Comandă de Urgență (fondate din banii federali), administrațiile ținutelor și orașelor sunt federalizate discret în întraga țară. Miliarde de dolari sunt cheltuite în fiecare oraș pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere. Fiecare oraș sau sătuc, oricăt de mic și îndepărtat, este supravegheat. Programele de calculator pentru citirea plăcuțelor de înmatriculare, urmăresc mișcările americanilor, indiferent unde merg aceștia. Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea fețelor, citirea buzelor și analizarea mersului. SUB LEGEA TRĂDĂTOARE A COMISIILOR MILITARE, CETĂȚENII AMERICANI POT FI ARESTAȚI ÎN SECRET, DEPOSEDAȚI DE CETĂȚENIE ȘI TRANSPORTAȚI PE CALEA AERULUI ÎN TABERE DE TORTURĂ DIN AFARA ȚĂRII ȘI EXECUTAȚI ÎN SECRET. Sub secțiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracțiunile sunt considerate ca fiind terorism.

  Apreciază

 22. UN AGREGAT DE COMPANII TRANS-NAȚIONALE CONSOLIDEAZĂ ÎN MOD AGRESIV INFRASTRUCTURA DE FINANȚARE PUBLICĂ, ÎN ÎNTREAGA LUME ȘI ACELEAȘI INTERESE RIDICĂ UN GUVERN MONDIAL DUPĂ REGULILE ACESTORA = UN ADEVĂRAT PARADIS AL CORPORAȚIILOR CORUPTE UNDE GUVERNELE…PUR ȘI SIMPLU ACȚIONEAZĂ CA UN ASPIRATOR, ABSORBIND AVERILE ȘI RESURSELE CLASEI DE MIJLOC, TRANSFERÂNDU-LE CĂTRE CONTURI BANCARE DIN OFF-SHORE-URI, LĂSÂND ÎN URMĂ UN PUSTIU ECONOMICO-CULTURAL DE SCLAVI, UȘOR DE CONDUS.

  Întregul scop al Acordului Comercial Liber Nord American, nu este despre ”comerț”, ci despre control, controlul oamenilor. GATT este chiar mai rău = controlul oamenilor. NU este despre comerț, ci este un comerț finanțat din banii contribuabililor. Acest lucru a început aici și, ca să salvăm această țară, îi vom pune capăt aici.

  Dacă oprim acest lucru aici în Texas, oprim Noua Ordine Mondială chiar aici, în Texas. Sondajele arată frecvent că peste 90% din oameni sunt împotriva sistemului de autostrăzi NAFTA și a drumurilor cu taxă. Pe măsură ce oamenii iau cunoștință despre pericol, devin furioși și iau măsuri.

  Crescătoriile noastre de vite fac parte din pământul cedat de Spania, și mi-ar plăcea să nu trebuiască să-l dau înapoi Spaniei. Cei ce se opun super-autostrăzilor propuse, au ținut astăzi un important protest. ”Fără TTC! Fără TTC! Fără TTC! Jos cu Uniunea Nord Americană!”.
  Majoritatea ținuturilor din Texas au votat împotriva planului pentru o Uniune Nord Americană și au ovat pentru a bloca construirea infrastructurii. Și la naiba, știm deja că, într-o lege adoptată de un servil al Congresului Statelor Unite, unde practic nimeni din întregul Congres nu s-a ridicat să spună ”NU”, aceștia deja au adoptat o lege ce spune că toate permisele de conducere vor avea un CIP.

  Ei bine, eu vă spun chiar în acest moment, că nu voi purta la mine nici un fel de permis de conducere care are în el un CIP, pentru ca Big Brother să poată vedea peste tot pe unde merg și să vadă tot ce fac. NU! La naiba, NU! NU LA TOATE ASTEA! NU! Noi cetățenii deținem această bucățică de pământ. Noi cetățenii deținem copacii de-aici. Noi cetățenii deținem acest frumos Texas, și nu vom lăsa o gașcă de escroci și baroni tâlhari să ne ia frumosul nostru Texas. La naiba, că NU! Vă mulțumesc. La naiba că NU! NU! NU! NU!

  CIPURILE RFID (identificare prin radio-frecvență) incluse în autocolantele inspecției de stat și în etichetele de taxare, sunt deja folosite pentru a urmări populația.
  Noul sistem este de asemenea, presupus a controla creșterea și dezvoltarea, sau așa-numita ”creștere inteligentă”.
  ”CREȘTEREA INTELIGENTĂ„ NU ESTE NIMIC MAI MULT DECÂT UN EFORT DE A ADUCE CONTROLUL LA ORAȘE.
  Avem resălbăticirea Americii în Proiectul Wildlands, Convenția pentru Diversitatea Biologică, ce este făcută pentru a controla și a conduce populația.

  Apreciază

 23. ATENȚIE ȘI-AICI!
  DRUMURILE SAU AUTOSTRĂZILE INTERSTATALE DIN ÎNTREAGA ȚARĂ, IZOLEAZĂ RAMPELE DE IEȘIRE CĂTRE ORAȘELE MICI ȘI COMUNITĂȚILE RURALE, CREÂND ASTFEL, (INTENȚIONAT) – ORAȘE FANTOMĂ.

  (demenții, o fac pentru atingerea planurilor lor hașurate, de pe noua hartă mondială! În felul acesta determină o RECONFIGURARE a comunităților popula(n)te care, mărginite voluntar și special izolate…fie vor emigra, fie se vor auto-izola până la dispariție ”naturală”…diabolic!)
  Această tendință se accelerează prin sistemul de autostrăzi NAFTA și este destinată să RESĂLBĂTICEASCĂ mai mult de jumătate din țară.

  Toate aceste lucruri sunt proiectate să aducă un control ȘI mai mare birocrațiilor decât individului independent, individului suveran al acestei țări. Ceea ce m-a adus pe mine în toată această discuție a fost faptul că, în timp ce făceam această cercetare de milioane de dolari în anii 1980 și începutul anilor 1990, am devenit conștient de existența unui plan ce presupune izolarea a jumătate din Statele Unite, în sălbăticie, coridoare și rezervații.
  (hahaha…poate d-aia la noi berbecii nu vor să termine niciodată vreo-autostradă, ca să se sălbăticească tot, iar noi să trăim ca-n rezervații ”naturale” fără copaci, fără resurse, păscând fire de praf și multă ciudă…pe bizonii post-decembriști, eventual! )

  A fost numit Proiectul Wildlands, dar a fost de asemenea o piatră de temelie a Convenției pentru Diversitate Biologică a Statelor Unite. În timpul acelui studiu, am realizat că aceasta nu era o încercare de a proteja mediul, ci o încercare de a ne controla pe noi, toți.

  Aceștia împărțeau Statele Unite în mici compartimente, în care desființau drumurile, desființau comunități întregi și le puneau înapoi în sălbăticie.
  SISTEMUL FEDERAL DE AUTOSTRĂZI, A FOST PROIECTAT DE STRATEGII DE RĂZBOI DE LA PENTAGON ÎN ANII 1950, PENTRU A SERVI CA O CONDUCTĂ DE DESFĂȘURARE PENTRU DEPLASAREA FORȚELOR TERESTRE PENTRU APĂRAREA STATELOR UNITE, ÎN TIMPUL UNEI INVAZII.

  Comandamentul Nordic, neconstituțional folosește acum sistemul de autostrăzi ca o matrice de proiectare a forțelor, pentru a stăpânii populația pe tot teritoriul Statelor Unite. Prin intermediul Centrelor de Comandă de Urgență (fondate din banii federali), administrațiile ținutelor și orașelor sunt federalizate discret în întraga țară.
  Miliarde de dolari sunt cheltuite în fiecare oraș pentru instalarea a milioane de camere de supraveghere. Fiecare oraș sau sătuc, oricăt de mic și îndepărtat, este supravegheat. Programele de calculator pentru citirea plăcuțelor de înmatriculare, urmăresc mișcările americanilor, indiferent unde merg aceștia.

