ROxit, soluție sau problemă?

Mult timp am ezitat asupra punerii în discuție a acestei dileme. Abia găsirea articolului Sfatul pentru ROMÂNIA al unui laureat al premiului NOBEL pentru ECONOMIE: IEȘIȚI DIN UE, m-a făcut să pot ridica această problemă…

E drept că articolul pomenit e din 29 mai 2013, deci cu peste trei ani în urmă! Și dacă ne amintim, în 2013 încă se resimțeau efectele crizei… De asemenea, fiind vorba despre un economist, nu știu dacă sfatul lui Sir James Mirrlees (laureat al Premiului Nobel pentru Economie) poate fi considerat ca rezultatul unei analize serioase care să țină cont de toate aspectele (istorice, geografice, strategice, sociale, etc…)

Refuz din start opinii conform cărora cine susține ieșirea din UE este neapărat vândut rușilor… Analizele serioase se fac fără resentimente, la rece, cu argumente pro și contra, folosind probabil tehnici speciale de analiză.

Chiar ar fi interesantă o dezbatere pro sau contra ROxit!

Reclame

Un gând despre „ROxit, soluție sau problemă?

  1. Ce precaut ești UnChes-ule -:) Dacă așa simți/crezi…why not? Personal, cred că ieșirea din U.E. ne-ar fi mai benefică din totate punctele de vedere și, bine-nțeles – OSUL LA TREABĂ de la mic, la mare! U.E. a fost bună numai pentru guvernanți, restul…prafu după tobă pentru prostime/populime!

    Apreciază

Comentați!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s