Reciproc avantajos, nu?

Sintagma „reciproc avantajos” pare a fi o chestie foarte în regulă, nu? Adică dintr-o colaborare/asociere/afacere/parteneriat câștigă ambii parteneri, lucrurile fiind foarte în regulă… Sau, se mai poate spune că într-un astfel de parteneriat, nu „s-a întâlnit hoțu’ cu prostu’”,  așa cum spune o vorbă de duh… Când fiecare-i mulțumit, de ce ar mai trebui făcute comentarii?

Daaaa… Dar, ce te faci dacă cei doi parteneri sunt mulțumiți pe spinarea unui terț pe post de „prost”?!  Și dacă acel terț este chiar poporul numit de unii „electorat” și de ceilalți „drept-credincios”, nu-i așa că lucrurile se complică?Hai să punem clarificăm! Patriarhia României ne anunță cu emfază despre un „Titlu academic onorific al Universității Politehnica pentru Patriarhul Daniel”! Trecem peste faptul că, evenimentul programat inițial la Politehnică pentru ora 11:00 a zilei de 14.04.2016 nu a putut fi onorat de mult preafericit (provocând diverse reacții și speculații pe internet), așa cum ne spune Agerpress:

„Din motive personale, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel nu a putut participa la eveniment, dar exprimă recunoștință Universității Politehnica pentru acordarea titlului de Doctor Honoris Causa ca simbol al cooperării dintre Universitate și Biserică.”

Și dacă nu vine Mahomed la munte, iată că merge muntele la Mahomed! Rectorului Mihnea Costoiu și președintele Senatului Universității, Ecaterina Andronescu, da, înșiși domniile lor s-au deplasat la Muzeul Reședinței Patriarhale pentru a înmâna mult preafericitului înaltul titlu academic! Nu-i așa că-i emoționant?!

Nu, nu-i deloc emoționant! Cei doi reprezentanți ai Politehnicii București sunt de fapt doi vajnici… cum să spun?… hai să rămânem aici, la vajnici… ai PSD! Sper că PSD nu are totuși nevoie de prezentare, el fiind – chiar și cu schimbările succesive de nume – un (ne)vajnic continuator al principiilor comunismului atotbiruitor, dar care – trebuie spus – de o bună perioadă de timp a lăsat dracului orice principiu și a trecut masiv la prostirea „boborului”, cu singurul țel, ciolanul, nenică!

Dar să nu divagăm. Cei doi reprezentanți ai Politehnicii sunt de fapt reprezentanți ai PSD-ului, asta fiind în realitate percepția lor. Iar alocarea titlului de Doctor Honoris Causa mult preafericitului este în realitate încă o etapă în parteneriatul de tip „win-win” dintre politică și biserică! Și asta pe spinarea amărâtului de român mințit și de unul și de celălalt câștigător al acestui macabru parteneriat!

În acest context, recomand vizionarea filmului Agora

2 gânduri despre „Reciproc avantajos, nu?

  1. Mai poți să zici ceva?! Nup! E corect și adevărat…TOTUL s-a demonitizat și demonizat datorită ”vajnicilor” de ei care, cu păcate multe în spinare, n-au niciun Lăpușneanu care să le susure pe la urechile de măgari …”capul lui Moțoc, vrem…”, iar pe femeia-ajutătoare care are multe la activ, s-o trimitem din nou la școală (nu aia de partid!), din nou în clasa I-a, fără înainte-pregătitoare, pentru că-i REPETENTĂ la toate nivelele și la toate materiile prin care-a trecut prin viață ca rața prin apă, neudându-se juridic niciun pic fiindcă are ulei ”natural” pe pene anti-DNA, DIICOT…d-aia supraviețuind atâta în viața politică! Dacă-ar fi avut cei 7 de ani bătătoriți plus școala vieții, n-ar mai fi fost atât de hrăpăreți toți și, până la urmă…amorali! Altfel nu-ți explici cum de se-ntrec în funcții, medalii, doctorande niște netrebnici (majoritatea plagiatori) care se cred veșnici! Nu-i așa?

    Apreciază

  2. Partea interesantă este cu Nefericitul ăla din Deal…cum împacă el ceea ce propovăduiește Doamne, Doamne…cu anatema din 1937 dată de Biserică masoneriei și neridicată NICI până ACUM?! Se pare că-i vorba de un TROC: tu-mi dai bani (pentru mine-n primul rând, apoi mai mici pentru preoți sau mănăstiri…), iar eu nu te afurisesc, nu te dau anatemei pentru că joci la dublu, ca un spion – ești și om politic, dar și mason slujind de fapt satanei, nu lui Dumnezeu și implicit, poporului Lui…și, cum nu poți sluji la doi domni, te-au dat de gol însăși consecințele faptelor provocate de politica dusă de-a lungul timpului, văzându-se cu ochiul liber CUI i-ai slujit în fapt, înnegrindu-te la suflet planând pe capul tău blestem GREU, de neridicat, pentru că ai provocat supărări, suferințe de tot felul și, multă sărăcie, românilor!

    Apreciază

Comentați!