  Noi sisteme sunt instalate pentru scanarea fețelor, citirea buzelor și analizarea mersului. SUB LEGEA TRĂDĂTOARE A COMISIILOR MILITARE, CETĂȚENII AMERICANI POT FI ARESTAȚI ÎN SECRET, DEPOSEDAȚI DE CETĂȚENIE ȘI TRANSPORTAȚI PE CALEA AERULUI ÎN TABERE DE TORTURĂ DIN AFARA ȚĂRII ȘI EXECUTAȚI ÎN SECRET. Sub secțiunea 802 a Actului Patriotic, toate infracțiunile sunt considerate ca fiind terorism. 1,17,41

  Apreciază

 24. Echipajele Poliției Federale numite echipe VIPER obligă în mod aleatoriu americanii să se alinieze și să-și prezinte actele. De la trotuarele din Miami, la pasajele subterane din New York, la străzile din Houston, Texas, cetățenii sunt percheziționați de brigăzi de poliție paramilitară, puternic armate.
  New York, septembrie 2006:
  –Unde este vehicolul? Haideți băieți, veniți aici!
  -Tu, tu poți să iei camera aia de pe noi, domnule?
  -Este primul amendament al SUA.
  – Ia asta din fața mea, asta îți spun. Nu, nu ești pe străzile din New York.
  -Domnule, ce înseamnă asta, am spus să iei camera aia din fața mea, asta îți spun.
  -Nu, nu, este o țară liberă. Ce naiba este cu voi, omule? Este o țară liberă.
  -Ia naibii camera din fața mea.
  -Ei bine, aici nu este Germania nazistă, nu este nicio cameră în fața ta.
  -Hei, mută-te în Rusia, O.K.?
  -Sergent, sergent…putem avea camere pe străzi.
  -Uite, am spus să iei camera din fața mea.
  -Voi ați început să țipați la noi.
  -Am spus s-o iei din fața mea, asta am spus.
  -Nu a fost niciodată în fața ta.
  -Tu….
  Cu mult înainte de 11 septembrie, Pentagonul a încălcat în mod agresiv legea federală care interzicea armatei să facă pe poliția cu cetățenii americani.
  De pe o coastă pe alta, de mai mult de două decenii, echipe de soldați apăreau de nicăieri și opreau la întâmplare mașini și percheziționau pietonii. Aclamațiile erau accelerate cu armate regulare ce căutau prin genți la meciurile de Super-Bowl și la derbiul Kentucky, la fel ca și la alte evnimente de profil înalt.

  Apreciază

 25. Apoi președintele Bush a semnat un act a autorizării de apărare ce mărea în mod radical fondurile pentru deja îmbuibatul guvern din umbră. În legea respectivă, departamentul executiv, a anunțat oficial că se pregătea pentru o insurecție internă, și a decis să-i deposedeze preventiv pentru o insurecție internă, să-i deposedeze preventiv de putere pe Guvernatorii și Legislatorii Statali.
  Guvernul federal anunță în mod public că el este unica autoritate și tratează astfel cetățenii și statele, ca fiind inamici. Pe 9 mai 2007, președintele Bush și-a acordat în mod ilegal puteri noi, și prezidenția a devenit în mod oficial un ordin dictatorial.
  În trecut, continuitatea guvernului a fost reprezentată de împărțirea guvernului în Legislativ, Juridic și Executiv.
  Acum, toată puterea se află în mâinile președintelui și, pentru cele mai neînsemnate motive, incluse în propriile documente: orice incident din lume, indiferent de locație care afectează populația, infrastructura, mediul, economia sau funcțiile guvernului, președintele poate declara după voința proprie, Legea Marțială.

  Iportant de adăugat este că PREȘEDINTELE ESTE O MARIONETĂ A SINDICATULUI CRIMINAL GLOBAL și s-ar putea să nu facă uz de noile puteri, ci doar să le dea mai departe viitoarelor ADMINISTRAȚII MARIONETĂ.

  Trebuie să înveți poporul să-și iubească conducătorul. Acesta este cel mai important lucru. De ce nu învățăm din greșeile strămoșilor noștri? De ce se află omenirea prinsă într-un ciclu de vărsări de sânge și sclavie?
  ELITELE PRĂDĂTOARE ȘI-AU JUSTIFICAT ÎNTOTDEAUNA ASUPRIRILE LOR, PRETINZÂND CĂ SUNT SUPERIORI ȘI CĂ AU UN DREPT DIVIN SĂ CONDUCĂ, DAR ACEȘTIA ERAU ÎN REALITATE DOAR UN CÂRD DE PSIHOPAȚI FĂRĂ MILĂ, CE SE HRĂNEAU CA UN PARAZIT DIN POPULAȚIA GAZDĂ PÂNĂ CÂND MIȘCĂRILE LOR CANCEROASE, PROVOCAU COLAPSUL GAZDEI.
  Au existat mii de guverne tiranice în istorie și mai puțin de zece pot fi numite cu adevărat libere.
  Doar în secolul 20, peste 150 de milioane de oameni au fost omorâți de mâna Statului. În Rusia, teroarea Roșie a consumat viețile a mai mult de 60 de milioane de bărbați, femei și copii.
  Războiul lui Hitler a omorât 22 de milioane.
  Doar în timpul regimului Mao Tse Tung, mai mult de 60 de milioane de țărani au fost uciși, și lista poate continua. 300.000 de civili au fost uciși în Guatemala.
  Mai mult de 2 milioane de suflete au fost omorâte brutal de guvernul Cambogiei.
  -1.500.000 omorâți în Turcia.
  -300.000 în Uganda.
  -800.000 și ceva bătuți până la moarte în Rwanda.
  Este trist, dar sunt prea multe exemple de familii nevinovate ce au fost exterminate de guvernele lor la scară industrială pentru a le numi pe toate.
  ESTE UN FAPT ISTORIC că SUA REPREZINTĂ CAUZA NUMĂRUL UNU PENTRU DECESELE NENATURALE.
  Dacă iei cele 150 de milioane de oameni omorâți de guvernul înnebunit de putere din ultimul secol și le împarți la 100.000, numărul de suflete pierdute ar umple cel mai mare stadion înțesat cu 100.000 de suporteri, de 1.500 de ori pe-atâta.

  Apreciază

 26. Sunt 1.500 de stadioane arhipline, fiecare având 100.000 de oameni – toate exterminate.
  Pentru aceia care cred că nu se poate întâmpla aici sau nu li se va putea întâmpla, ați fost avertizați.
  Măcelul care a avut loc în ultimii 100 de ani a fost doar faza preparatorie pentru planul principal al Noii Ordini Mondiale.
  Crimele lui Hitler și Stalin fac acum parte din istorie, dar sistemul diabolic comunist chinez, nu este mulțumit cu cel mai mare număr de crime din istorie.
  Crimele în masă și sclavia au loc și astăzi și se bucură de suportul deplin și aprobarea Noii Ordini Mondiale.

  CHINA COMUNISTĂ SERVEȘTE CA LABORATOR GLOBAL, UN TEREN DE TESTARE UNDE, 1,4 MILIARDE DE OAMENI ÎȘI TRĂIESC VIAȚA CA NIȘTE PORCI DE GUINEEA SERVIND CA SUBIECȚI DE TEST PENTRU FORMAREA NOII LUMI MĂREȚE.

  Forțele armate britanice și americane au lucrat împreună cu Mao Tse Tung în timpul celui de-al Doilea Război Mondial și la sfârșitul războiului l-au susținut în secret pe Mao pentru a-l îndepărta pe Chiang Kai-shek naționalistul, pe O.S.S. și apoi CIA a crezut că Mao va avea un efect stabilizator.

  Mentorul lui Bill Clinton și profesor la Universitatea de Științe Politice din Georgetown, CARROLL QUIGLEY explica în cartea sa ”Tragedie și Speranță”, cum grupurile mesei rotunde anglo-americane au susținut fiecare tip de autoritarianism, de la comunism până la fascism, pentru a se asigura că un guvern centralizat stăpânește populația, iar economia este planificată.
  ELITA MONOPOLIZEAZĂ OAMENII. ACEȘTIA CAUTĂ SĂ CREEZE MONOPOLURI ȘI SĂ STĂPÂNEASCĂ POPULAȚIA PRIN ȚEAVA PUȘTII.
  În cărțile lor, conducătorii Noi Ordini Mondiale au adus în mod repetat laude modelului corupt al Chinei comuniste.
  În august 1973, într-un articol scris de David Rockefeller pentru New York Times, acesta aproba și lăuda în mod direct acțiunile lui Mao Tse Tung în timp ce sărbătorea centrul lor de control și comandă.

  ”Indiferent de prețul pe care l-a avut Revoluția Chineză, acesta, cu siguranță a reușit să producă nu numai administrații mai eficiente și specializate dar de asemenea, a nutrit o înaltă moralitate și o comuniune a scopurilor. Experimentul social din China sub conducerea președintelui Mao, este unul din cele mai importante și se succes din istorie.”- David Rockefeller, New York Times, 10 august 1973.

  CHINA COMUNISTĂ ESTE MODELUL PLANIFICAT PENTRU SOCIETATEA NOII ORDINI MONDIALE.
  China a primit mai multe decernări din partea ONU pentru politicile sale și forma sa de guvernare decât orice altă țară.
  În ochii proiectanților globaliști, China autoritară este viitorul.
  China a adoptat temuta politică ”un copil”, sub influența unui consorțiu de organizații de eugenie, printre care se află și – Maternitatea Planificată și ONU.
  Cuplurile care au mai mult de un copil, pot primi amenzi mari și pot ajunge în închisoare.
  Practica avortului forțat în China, împreună cu dorința de-a avea un băiat, a aruncat China într-o criză adâncă unde sunt 30 de milioane mai mulți bărbați decât femei.

  Apreciază

 27. Poliția din China a zdrobit fără milă orice formă de disidență.
  Bisericile subterane, practicanții de Falun Gong, muncitorii greviști din fabrici, au fost trimiși cu toții în lagăre de muncă forțată.
  Tipul sângelui și țesutului sunt catalogate în vederea recoltării de organe.
  Guvernul chinez vinde-apoi organele prizonierilor, la cel care ofertează mai mult pe piața mondială.
  Dacă un pacient sănătos alege să zboare în China, prizonierul este ucis și organele sunt implantate.
  Dacă organele sunt expediate afară din țară, organele sunt extrase într-o furgonetă mobilă, în drum spre aeronavă.

  Inginerii sociali din China, au eutanasiat în mod agresiv vârstnicii și pe cei cu handicap.
  China urmează pur și simplu planul de globalizare al lumii.
  Același sistem de dezumanizare este pus în aplicare în întreaga lume.

  ”Depopularea ar trebui să fie prioritatea principală a politicii externe față de țările lumii a treia.” – Henry Kissinger, 1974.
  ”Acum este nevoie de o Nouă Ordine Mondială, dar aceasta are caracteristici diferite în diferitele părți ale lumii. Acum, nimic din toate astea s-ar putea să nu reușească de data asta. Dar pentru mine este un fel de schemă după care într-o zi, în următorii ani, o soluție va apărea.”

  De unde vine acest mod de gândire?
  DE CE ELITELE OMOARĂ MASE DE OAMENI UNDE NIMENI NU LE OPUNE REZISTENȚĂ, CÂND DEJA AU OBȚINUT CONTROL TOTAL? CE IDEOLOGIE MÂNĂ ELITA PSIHOPATĂ?

  De pe timpul lui Plato, cu 2.400 de ani în urmă, proiectanții de state au declarat în mod public dorința lor de a controla fiecare detaliu din viața omului de rând, de la programele de înmulțire la exterminarea masivă a celor nedoriți, visurile întunecate au continuat milenii la rând.

  EUGENIA, este ”studiul factorilor sub control social care îmbunătățesc sau slăbesc calitățile rasiale ale viitoarelor generații, fie că sunt fizice sau mentale.” – Sir Francis Galton.
  Rațiunea științifică pentru tiranie a fost mereu atractivă elitelor, deoarece creează o scuză convenabilă pentru a trata frații lor umani mai rău ca animalele.

  Robert THOMAS MALTHUS, faimos deoarece a spus că un colaps al producției în masă a hranei ar fi de ajutor deoarece ar curăța lumea de săraci. Scenariul său fictiv va fi numit mai târziu o Catastrofă Malthusiană.
  Malthus este important deoarece ideile sale au dus către apariția unui nou domeniu științific care va domina cursul istoriei umane pentru următorii 200 și ceva de ani.
  CHARLES DARWIN, un admirator al Modelului Catastrofic Malthusian, a dezvoltat teoria evoluției, având ca idee primordială supraviețuirea celui mai adaptat. (un fel de Lege a Junglei…), cu ajutorul lui T.H. Huxley, cunoscut ca buldogul lui Darwin pentru susținerea sa puternică a teoriilor lui Darwin.
  Teoriile lui Darwin au fost propulsate în acceptarea la scară largă printre cercuri științifice-cheie de pe tot cuprinsul Angliei și apoi în lume.

  Apreciază

 28. Vărul lui Darwin, FRANCIS GALTON, socotit fiind ca TATĂ AL EUGENIEI, a văzut o oportunitate în a face omenirea să progreseze prin luarea regnurilor din Teoria Evoluției lui Darwin aplicându-le principiilor sociale, pentru a dezvolta darwinismul social.
  Familiile DARWIN, GALTON, HUXLEY și WEDGWOOD au fost așa de obsedate de noua lor schemă socială, că și-au făgăduit solemn: familiile lor nu se vor înmulții decât între ele.

  Ei au prezis în mod fals că, în decursul a doar câteva generații ar produce super-oameni.
  Apariția pseudo-științei a fost doar codificarea practicii de încrucișare selectivă, deja populară în interiorul elitelor, timp de milenii.
  Experimentul celor patru familii a fost un dezastru. Doar pe parcursul a două generații de procreare selectivă, aproape 90% dintre progeniturile lor au murit la naștere sau au fost handicapați în mod serios, din punct de vedere mental sau fizic.

  ”SELECTELE” CLASE ALE PLANETEI ȘI ÎN MOD PARTICULAR FAMILIILE REGALE ALE LUMII, ERAU DEJA OBSEDATE CU ORIGINILE DE RASĂ ȘI PLINE DE UN DEZGUST DE PRĂDĂTOR FAȚĂ DE CLASELE INFERIOARE, PUNÂND MÂNA PE NOUA ȘTIINȚĂ, AU ÎNCEPUT SĂ IMPUNĂ ÎN MOD AGRESIV SCOPURILE ACESTEIA, LA SCARĂ GLOBALĂ.

  BIOMETRIA pare a fi o nouă știință, dar a fost de fapt dezvoltată de Galton în anii 1870, ca modalitate de a urmări trăsăturile rasiale și istoria genetică, ca o modaliatate de a decide cine are dreptul la procreere.

  În 1904, Facultatea de Cercetare Portuară Cold Spring, a fost inițiată în SUA de eugenicul CHARLES DAVENPORT având finanțarea din partea unor baroni tâlhari proeminenți, precum CARNEGIE, ROCKEFELLER și HARRIMAN.
  În 1907, primele legi ale sterilizării au fost trecute (legislativ), în SUA. Cetățenii cu ușoare diformități sau scoruri scăzute la testele lor din cardurile lor de raportare, au fost arestați și sterilizați cu forța.
  -Ai 17 ani, nu-i așa, Alice?
  -Da, dar ce-ați făcut cu-ai mei?
  -Noi încercăm să-i ajutăm Alice, și pe tine, deasemenea.
  -Au fost duși la spital în această după amiază.
  -Spital? Niciunul nu era bolnav în dimineața asta.
  -Noi am crezut că este necesar să prezentăm cazul familiei tale către Comisia Medicală Statală și după o examinare, ei au decis că exista doar un singur lucru de făcut și anume sterilizarea întregii tale familii.
  -Ei bine, ce este asta? Nu înțeleg despre ce vorbiți.
  -Ei bine, în SUA noi avem o lege pentru astfel de oameni, să li se facă o operație, astfel încât să nu mai aibă copii.
  -Înțeleg.
  -Acum îți vom lua frații la Institut, unde vor fi îngrijiți în mod optim. Și tu te vei putea întoarce la slujba ta, de asemenea. Am aranjat să țină postul deschis pentru tine.
  -Dar îmi păstrez slujba! Nu merg nicăieri.
  -Acum vei merge și tu la spital, Alice.
  -Și vreți să spuneți că mă vor opri în a avea copii pentru totdeauna?
  -Exact.
  -Eu sunt în regulă, vă spun eu. Nu voi merge la niciun spital.
  -Noi nu vrem nicio problemă cu tine, domnișoară. Dacă refuzi să te duci, polițistul de aici, te va lua cu forța.

  Apreciază

 29. Prin 1936, Germania a devenit lider mondial în eugenie prin luarea unor acțiuni efective de sterilizare și eutanasiere a sute de mii de victime.
  Marea triadă a eugenicii americane, DAVENPORT, LAUGHLIN și GOETHE a fost trimisă de Rockefelleri în Germania unde ei au sfătuit naziștii în acordarea fină a sistemului lor de exterminare.
  CU UN MARE SUPORT AL SUA ȘI ANGLIA, GERMANIA A DEPĂȘIT ORICE LIMITĂ PRIN ACELE ZECI DE MILIOANE DE OAMENI CARE-AU PLĂTIT CU VIAȚA LOR.

  La sfârșitul războiului, aliații au protejat de persecutare, chiar acei oameni de știință naziști care au torturat mii de oameni până la moarte.
  RAMURA NAZISTĂ A EUGENIEI AU FĂCUT DE RÂS ELITA, DAR EI NU AU AVUT NICIO INTENȚIE SĂ STOPEZE PLANURILE LOR. Aliații s-au luptat la propriu unii cu alții asupra a cine va obține eugenicii de top naziști. Nu a contat că doctorii SS au torturat zeci de mii până la moarte, ei erau liberi să plece.

  Îngerul morții – JOSEF MENGELE și șeful său – OTMAR VON VERSCHUER nu au fost persecutați și Von Verschuer chiar a continuat munca sa după cel de-al doile Război Mondial.

  Eugenicii erau furioși că marea loc muncă a fost expusă. Apoi ei s-au luptat să-și camufleze agenda. Publicația trimestrială EUGENIA, a devenit BIOLOGIA SOCIALĂ.

  LIGA CONTROLULUI NAȘTERII AMERICANE a devenit PATERNITATE PLANIFICATĂ. Noi termeni ca Transumanism, Controlul Populației, Durabiliate, Conservare și Ecologie au înlocuit Igiena Rasială și Darwinismul Social.
  Mulți eugenici din perioada precedentă s-au angrenat în ceea ce ei numeau CRIPTO-EUGENIE, ducând în mod intenționat credințele lor eugenice în subteran, ei devenind foarte respectați antropologi, biologi și geneticieni în lumea de după război.

  Aliații au introdus pe furiș, mii de oameni de știință naziști din Germania și i-au plasat în poziții științifice cheie, variind de la armele biologice până la știința rachetelor de-a lungul Complexului Militar Industrial.
  Fondatorul IBM, a fost un devotat adept al lui Hitler. THOMAS J. WATSON a aprovizionat computerele sale pe bază de cartele perforate și a oferit tehnicieni IBM naziștilor pentru a fi folosiți în lagărele morții.

  Tatuajele de pe victimele lagărelor, erau numere de identificare umane IBM, care intrau în computere.

  IBM a folosit cartele perforate similare chiar în 1928, într-un Studiu pe Combinări de Rasă Jamaican.

  Primele computere adevărate au fost la propriu inventate, de un eugenic, pentru eugenie.

  Liderul ONU și nespoveditul Julian Huxley, a argumentat că, din moment ce liderii eugeniei au fondat mișcările ecologiste și de conservare, atunci acestea ar trebui folosite ca instrumente pentru formarea unui guvern mondial.

  Exact cum a prevăzut H.G. Wells iar acest guvern ar fi controlat de o dictatură științifică și ar fi ghidată de principii ale eugeniei.

  Huxley a creat Fondul Vieții Sălbatice Mondiale cu fondatorul Bilderberg și fost ofițer SS, Prințul Bernard al Olandei și Prințul Philip al Angliei.

  ”În cazul în care mă voi reîncarna, aș vrea să mă întorc ca un virus mortal, pentru a contribui cu ceva la rezolvarea suprapopulării.” – Prințul Philip al Angliei, Raportat de Deutsche Press Agentur (DPA- Agenția de Presă Germană), August 1988.

  Apreciază

 30. ALDOUS HUXLEY, autorul cărții ”Măreața Lume Nouă” și fratele lui – JULIEN JUXLEY, a ținut un discurs în 1962, cu puțin înainte de moartea sa.
  El a admis că foarte vânduta lui carte ”Măreața Lume Nouă”, scrisă în 1932 s-a bazat nu pe ficțiune ci pe ceea ce elita planifică să implementeze.
  Și aici mi-ar place să compar pe scurt parabola ”Măreața Lume Nouă”, cu o altă parabolă care a ieșit mai recent în cartea lui George Orwell ”1984”.
  Înclin să cred în dictatura științifică a viitorului, cred că vor fi dictaturi științifice în multe părți ale lumii, va fi probabil o bună afacere mai apropiată de tiparul ”Măreața Lume Nouă”, decât de șablonul ”1984”.

  Va exista o afacere bună mai apropiată, NU din cauza unei remușcări umanitariste din dictatorii științifici, ci pur și simplu pentru că șablonul ”Măreața Lume Nouă” este probabil o bună afacere, mult mai eficientă decât altele.

  Dar dacă poți obține consimțământul oamenilor la starea de fapt în care ei trăiesc, starea de sclavie, starea de a fii așa…ei bine, mi se pare mie că natura revoluției ultime cu care ne confruntăm acum, este exact aceasta: că ne aflăm într-un proces al dezvoltării unei întregi serii de tehnologii care îi vor permite oligarhiei controlatoare care mereu a existat și mereu va exista, să facă oamenii să-și iubească sclavia.

  Oamenii pot fi făcuți să se bucure de o stare de fapt care, după orice standarde de decență, ei ar trebui să nu se bucure și aceste metode, eu cred… sunt o reală rafinare ale altor metode mai vechi, ale terorii pentru că ele combină metode ale terorii cu metode ale acceptării.
  Ei bine, apoi există alte metode variate la care cineva s-ar putea gândi, există spre exemplu, metoda farmaceutică – aceasta fiind una dintre chestiunile despre care am vorbit în ”Măreața Lume Nouă” și rezultatul ar fi acela că…vă puteți imagina un dătător de euforie care ar face oamenii perfect fericiți chiar și în cele mai abominabile circumstanțe? Adică, aceste lucruri, chiar sunt posibile.

  Apreciază

 31. Elita a lăsat un val uriaș de distrugere în spatele ei, în timp ce plină de sânge rece, experimentează pe populația civilă, ca și cum ar fi cobai.
  O înlănțuire de investigații congresionale a descoperit mai mult de 20.000 de teste secrete care au fost îndeplinite împotriva poporului american între 1910 și 2000. Unul dintre studiile binecunoscute din eugenie, PROIECTUL SIFILIS TUSKEGEE, a ucis sute de negrii trecuți de 40 de ani până când oamenii din interior au expus-o în 1972.

  Din 1943 până în prezent, britanicii au testat un gaz chimic mortal, pe propriul lor personal…pe sol, în aer și mare. Mulți au murit instantaneu. Alții au murit în timp, în câțiva ani.
  Guvernul federal a susținut experimente secrete radioactive pe mii de pacienți care nu și-au dat acordul, din sutele de spitale din SUA; au injectat bărbați, femei și copii sănătoși cu Uraniu și Plutoniu cu nivele de dozaj aflate între non-terapeutice spre mortale, omorând mulți dintre subiecții testați.

  Femeilor însărcinate ale militarilor li s-a dat vitamine din partea doctorilor bazelor militare care de fapt constau din Uraniu 239 și Plutoniu 241, foarte radioactiv, rezultând avorturi violente și moartea mamelor.
  Soldați, marinari și pușcași marini au fost folosiți în ca porcușori de Guineea în sutele de teste ale bombelor atomice și cele cu hidrogen. Patrioți americani au fost radiați, la fel ca animalele de laborator. Piloții au fost forțați să zboare prin nori de radiație în formă de ciupercă, distrugători ai ADN-lui.

  DIN 1951 PÂNĂ ÎN 1961, ARMATA SUA A PLĂTIT MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII DIN ISRAEL, 3 MILIOANE DE LIRE CA SĂ FACĂ TESTE RADIOACTIVE PE COPIII EVREI SEFARDICI, CARE AU IMIGRAT ÎN ISRAEL. Școlile publice guvernamentale ar fi spus copiilor că ei vor merge să li se facă o verificare medicală și că o să fie scanați cu raze X.

  PENTAGONUL DEJA RADIASE MAI MULT DE 4.000 DE COPII INSTITUȚIONALIZAȚI ÎN SUA…mulți dintre care au și murit. Mai mult de 110.000 de evrei cu piele închisă la culoare au primit doze de raze X, de 35.000 ori mai mari decât maximul admis, la cap, în mod repetat.
  Mulți dintre copii au murit în interval de câteva luni. Toți și-au pierdut părul. Câțiva dintre ei trăiesc și azi și suportă probleme de sănătate chinuitoare.

  Testarea sub acoperire a agenților chimici, biologici și radiologici, pe populația care nu suspectează nimic, continuă la scară globală astăzi. Din 1940 până în 1979, majoritatea populației britanice i-a fost pulverizată pe deasupra (din aer), din avioane, mai mult de 2.000 de ori, chimicale mortale și micro-organisme, fără să li se spună niciodată, nimic.

  În 1968, Pentagonul a testat o armă biologică mortală în Metroul din New York și au plasat personal medical spitalelor locale ca să monitorizeze efectele.
  Sterilizarea agresivă a bărbaților și-a femeilor, a continuat în multe state până la mijlocul anilor 1980.

  SUA și Anglia testează actualmente pesticide și medicamente experimentale foarte toxice pe zeci de mii de copii aflați în ”grija” statului, sănătoși, din care mulți au murit ca urmare a experimentelor.

  Apreciază

 32. Închisori de pe tot cuprinsul patriei au forțat deținuții să participe în experimente cenușii care se întind de la studii de pesticide, la a lua tablete de dioxină cusute pe spatele lor.

  ”În mod gradat, prin reproducere selectivă, diferențele congenitale dintre conducători și conduși vor crește până vor deveni specii aproape diferite. O revoltă a plebei ar deveni la fel de negândită ca și o insurecție organizată a oilor, împotriva practicii de a mânca carne de oaie” –Bertrand Russel

  H.G. Wells, Aldous Huxley, Bertrand Russel și sute de alți eugenici, se lăudau constant despre cum conducătorii se consideră o specie separată și mai evoluată decât omul obișnuit.
  Eugenicii de top, au fost suficient de tupeiști să admită că țelul lor adevărat nu a fost să îmbunătățească ereditatea oamenilor obișnuiți, ci să-i îndobitocească și mai mult, astfel încât să fie mai ușor controlabili.

  Câștigătoru premiului Nobel, Russel, a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur și alte componente nocive creierului, ar induce lobotomii chimice parțiale și ar dezvolta o populație zombi, servilă.

  ”Dieta, injecțiile și interdicțiile se vor combina de la vârste foarte timpurii pentru a produce acel tip de caracter și acel tip de credințe pe care autoritățile îl consideră dezirabil și orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic. ” -Bertrand Russel
  (eu zic că modificările psiho-sociologice deja se văd…și la oameni maturi (nesimțiți ori indiferenți), dar mai ales la cei tineri sau foarte tineri care n-au cunoscut/nu cunosc de la naștere decât noul ”trend” în materie, care modifică ORICE –de la clișeele comportamentale dobîndite genetic și educativ de la părinți, până la atenuarea sau anularea în timp a bunului-simț, a rușinii, prin nașterea și accentuarea altora (în sens negativ), datorită a ceea ce primesc de la mass-media, filme, inclusiv internet (scăpat total de sub control), aer (de la chemtrails la unde radio de joasă frecvență), apoi apă (cu clor, fluor sau altele…), un pământ tot mai sărac și otrăvit, însămânțat cu organisme modificate genetic…deci, urmașii devenind în timp UNA cu cei care le-au chinuit/omorât părinții, identificîndu-se cu elita, nu cu moșii/strămoșii!)

  IMPACTUL ȘTIINȚEI ÎN SOCIETATE. Cu peste 100 de ani în urmă, planificatorii sociali eugenici au spus că ar folosi medicamente care alterează mintea, pentru a controla populația.
  Până în 2007, mai mult de 20% din populația SUA erau pe un fel de prescripție de anti-depresive. Dar în cazul copiilor aflați în grija statului, un sector unde statul are un control absolut, cel puțin două treimi sunt/erai forțați să ia un cocktail făcut în medie, din șapte medicamente psihotropice.

  Președintele Societății Medicilor Psihiatrii – JOE BURKETT – a mărturisit în fața Comitetului Select al Casei Statale, folosirea medicamentelor psihotropice în cazul copiilor ”ocrotiți” de stat și a șocat opinia publică când a afirmat că două treimi dintre copiii ocrotiți de stat din Texas, au fost puși pe medicamente psihiatrice deoarece ei erau foarte, foarte bolnavi din cauza unei baze genetice proaste. ”O mulțime din acești copiii, vin din baze genetice proaste. Ei nu au părinți stabili care să ia decizii bune. În afară de predispoziția genetică, ei au fost traumatizați prin abuz, neglijență și probleme, și au fost traumatizați din cauza separării și toate aceste lucruri predispun la boală mentală.”

  Apreciază

 33. Lumea occidentală implementează acum metode pre-crimă eugenice.
  Fetușii sunt acum prefiltrați în funcție de istoria criminală a familiei… în Portland, Oregon la Londra, Anglia, servicii de protecție a copilului, înrolează copii nou-născuți în baze de date criminale de la naștere, forțându-i să participe la audieri de probă la vârsta de doi ani.
  Mai marii lorzi ai dictaturii științifice continuă fără milă un război împotriva celor mai neajutorați dintre noi.

  În decembrie 1974, guvernul SUA, a făcut din reducerea populației lumii a 3-a, o problemă centrală a securității naționale.

  PLANUL DE OPERAȚIUNE intitulat MEMORANDUM DE STUDIU AL SECURITĂȚII NAȚIONALE 200, a fost pur și simplu o regurgitație a Comisiei Britanice a Populației creată de Regele George al IV-lea al Angliei în 1944 care, în mod deschis a afirmat că populația națiunilor lumii a 3-a reprezintă o amenințare la adresa monopulului puterii globale al elitei internționale.

  PLANUL SUA autorizat de Kissinger a țintit 13 țări cheie unde era necesare reduceri masive de populație. KISSINGER a recomandat ca ÎMPRUMUTURILE de la FMI și Banca Mondială să fie date PE CONDIȚIA CA NAȚIUNILE SĂ INIȚIEZE PROGRAME AGRESIVE DE CONTROL AL POPULAȚIEI, CUM AR FI STERILIZAREA. Kissinger a recomandat deasemenea, CA MÂNCAREA SĂ FIE FOLOSITĂ CA O ARMĂ și că INSTIGAREA SPRE RĂZBOI SĂ FIE DEASEMENEA UN INSTRUMENT AJUTĂTOR ÎN REDUCEREA POPULAȚIEI.

  În 1972, Casa Albă a lui Nixon a implementat deasemenea tactici eugenice care au fost conduse de GEORGE HERBERT WALKER BUSH și apoi de Ambasadorul SUA la ONU. Bush a sfătuit China în formularea planului lor de acțiune ”Un copil” și a direcționat guvernul federal să sterilizeze cu forța mai mult de 40% din femeile americane indian-native, din rezervații.

  Dominat de Bilderberg, CLUBUL DE LA ROMA a pledat pentru protecția mediului ca fiind cel mai bun front de implementare a reducerii populației.
  Populația occidentață ar fi acceptat calea dacă ar fi fost ambalată, ca și cum ar fi salvat Pământul. Industrializarea Africii, Asiei și Americii Latine ar putea fi stopată.

  Cetățenii ar renunța mai ușor la suveranitatea lor națională, dacă le este ”vândută” ca o metodă de a ajuta planeta.

  Această instituție – CLUBUL DE LA ROMA – a fabricat și înșelătoria prețului ridicat al petrolului, ca o metodă de creea o sărăcie artificială; acest Club de la Roma presează în mod agresiv implementarea unei Taxe Globale pe Carbon, ca o modalitate de a-și finanța guvernul lor planetar.

  În schema copiată a Evaluării Biodiversității Globale de la ONU, se spune foarte clar că noi trebuie să reducem populația umană de la nivelul curent de 6 miliarde, la nivelul de 1 miliard.

  Apreciază

 34. În anii 1970, Africa de Sud a dezvoltat arme biologice specifice pentru o anumită rasă, ca să țintească negrii și asiaticii și apoi, respectiv, au vândut tehnologia Israelului, la mijlocul anilor 1980.
  În septembrie 2000, Proiectul pentru un Nou Secol American (PNAC), a publicat un document în care, DICK CHENEY a descris arme biologice cu specific de rasă, ca ”instrumente politice folositoare.”

  Și cineva a menționat, ”ei bine, de ce ar dori ei să reducă populația umană, când asta ar însemna mai puțin bani pentru ei”. Majoritatea oamenilor nu au nicio idee. Pe ei nu-i interesează banii. Ei au TOȚI banii de care au nevoie. EI SUNT ÎN CĂUTAREA PUTERII, ĂSTA E AFRODISIACUL LOR.

  Mai mari lorzi ai Noii Ordini Mondiale presează acum, în mod agresiv, pentru implementarea proiectului ”un copil” la scară planetară. Proiectul chinezesc ”un copil” a fost introdus gradual. În anii 1960 când a pornit, trebuia doar să plătești o taxă se penalizare. Dar mai târziu, te întemnițau dacă aveai mai mult de un singur copil.

  Acum, exact aceleași propuneri de a penaliza cuplurile care au mai mult de un copil, sunt făcute în SUA, Anglia și Europa.
  – ”În căutarea de a reduce încălzirea globală, copiii, conform unora, sunt noii vinovați. O institutuție puternică din UK spune că ”prea mulți copii este ceea ce face această planetă mai rea, spunând că familiile ”mari” care au mai mult de 2 copii ar trebui să ne încrunte sprâncenele, ca un fel de NU-NU de mediu, înrudit cu nereutilizarea pungilor voastre de plastic, conducerea uneia din acele mașini mari consumatoare de benzină, făcând călătorii lungi peste mări. Marea Britanie are def apt o natalitate negativă. Cred că și Canada la fel.
  -Totuși, familiile din țările noastre bogate, nu ar trebui să aibă mai mult de doi copii. ”

  În 1998, TED TURNER a făgăduit solemn ca va da mai mult de 1 miliard pentru ONU ca să fie cheltuiți în implementarea planurilor de reducere a populației la scară planetară. (dacă mă-sa ăstuia sau a mondialiștilor era(u) sterilizată/e LA TIMP, numai năștea(u) monștrii ăștia cu pretenții de a fi oameni).

  ”O populație totală de 250-300 de milioane de oameni, o reducere de 95% din prezentul nivel, ar fi ideal.” – TED TURNER, interviu în Audubon Magazine.
  În 1999, Funația Bill și Melinda Gates, a oferit 2.2 miliarde de dolari către Planificarea Paternală, Fondul Populației de la ONU și altor grupuri de reducere a populației.
  Până în 2007, Gates a dat mai mult de 30 de miliarde de dolari aproape în exclusivitate către Grupurile de Control al Populaței.
  Presa corporatistă controlată, a raportat plină de cinism că Gates a oferit banii ca să ajute copiii lumii a 3-a.
  Bill și Melinda Gates au fost detronați ca fiind cei mai generoși filantropi când, prietenul lor, un individ entuziast al reducerii populației – WARREN BUFFET, a oferit 37 de miliarde ca să finanțeze o armată de Grupuri de Control ale Populației.

  ”Și cred că defapt lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10-20% dintre noi, rămași”-Dr. ERIC PIANKA. Proeminentul biolog al Universității din Texas, Dr. ERIC PIANKA, în timp ce primea un Premiul al Academiei de Științe din Texas, a spus că pandemia globală SIDA a fost, citez ”nu prea bună, este prea înceată” și a mers să laude ”virtuțile” ebolei deoarece va ucide 90% din populația mondială, repede.
  (aha! D-aia apare pe-aici ori pe dincolo virusul ăsta mortal (sau altele…), ca să curețe repede și sigur ACOLO unde îi TREBUIE elitei LOC GOL…un altfel de ”război” fără de război cu arme! Probabil că acolo unde populația este rezistentă la armele biologice, favorizează conflictele inter-etnice și/sau inter-statale, finanțând ambele tabere, generând războiul care, tot cu mulți morți ”se lasă”!)

  Când afirmațiile sale au erupt într-o controversă națională, studenții săi care absolviseră, l-au apărat, spunând că Pianka a fost prea conservator și că toții oamenii ar trebui să fie uciși. (!?!) Dar cel mai înfricoșător a fost faptul că, într-o mulțime de peste 1.000 de oameni de știință proeminenți, ziarele locale au raportat că 95% dintre participanți i-au oferit lui Pianka ovații îndelungate de fiecare dată când el elogia virtuțile selectării microbilor și a distrugerii omului.

  ”China a fost în stare să întoarcă pagina și să devină cea mai mare poliție mondială deoarece ei au o poliție statală și sunt capabili să forțeze oamenii să înceteze reproducerea!” Dr. ERIC PIANKA

  Mișcarea eugenică și-a scuturat mult din bagajul ei nazist, dar se folosește de îngrijorările legitime ale populației legate de mediu, ca o mască pentru a ascunde agenda lor reală.
  Toată lumea vrea să respire aer curat și să aibă apă bună, dar controlorii mișcării ecologiste n-au făcut nimic, decât să strângă îngrijorările oamenilor și să promită suportul unor metodologii și planuri globale care destabilizează și mai departe lumea 3-a, creând o mizerie de nedescris. Pretinse grupuri de mediu și conservare, sunt acum, cele mai mari proprietari de pământ din lume (The Nature Conservancy, SIERRA CLUB, MAMMOTH CAVE, NATIONAL PARK,…). Ei fac lobby la guvern ca să deposedeze de proprietate populația locală, doar ca să o poată dezvolta ei înșiși mai târziu.

  Apreciază

 35. CÂND ARMATA SUA ARUNCĂ MILIOANE DE GALOANE DE GAZ TOXIC PE COASTA DE EST A SUA, EI NU SPUN NIMIC. Mii de companii creează hibrizi din încrucișări de specii transgenetice combinând plante, animale și insecte și eliberând noile organisme în biosfera globală, vandalizând chiar codul genetic al planetei. Și mari organizații de mediu, NU FAC NIMIC.
  Elita corporatistă și-a intensificat presiunea pentru un sistem de taxare globală cu o construire pe termen de un an pentru isteria Pământului Viu, ținută pe 7 iulie 2007, pe șapte continente.
  Liderii mondiali au anunțat că salvarea Pământului este noul principiu organizator al umanității și a salutat-o ca pe o nouă religie planetară.

  Ei susțin că CO2 (dioxidul de carbon) pe care plantele în respiră, ucide Pământul și de aceea noi trebuie să reducem numărul copiilor pe care-i avem, pentru a reduce producerea de carbon.
  Țările de pe întreg mapamondul marchează ziua, prin înființarea unor noi scheme de taxe pe carbon și mărind taxele la benzină, la gaz natural și electricitate. (hahaha…înc-o dată și înc-o dată se arată cum mâna derbedeilor mondialiști (atotcuprinzătoare prin coruperea ofertantă compusă din bani și funcții), este cea care face/desface cu adevărat economia, sistemul taxelor și impozitelor din toate guvernele țărilor, nu contează care…UE, SUA, Africa, Asia).

  ESTE UN FAPT ȘTIINȚIFIC CĂ SOARELE ESTE MOTORUL PRINCIPAL AL CLIMATULUI PLANETAR, ȘI MĂSURĂTORILE SUNT CLARE, SOARELE DEVINE MAI CLAR ȘI MAI LUMINOS. El și-a crescut încet, încet emisia de căldură în ultimele sute de ani, cauzând încălzirea, nu numai pe Pământ, ci în întregul sistem solar. Dar datele științifice și ordinea planetelor nu au contat pentru unul dintre șefii organizatori ai ”Pământului Viu” – DAVID MAYER ROTSCHILD, moștenitor al ramurii britanice, a averii Rotschild, noi am vobit cu el.

  Când i-am spus despre ordinea planetelor el doar a râs, gândindu-se că audiența nu se prinde. El a continuat să se bazeze pe ignoranța populației și a susținut că lobby-ul încălzirii globale nu are nimic de-a face cu taxele pe carbon. Ghicesc că el nu a vorbit cu bunul său prieten personal, Al Gore.
  -Încălzirea Globală, vremea dezbaterilor s-a terminat. Eu cred că ceea ce trebuie să realizați este că, fiind sensibili la mediul înconjurător și la producerea banilor, ele nu se exclud reciproc. Se pot face o mulțime de bani din exprimarea acestei probleme…dar voi – tipilor, înghițiți toate îngrijorările lumii pentru a vă umple buzunarele și pentru a-i face pe copii să vă citească cărțile în școli, și faceți toate astea ca pe o afacere, exact cum spui tu, Rotschild.
  -Nu este o afacere, chiar crezi că eu fac bani din chestia asta?
  -Este același lucru pe care stră, stră, stră…strămoșii tăi schimbători de bani, au făcut acolo în Germania (Red Shield) și te chem la iveală, Scut Roșu…
  -Noi știm să este o înșelătorie un sistem de taxat bazat pe poluare, în special CO2. Noi o cauzăm în principal, mare parte a ei. Consecințele sunt rele și or să fie catastrofice doar dacă noi nu reacționăm…(Al Gore).

  Calotele polare ale lui Marte au…s-au redus câteva mile pe an, mult mai rapid decât ale noastre, iar lunile lui Saturn și Jupiter se topesc de fapt, câteva luni erau gheață, acum sunt mări lichide. Acum, cum cauzează SUV-urile asta, David Rotschild? Deoarece acele planete sunt mai apropiate de Soare, prietenul meu. NU Jupiter sau Saturn sunt mai apropiate de Soare, nici Marte. Da, domnule. Cred că vei găsi…exact, că simpla chestiune legată de ceea ce vreau să spun și asta este ultima mea declarație pentru a pune în scenă sistemul de taxe, deoarece, de fapt, nu este taxare…Puneți un preț pe carbon. O taxă este cea mai bună modalitate. Taxa pe emisii poate să facă asta, de asemenea.

  Hilary Clinton: Dacă ar exista o taxă pe carbon, ar mai fi necesar un sistem global de limitare prin cote de poluare ce pot fi comercializate?
  Al Gore: Ele nu sunt și/sau…noi le putem face pe ambele. Eu sunt pentru ambele.

  Arhitecții Noii Ordini Mondiale sunt într-o cursă de a termina structura guvernului mondial și astfel să poată suprima dezvoltarea independentă a tehnologiei care le amenință monopolul puterii, în același timp ei producând noi dezvoltări în direcția pe care arhitecții o trasează pentru umanitate. ( ce interesant…folosirea deasă a cuvântului arhitect, mi-arată afilierea lor la Arhitectul Universal (Lucifer)prin masonerie, de unde-și iau lumina întunecată, genialitatea malefică, persuasiunea, capacitatea de-a hipnotiza masele, nu înainte de a-i înregimenta pe conducătorii popoarelor în oculta lor, gâdilându-le astfel orgoliul că, chiar dacă n-au sânge albastru în vine, prin linie descendentă, sunt/pot fi deosebiți de prostime ).

  Apreciază

 36. TEHNOCRAȚII ÎȘI NUMESC SISTEMUL DE GUVERNARE, REVOLUȚIA FINALĂ DEOARECE ÎN TRECUT, IMPERIILE AU FOST IMPUSE MILITAR. ACUM IMPUNEREA ESTE ÎN MOD PRINCIPAL PSIHOLOGICĂ ȘI ECONOMICĂ. ȘI SOCIETATEA ÎNSĂȘI ESTE O CONSTRUCȚIE A ELITEI CARE OPEREAZĂ ÎN AFARA PARADIGMEI CONTROLATE ȘI CONTROLEAZĂ CIVILIZAȚIA DIN INTERIOR.
  Așa cum un copil menține mediul înconjurător dintr-un acvariu, noi suntem ca șoarecii de laborator trăindu-ne întreaga existență, nepunând la îndoială niciodată limitele cuștii sau oamenii de știință care experimentează pe noi .

  INGINERII NOI ORDINI MONDIALE, AU DETURNAT DESTINUL UMAN. Controlorii săi au studiat îndeaproape comportamentul uman pentru mai mult de 100 de ani și acum ne direcționează cu un control expert, folosindu-se de instinctele primare și dorințe, ca de niște pârghii. Ei și-au dezvoltat sistemele lor de control al minții până în punctul în care sunt capabili să controleze persoana obișnuită inconștientă, ca pe o mașină.
  ”Până în 2020, o să existe un guvern mondial unic.”- RAY KURZWEIL, 1999
  Eugenia a dominat secolul 20. Spiritul ei nemilos s-a metastazat acum în câmpul geneticii, al nanotehnologiilor și roboticii, dar asta nu este surprinzător fiindcă încă de la ”concepere”, toate cele trei discipline au fost dominate de eugenici.

  Fondatorul miliardar al Sun Microsystems – BILL JOY – s-a dus plin de curaj în public în 2000 avertizând asupra consensului canceros din mijlocul elitei tehnocrate spunând că, în cel mai bun caz umanitatea ar fi complet înrobită în jurul anilor 2030, iar în cel mai rău caz, ar avea loc exterminarea în masă a tuturor, cu excepția elitelor. (deci, dacă șoarecii vor să escaladeze acvariu sau să-i muște pe experimentatori, riscă să fie uciși!)

  UN GRUP AL ELITEI TEHNO, SUNT ceea ce este cunoscut ca fiind MIȘCAREA TRANS-UMANISTĂ sau POST-UMANISTĂ. Mulți dintre susținătorii ei văd doar aspectele ei benefice prin creșterea exponențială a tehnologiei, cum ar fi redarea vederii orbilor, a auzului – surzilor și o viață mai lungă tuturor. Dar ceea ce mulți dintre ei nu știu, este că maestrul lor eugenic – JULIAN HUXLEY a fondat trans-umanismul, iar controlorii societății admit pe față că noul sistem este făcut să ”progreseze”către o tiranie absolută.

  Conducătorul trans-umanist – RAY KURZWEIL, se laudă că avansurile tehnologice le va fi permis celor care-și permit, să trăiască pentru totdeauna. (hahaha..ce glumă bună, dar sinistră! D-aia nu crapă mumiile-alea mondialiste? Cred că le schimbă organele și primesc sânge proaspăt anual, de la copii… dar pe Dumnezeu L-au uitat? Să vedem ce va avea El de spus în toată afacerea asta!) Dar admite faptul că majoritatea nu vor fi capabili să țină pasul cu noua rasă stăpână. (Cartea arătată pe ecran este ”FANTASTIC VOYAGE”, de Ray Kurzweil).

  Drumul către guvernul mondial este acum în totalitate despre cine va controla și va avea acces la sistemele radicale de prelungire a vieții.
  ”Evoluția bilogică este prea înceată pentru specia umană. În următoarele câteva decade, va fi lăsată în mizerie.” – Ray Kurzweil (deci, să-nțeleg că 1. numai cei care-și vor permite (cei foarte bogați și în special, elita) vor suferi transformări care să le permită ani mulți…veșnici dacă se poate, afându-se concomitent într-o stare generală bună sau foarte bună datorită nano-tehnologiei, rotobicii care va opera în ei, cum ”operează” medicamentele și/sau vitaminele și mineralele luate/pre(luate) din alimentele procesate în tubul digestiv și intestine. 2. Prostimea, are două căi – nemurire dar înrobitoare, pe post de sclavi pentru elite prin muncă silnică, murdară, inclusiv sexuală, alături de donarea de organe interne…pentru întreținerea și ”nemurirea” elitei. )

  Trans-umaniștii cred că vor obține Fântâna tinereții prin contopirea cu tehnologia. Acum ar putea să le fie mai îndeaproape. Cu zeci de ani în urmă, trans-umaniștii au spus că dacă nu acceptați adăugările sau îmbunătățirile, nu veți mai fi capabili să vă luați slujbe, cum se întâmplă azi. Microcipuri implantate în oficialii mexicani. Grupuri din SUA implantează etichete electronice în muncitori.

  ”Elita care ocupă vârfurile de comandă a realității digitale, sunt nihiliști sinucigași. Sinucigașii nihiliști știu că nu mai este niciun scop substanțial la dispoziția lor. Dar ei ar prefera întotdeauna să fie dispuși să o facă, decât să nu acționeze deloc. Ei pot să se alieze foarte bucuroși noțiunii de holocaust nuclear sau exterminare perfectă”- ARTHUR KROKER.

  Tehnologia a devenit așa de puternică în capacitatea sa de distrugere, încât umanitatea liberă nu-și poate permite să lase tehnocrați psihopați cu iluzii ale grandorii, să repete greșelile anteriorilor lor, deoarece este foarte probabil ca de astă dată ei să distrugă totul, inclusiv pe ei înșiși, în nebuneasca lor cale către ”divin”.

  În acest film, am trecut într-o cronică, urgia sângeroasă a lorzilor supremi, a experimentelor care deja au cerut viețile a peste 150 de milioane de oameni în secolul 20. Și acum ei ne promit să ne ofere o tiranie invincibilă care le va micșora fostele lor exploatări. În zielele celui de-al doilea război mondial au existat națiuni suverane și armate care să înfrunte soluția finală a lui Hitler.

  Odată ce guvernul mondial se a instaura, nimeni nu va fi capabil să oprească planul Noii Ordini Mondiale pentru reducerea populației globale. PENTRU ACEIA IMUNI LA PROGRAMAREA PSIHOLOGICĂ, SUTE DE TABERE FEMA AU FOST DEJA CONSTRUITE PE TOT CUPRINSUL SUA, ÎN MISIUNEA LOR DE REDUCERE (la tăcere pentru totdeauna) A POPULAȚIEI. Nicio metodă nu este omisă.

  ACEȘTI CONSTRUCTORI ÎNTUNECAȚI INTENȚIONEAZĂ SĂ ELIBEREZE O SUCCESIUNE DE BOLI CA ARME BIOLOGICE FĂCUTE DE OM, FIECARE MAI REA DECÂT ULTIMA ȘI ÎN ACELAȘI TIMP extinderea POLIȚIEI STATALE care să forțeze o exterminare sistematică a populației – totul în numele luptei împotriva teroriștilor invizibili.

  Și Pietrele Îndrumătoare din Georgia stau ca un testament rece al misiunii ”sacre” a elitei de a avea un sistem cu două clase, unde subclasa este forțată să trăiască ca sclavă în micuțe orașe închise, în timp ce elita se va bucura de pământul planetei, evoluând în super-oameni cu ajutorul tehnologiilor implantate, trăind vieți eterne și călătorind în întregul Univers. Aceasta este promisiunea dată membrilor din interiorul Noii Ordini Mondiale și Agenda Grupului Bilderberg.

  În 2007, Jim Tucker și-a continuat cercetarea sa de 30 de ani de a expune globaliștii călătorind la Istanbul, în Turcia, locul întrunirii Bilderbergilor:
  -Jim Tucker, mulțumesc că ai venit prietene!
  -Este întotdeauna plăcerea mea.
  -Jim, spune-ne ce-ai văzut astăzi când ai fost afară de Ritz Hotel.
  -Am fost la Ritz-Carlton. Arată ca un scenariu tipic Bilderberg, cu gărzi armate la greu peste tot. Ei aveau grupuri de polițiști în formație, așteptând să fie repartizați. Ei aveau deasemenea, grupuri de polițiști pe tot drumul din jurul clădirii, și toți aveau acele chestii de înaltă tehnologie, prin care fiecare membru poate să audă orice se vorbește în orice limbă, tradus instantaneu în limba sa proprie, ținând astfel pasul cu ce se întâmplă.

  Apreciază

 37. Jim Tucker apropiindu-se de gardul plin de poliție:
  -Este deschis hotelul? (i se arată cu degetul ruta ocolitoare).
  -Haideți să-l întrebăm direct.
  -Este o întrunire Bilderberg în acest weekend?
  -Puteți merge pe acest drum.
  -Am avut cel puțin doi polițiști personali care m-au urmărit astăzi.-))) Nu am fost conștient deoarece nasul meu era lipit de o cameră și fălcile mele atârnă mereu, dar echipa TV a spus”acei doi tipi o să vă urmărească”, și mașina lor ne-a urmărit până la hotel și echipa TV i-a ideintificat pe cei doi polițiști în haine obișnuite, nu costume de afaceri, ci cămăși sport și așa mai departe.
  -Aia e mașina care ne-a urmărit. Vrea cineva să-i facă o poză?
  -O să-i faci, nu-i așa?
  -Ei bine, e foarte probabil să fie Băieții Bilderberg.
  -JOHN ELKANN, proprietarul FIAT și un prieten Bilderberg s-a gândit că ar putea să facă o plimbare fără să fie văzut de populația de rând. Mă gândeam la asta.
  -Acest participant Bilderberg a rânjit la camera noastă. -
  -Această mașină plină de regi de paie, au aruncat mediei o privire criminală și par șocați că s-a îndrăznit să se îndrepte spre ei o cameră.
  În 2007, Grupul Bilderberg a primit cea mai puternică acoperire globală din istoria sa. Jim Tucker a fost martorul unor conferințe de presă susținute de sute de membrii mass-media, și de o nouă generație de luptători ai informației cum ar fi Paul Dorneanu din România (yess!), care urmăresc elita oriunde s-ar ascunde.
  Expunem acest grup Bilderberg. Acum Jim, guvernatorul meu, Rick Perry este pe prima pagină din revista Dallas Morning News, titlul spune, citez: ”guvernatorul texan Rick Perry participă la Bilderberg”.
  Ce înseamnă să ai guvernatorul statului Texas în Dallas Morning News care să afirme pur și simplu că se duce la grupul Bilderberg? Asta înseamnă că el este un potențial președinte. (adică nu mai are nicio greață sau frică).

  La fel de obscur ca și guvernatorul din Arkansas, Bill Clinton care și-a pierdut ”virginitatea” la întrunirea Bilderberg din Baden-Baden din Germania anilor 1991, fiind ales președinte în anul următor. Acum, dacă el nu merge nicăieri, atunci, în fuga pentru Casa Albă în anii ce vor urma, ei îl vor arunca ca pe-un pantof vechi, ei fac asta, adesea .

  Dar oficial, Bilderberg îl consideră pe Perry un potențial președinte al SUA. Da, este o violare a Legii Logan pentru care Casa Albă a lui Clinton, a subțiat bugetul cu 300.000 de dolari, ceea ce înseamnă că plătitorii de taxe au plătit. Când Perry s-a întors în Texas din Istanbul, eram determinați să-l acuzăm pentru acțiunile sale trădătoare.

  Vila guvernatorului/Austin, Texas, pe timp de seară sau de nopate, i se strigă prin portavoce: ”Noi NU vrem ca drumurile noastre, apa noastră, sistemele noastre energetice, întreaga noastră infrastructură să fie date Noii Ordini Mondiale.
  Și vă spunem acum, poporul se răscoală și învață ce faceți voi și sunt furioși și sătui e asta.
  Încetați să ne înrobiți.
  Încetați cu instalarea tiraniei.
  Încetați cu ducerea la îndeplinire a Planului Noii Ordini Mondiale, dacă mai ai vreo fărâmă de suflet rămasă, Rick Perry.
  Primul Amedament încă există, Perry, și ne vom înapoia aici, în seara asta, să-ți spunem că nu ne vom opri din asta. Îndelung…Trăiască Republica! Noi vom învinge! MOARTE NOII ORDINI MONDIALE! ALEX JONES. THE END…YET!

  Apreciază

 38. UnCheșule, eu am terminat transcriptul la Joc Final. Tot ce-i scris, scris rămâne! Dacă vrei și poți, și ești lăsat…afișează-le! Dacă nu…e iarăși treaba matale!

  Apreciază

Comentați!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s